• Äldre 1 Jul 20:17
    14354 visningar
    67 svar
    67
    14354

    14 juni 2014

    Hej alla!
    Tänkte att vi kanske skulle kunna samlas vi som tänkt gifta oss den 14 juni 2014!
    Här kan vi snacka om allt mellan himmel och jord, tipsa och ge varandra idéer och bara ha det allmänt mysigt under det året som är kvar tills vår stora dag är här! {#emotions_dlg.flower}

    Hur långt har ni kommit i planeringen, har ni gjort klart något än?

  • Svar på tråden 14 juni 2014
  • Äldre 1 Jul 21:23
    #1

    Hej


    vi ska också bli man och fru detta datum! På tiden då efter 12 år . Vi har inte kommit längre än att ha bokat kyrka och lokal..  Sen är det mest idésurfning som gäller , och en ångest över att lyckas bli av med en del kilon...

  • Äldre 3 Jul 00:21
    #2

    Hej!Idag bokade vi kyrka och festlokal, 14 juni 2014 kl 16.00 blir det! Vigsel blir i kyrkan i byn där jag växte upp, strax utanför växjö. Mottagningen blir på ett ställe som ligger fint vid en sjö. De har färdiga bröllopspaket med 3-rätters, tårta, dukning, blommor och hela köret så är ganska skönt att inte behöva ordna allt sånt själv, och väldigt prisvärt med faktiskt. Gästlistan är påbörjad, vi vill bara ha familjen och de närmaste vännerna så vi räknar med att bli runt 35-40 personer. Annars har vi inte kommit så mycket längre, bara jag som börjat kolla på brudklänningar såklart ;) Var i landet håller ni hus och hur har ni tänkt ha era bröllop? :)   

  • Äldre 3 Jul 12:09
    #3

    Kul med fler på samma datum! :) Vi bor i Avesta, en stad längst ner i Dalarna. Vi tänkte ha vigseln i Folkärna kyrka och sedan mottagning på ett ställe som ligger bara en liten bit därifrån, jättenära sambons föräldrars gård. Vi vill ha familjen och släkten närvarande då det skulle bli alldeles för stort om vi ska bjuda alla vänner också, så om alla kommer blir det ca 50 vuxna och 25 barn.

    Jag tänkte ringa och boka kyrkan idag så det är klart och jag inte behöver oroa mig för att det kommer vara bokat (vilket det var när vi skulle döpa vår dotter förra året) men annars har inte vi heller hunnit så långt. Jag har skrivit en lista på alla gäster och gjort STD-kort men inte skickat ut de än. Sitter dock hela kvällarna och kollar på ringar och klänningar. ;) 

  • Äldre 6 Jul 16:52
    #4

    Hej! Vi har bokat kyrka detta datum, men längre än så har vi inte kommit än. Vi ska ha ett litet bröllop.

  • Äldre 10 Jul 21:17
    #5

    Hej. Vi ska oxå gifta oss detta datum kl 14:00. Har bokat kyrkan. Vi ska ha vit o lila som färgtema. Har även bestämt mina tärnor som är mina små syskon o så varjag köpt min tiarasamt vaser

  • Äldre 15 Jul 14:44
    #6

    Otålig som jag är så har jag redan varit och provat klänningar. Föll givetvis för en som var helt olik vad jag hade tänkt mig. Hade tänkt ha en ganska enkel sjöjungfru eller A-linje formad. Men damen i butiken tog fram en riktig prinsessklänning med hjärtringning, spets, knappar i ryggen och band i midjan, sååå fin! Men priset var inte lika trevligt, så vi får väl se ;) Någon annan som har börjat titta på vad ni vill ha?

  • Äldre 29 Jul 13:14
    #7

    Hej hej, jag är helt ny på detta forum ;) Vad kul att se att så många ska gifta sig samma datum som oss. Vi bor i värmland/Arvika och ska gifta oss 140614 kl 14.14 <3 Kyrka, präst och lokal är bokat. De tre tärnorna har tackat ja och vi har provat brudklänningar redan då de annars inte bor i värmland och nu var "hemma" på sommaren. Ska förmodligen bara ha en bestman eftersom mannen har så många strökompisar och inte tycker är "riktiga" vänner och vill då inte ha dom som bestman bara för att utan ha en som han verkligen kan lita på. Hoppas inte de ser dumt ut.. Annars så gör jag tårtan själv (100 pers) då jag är väldigt duktig om jag får säga de själv, har beställningar i stort sett varje helg och har gjort över 100 stycken så de är de minsta problemet. Älskar att pyssla så har gjort inbjudningskorten själv, har bara hunnit gjort 20 stycken än, de tar en massa tid, å så ska jag sy 100 stolsöverdrag och har i dagens läge bara hunnit med 1 eftersom vi har 2 småbarn (1 och 2 år) och dessutom är mitt i köksrenovering nu.. Men de är tur vi har tid på oss. Har även tänkt på bordsplacering, hur borden ska stå, bokat underhållning och försöker även få tag på ett rockabilly liveband till bra pris, har bestämt färdmedel från kyrkan till festlokal och även maten som blir catering.. Har även beställt flera grejer redan så som bordsdekorationer osv, bestämt wedding gift mm så de känns som vi är väldigt bra med i tiden :)Vårat tema är föresten Glitter, glamour och bling bling med ett inslag av 50 tal och rock´n roll :) Färgerna kommer gå i vitt, silver och rosa..Vart bor ni och hur gamla är ni? Vi är 27år då vi gifter oss :)     

