Inlägg från: Sara1991 |Visa alla inlägg
  • Sara1991

    Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)

    ADE : Jag har studerat bilden så gott jag kunnat. Det är en gammal bild i ganska dålig kvalite så jag kan tyvärr inte se vilka sorter Buketten innehåller . Dem ljusa rosorna är creme färgade eller möjligen ljust aprikos. Dem mörkare skulle jag tro är mörkare aprikosa eller orange, svårt att avgöra på en så mörk bild. Men bruna rosor finns tyvärr inte.

  • Sara1991

    Marie Malmö : Hej Har tyvärr inte hört talas om detta företag tidigare så kan tyvärr inte hjälpa dig med detta. Jag jobbar som sagt i Stockholm så det är enbart där och i närheten som jag har koll på butikerna. Dem brudarna som besöker denna tråd är merparten dem som ännu inte gift sig , så tror du har större chans att få svar om du startar en separat tråd. Lycka till

  • Sara1991

    Sanct: Hej Nu för tiden så finns det odlare som odlar de flesta blomsorter året om , så det går att få tag på. Men det man bör vara medveten om är att går man utanför säsong så går priset upp och blommorna är av en sämre kvalitet än under högsäsong. Så jag rekkomenderar alltid mina brudar att välja blommor som är i säsong , risken är annars att man blir besviken om dem inte riktigt ser ut som man tänkt sig

  • Sara1991

    MrsEkkan: Hej Ha dem i en vas med iskallt vatten tills du ska in i kyrkan . Om det är möjligt så är de bra om du kan förvara dem lite svalt, i kylskåp eller utomhus. Då förhindrar man att dem slår ut. Annars så behöver du inte göra nåt annat.

  • Sara1991

    Aline83: Hej Nu ser jag buketten . Det är en kompakt brudbukett gjord i en brudhållare. Så den är alltså inte handbunden utan stucken i oasis .

  • Sara1991

    Fina: Hej Att få tag på grön rosa hortensia i maj ska absolut inte vara några problem alls kontakta butiken i god tid innan så beställer dem hem åt dig. Andra fina blommor är : pioner, prärieklocka, nejlika, ranunkler, rosor mm . Dessa är väldigt vanliga till bröllop. .

  • Sara1991

    Emma167: Hej Kallor har ingen direkt säsong utan finns att få tag på året om. Det är inte så vanligt att man har dem inne i butiken så besök din blomsterbutik och beställ i god tid innan så tar dem hem vita kallor åt dig .

Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)