• daniiel

    Bara bjuda halva följet till middag?

    Gör två olika inbjudningar. En där ni bjuder in till vigsel + snittar och bubbel en stund efter vigseln och en annan där ni bjuder in till vigsel + middag.

    Det är inte helt ovanligt att man gör så, det förekommer, och jag tycker inte det är något konstigt med det. Det viktigaste i det här tror jag är hur man gör när brudparet (ni) och era middagsgäster ska ta farväl av övriga gästerna och dra vidare på middagen.

    Ungefär hur många har ni tänkt bjuda totalt och hur många av dom vill ni bjuda med på middagen? Hur närstående blir gästerna till middagen?


  • daniiel

    Det är kanske något som du förväntar dig ;) Men långt ifrån alla! Vissa brudpar har ju inte ens middag, för någon. Utan man kanske har förmiddagsbröllop med en lunch eller tebröllop med fika osv.

    Jag tycker det låter som ett bra alternativ för er att ha två olika inbjudningar. Hälften av gästerna får en till vigseln med efterföljande bubbel och andra hälften får till vigseln och även middag. Inget konstigt med det :)

    Men som sagt, det knepiga blir att få till ett bra avslut på minglet efter kyrkan, så att ni och dom som ska på middagen kan åka vidare :)


Svar på tråden Bara bjuda halva följet till middag?