• Äldre 1 May 14:53
    14160 visningar
    50 svar
    50
    14160

    Vad har du tänkt göra kroppsligt innan vugseln?

    Lite konstig formulering kanske. Men har du tänkt göra naglar, gå ner i vikt, gå upp i vikt, klippa dig, löshår, fransar, sola, bleka gaddarna, färga bryn, ja you name it! Själv hoppas jag gå ner tre kilo till bara för att kunna unna mig lite extra bröllopshelgen, sen blir det troligtvis bara lösnaglar med fransk då jag redan förstört naglarna genom alla år med nagelförlägning. Ja, klippa mig kommer jag så klart att göra och försöka sola lite ute på sin höjd. Lite sugen på att göra fransförlägning. Någon mer som har lite planer inför den stora dagen?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-01 14:55
    Hihi ja vi får hoppas vugseln lockar ngn. Menade naturligtvis vigseln. :)

  • Svar på tråden Vad har du tänkt göra kroppsligt innan vugseln?
  • Kroati­en2013
    Äldre 1 May 20:57
    #11

    Vad ska jag inte göra? Extra hudvård, epilera benen, klippa o färga håret, försöka få naglarna att växa o hålla, cellulitkräm, träna, fixa fötterna...

  • Äldre 1 May 21:27
    #12

    Kul tråd med tips som man kanske inte tänkt på!

    Jag önskade mig manikyr och pedikyr i julklapp så det ska jag göra, frisören fixar håret, hoppas på sol i sommar som ger fin bränna, sen ska jag öva öva och öva och se om jag lyckas bli nöjd med egen sminkning :)

    Ja just det, jag jobbar på att forma kroppen så att jag inte bara kan känna mig nöjd på dagen utan även tycka om att titta på alla fina bilder efteråt!

  • Tooie
    Äldre 1 May 22:06
    #13

    Jag har gått ner 37 kg... Ska fortsätta att gå ner 10 till.. :) ska bleka tänderna, göra ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr, massage, färga håret, fransar och bryn, klippa håret... Kör nog lite brun utan sol eller solar lite solarium :)

  • Äldre 1 May 22:07
    #14

    Fotvård har jag ju glömt! :o Ska nog unna mig en rejäl pedikyr eller köpa Babyfoor.

  • Äldre 1 May 22:24
    #15

    Hm ja det är ju en massa man vill göra :) jag ska bleka tänderna, gå på fotvård, slinga håret, bygga naglar. Och det största är faktiskt redan gjort...jag har efter många års längtan äntligen fått bröst genom bröstförstoring. Ska bli fantastiskt att kunna känna sig fin i en klänning!

  • confuz­ed86
    Äldre 1 May 23:43
    #16

    Hoppar in här :) jag ska klippa topparna och färga håret, fixa brynen (väldigt ljusa och jag har ganska mörkt hår så ser lite dumt ut). Gelenaglar (förstärkning av mina egna då jag fixar dem var månad). Vaxa ben, sola (helst bara ute). Har köpt x-lash ögonfransserum som ska fungera. Har dock ej börjat använda än då jag tänkte börja ca 2 mån innan bröllopet. Får se om det håller vad det lovar ;)

  • confuz­ed86
    Äldre 1 May 23:45
    #17

    Glömde gå ner lite till i vikt. Har gått ner 23kg sedan sonen föddes e ett år sedan. Vill ner iaf 13 till. Är nöjd om jag går ner iaf 8 innan bröllopet i aug (borde jag fixa då jag gick ner 11-12kg på 3 månader!)

  • Äldre 2 May 07:51
    #18

    Jag ska

    1) fixa naglarna för första gången i mitt liv! (geleförstärkning med fransk manikyr) 
    2) fotvård (det gör jag ändå tre ggr/år i vanliga fall)
    3) Försöka få lite sol i ansikte och axlar!
    4) Funderar på att hetsbanta lite. Det är tre veckor kvar till vigsel och klänningen hade nog faktiskt suttit lite bättre om jag gått ner ett kg eller två. Sitter i dag och googlar bland olika dieter osv och har just formulerat Charlies superbröllopsdiet!!

    Charlies bröllopsdiet:
    A: Inte överhuvudtaget äta godis/kakor/glass/läsk/skräpmat o dyl.
    B: Inte ta två portioner
    C: Snåla in på sås osv, slösa på grönsaker
    D: Dricka en massa vatten
    E: Promenera i tufft tempo VARJE dag, minst 30 min.

    Vad tror ni? Kan detta ge nåt på bara tre veckor? (Kanske ska tillägga att jag är 163 cm och väger 63 kg. Skulle helst vilja väga 60 men det fattar jag att jag inte kan nå på tre veckor!)

  • Äldre 2 May 08:16
    #19

    Jag ska:


    Göra manikyr (fransk manikyr på mina naturliga naglar) Fotvård (gör också det ett antal gånger per år) Klippa mig och färga håret

    Sedan födde jag barn för en månad sedan och har 5 kg kvar av graviditetsvikten just nu. Jag hoppas att jag har kunnat gå ner dem innan bröllopet som är i mitten av september. Men om jag inte lyckas gå ner i vikt är det inte hela världen. Jag äter mindre portioner, äter "bra" mat och promenerar minst 12 000 steg om dagen.


  • Jessa
    Äldre 2 May 10:47
    #20

    Jag ska:

    fixa naglarna - gör redan gelénaglar och ska bara göra om.
    försöka få lite färg på kroppen - helst med hjälp av "naturlig" sol
    klippa och slinga håret

    Jag har redan:

    gått ner fem kilo och hoppas på att hinna gå ner lite till (vi gifter oss 6 juli)
    börjat jobba på starkare armar - ska ha halterneck och har alltid skämts över mina armar. Nu försöker jag gymma varje vecka för att armarna ska se starkare och mer definerade ut. Tycker det är så snyggt med halterneck och är väldigt glad över att kunna ha det utan att hela tiden tänka på armarna. 

     

Svar på tråden Vad har du tänkt göra kroppsligt innan vugseln?