Inlägg från: Js Fästmö |Visa alla inlägg
  • Js Fästmö

    Tävla och vinn! Berätta om ditt bästa bröllopsminne

    Jag tycker det var roligt när min pappa och hans fru gifte sig när jag var 11-12 år.


    Det var ett riktigt krykbröllop med stor och fin fest efteråt i ett hus de hyrt med serveringspersonal och hela baletten.


    Pappa har varit gift innan så han var inte så petig med att allt skulle vara perfekt men hans höggravida 28-åriga fru ville så klart det och alla försökte så gott det gick.'Det var planering i många månader innan så att allt skulle klaffa perfekt.


    Allt förlöpte bra, paret sa ja och vi tog oss till huset och maten serverades.


    Talen började trilla in och betas av och en kameraman filmade allt. Detta var 93 så tekniken var inte det bästa.


    Det man kan se på filmen är att man ser folks huvudet vridas lite extra mot brudparet efter stund. Folk fnissar och det blir mer och mer skratt.


    Jag minns det så väl och det var riktigt kul! Bakom brudparet ser man plötsligt Batman sticka fram huvudet bakom en dörrkarm.


    Ja, ni läste rätt. Batman. I hela utstyrseln med ansiktsmask, mantel och stövlar. Tajt.


    Han stack fram ett par gånger, sen sprang han snabbt som en ninja bakom brudaparet som inte märkte något, från den ena sidan i rummet till den andra. Och ja, manteln fladdrade.


    Batman som troligtvis var 5-6 år och ett barn till den ovetande kocken tyckte ju att uppmärksamheten var underbart härlig och fortsätter springa ett par gånger bakom brudparet, med allt mer stora rörelser - lite baletthopp och viftande armar.


     


    När bruden upptäcker detta så skrattar hon ganska kallt, för dett aingick ju inte i planen och man riktigt ser dödsblicken hon ger min pappa när han brister ut i skratt och inte kan sluta skratta och den som håller talet gör likaså.


    Nu kan hon ju skratt gått åt det men just då var det inte någon superhjälte som var välkommen och graviditetshormonerna spelade nog in en hel del.


    Man kan ju tro att det var det enda som skedde, men icke.


     


    Pappas fru har berättat att hon trodde ju att allt var som i sagorna och hon hade längtat så efter presentöppningen. Det var skålar, picknickkorgar, viner, ljusstakar och gud vet allt som de med glädje öppnade.


    Och till sist hade de sparat det största paketet - som var inslaget men man såg ganska tydligt formen på paketet, vad det kunde tänkas vara.


    Men detta såg inte hon, och hon har sagt att hon hade egentligen ingen förväntingar utav var glad och tacksam för allt men hormonerna rusade och besvikelsen, eller snarare chocken blev så stort när de öppnade paketet och såg att det var en bensindriven grästrimmer.


    Allt detta har vi ju då på film och bruden börjar böla och snyfta och min pappa står som en fågelolk vilket gör henne argare så brud och brudgum får gå ut i foajen och samla ihop sig.


     


    Sen kommer bruden in, skäms lite och ber om ursäkt men kastar av sig klackskorna och buggar loss med sin nya man till någon man de hyrt in som spelar bugglåtar på sin Keeboard.


     


    Sjukt kul minne! och det är verkligen sant att inte blir som mantänkt sig.


    Men de är fortfarande gifta så grästrimmern gjorde nog sitt. ;)


     


     


     

  • Js Fästmö

    Hej. Jag kom precis hem från en jobbresa. Mailar idag, hoppas det är okej!! :) Är superglad, tack så hemskt mycket!!

Svar på tråden Tävla och vinn! Berätta om ditt bästa bröllopsminne