  • Äldre 29 Jul 13:49
    #8

    Hej, vi ska också gifta oss 140614, förlovade oss 120612. Festlokal, vigselplats och vigselförrättare är bokade.

    Dessvärre var min drömkyrka redan uppbokad det datumet så det blir borgerligt istället. Ingen annan kyrka kunde mäta sig så då blir det en helt annan plats och den borgerliga vigselceremonin gick att få så otroligt personlig och fin, inte alls som jag föreställt mig att en borgerlig vigsel gick till!
    Vi skickade ut "save the date"-kort för ca två veckor sen och sitter nu och letar inspiration gällande dekorationer och dukning.
    Jag lääängtar efter att kunna prova brudklänningar och hade antagligen redan köpt en om det inte vore för att jag är gravid i 8'e månaden med beräknad förlossning 25 september så min kropp är långt ifrån vad den varit eller förhoppningsvis kommer vara till nästa sommar. xD
    Men jag ser det som positivt, att verkligen ha en motivation att komma i form igen!
    Det är vårt första barn och jag är född 84 och min fästman 82.

    Vi kommer nog bli runt 60 personer och ha en budget på runt 100 000. Dubbelt så mycket mot vad vi tänkt lägga på bröllopet innan vi faktiskt kollade upp hur mycket allt kostar...

    Har också hunnit beställa skålar, skopor, påsar till godisbuffé och en fin gästbok på ebay.
    Så kul att småshoppa till bröllopet!
     

  • Äldre 29 Jul 14:27
    #9

    Jag småshoppar också en massa på ebay hela tiden typ :) Verkligen kul när man får paket i postlådan typ varje dag ;) Har en banankartong som heter bröllop där jag lägger ner allt jag köpt så jag hittar allt när de sen är dags :) Vad är de för skålar och skopor du köpt? har du bild? Jag har idag beställt 10000 bordsdiamanter och även en morgongåva till mannen, en flasköppnare i form av hjärta i fin förpackning där de står for you, key to my heart :)Sanct skrev 2013-07-29 13:49:59 följande:Hej, vi ska också gifta oss 140614, förlovade oss 120612. Festlokal, vigselplats och vigselförrättare är bokade. Dessvärre var min drömkyrka redan uppbokad det datumet så det blir borgerligt istället. Ingen annan kyrka kunde mäta sig så då blir det en helt annan plats och den borgerliga vigselceremonin gick att få så otroligt personlig och fin, inte alls som jag föreställt mig att en borgerlig vigsel gick till!Vi skickade ut "save the date"-kort för ca två veckor sen och sitter nu och letar inspiration gällande dekorationer och dukning.Jag lääängtar efter att kunna prova brudklänningar och hade antagligen redan köpt en om det inte vore för att jag är gravid i 8'e månaden med beräknad förlossning 25 september så min kropp är långt ifrån vad den varit eller förhoppningsvis kommer vara till nästa sommar. xDMen jag ser det som positivt, att verkligen ha en motivation att komma i form igen!Det är vårt första barn och jag är född 84 och min fästman 82.Vi kommer nog bli runt 60 personer och ha en budget på runt 100 000. Dubbelt så mycket mot vad vi tänkt lägga på bröllopet innan vi faktiskt kollade upp hur mycket allt kostar...Har också hunnit beställa skålar, skopor, påsar till godisbuffé och en fin gästbok på ebay.Så kul att småshoppa till bröllopet! 

  • Äldre 29 Jul 14:46
    #10

    Är jättenöjd. Knappt 250kr för 5 skopor, 5 tänger och 150 påsar. Man kan välja antalet själv.
    http://www.ebay.com/itm/130938473300?var=430164762071&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

    Jag köpte


     


    olika storlekar av genomskinliga vaser  och skålar på Ikea. Hade gärna köpt apotekarvaser eller vad det kallas, men jag kunde inte för mitt eget samvete motivera varför jag skulle köpa sådana för en enda dags användande när det var så enorm prisskillnad. Men med obegränsad budget hade jag säkert gjort det iaf... :)





Svar på tråden 14 juni 2014