• Blivan­deBrud­en
    Äldre 25 Apr 00:43
    19156 visningar
    63 svar
    63
    19156

    Min blivande man dog idag

    Framför mina ögon på intensiv avd så stannade hans hjärta. I 30 minuter så försökte dom få igång det. Min värld har rasat och jag dog i samma sekund han dog. Jag hoppas att jag somnar och inte vaknar igen. Jag älskar dig föralltid min älskade. 5 år fick vi tillsammans och jag hade hoppas på 50 år. Jag blev änka innan jag ens fyllt 32 år. Min älskade fick inte ens fylla 40 år. Hur ska jag kunna leva utan den viktigaste personen i mitt liv. Snälla bara låt mig få dö och vara tillsammans med min älskling igen.

  • Svar på tråden Min blivande man dog idag
  • Äldre 25 Apr 16:55
    #21

    Blir förtvivlad av bara tanken på det som drabbat dig. Skickar massvis med styrkekramar Hjärta

  • kärlek­ensbru­dpar
    Äldre 25 Apr 17:41
    #22

    Beklagar :/:/:/ blir så ledsen av att höra detta :/ tänker på dig!!

  • Äldre 25 Apr 18:30
    #23

    En stor varm kram till dig från mig.



    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Carina­10
    Äldre 25 Apr 18:43
    #24

    Jag beklagar verkligen. Kram <3

  • Äldre 25 Apr 19:59
    #25

    Mitt varmaste deltagande i din svåra sorg.

  • Äldre 25 Apr 20:14
    #26

    Här kommer en hälsning med värme och styrka till dig.

  • Blivan­defruS­egerda­hl
    Äldre 25 Apr 20:38
    #27

    Jag beklagar så oerhört mycket och fäller en tår av sorg och uppgivenhet.. Så fort livet svänger.. Jag vet..förlorade min dotter för 6 år sen. Hon skulle blivit 22 i år :'-(
    När det känns som tyngst tror man inte att man någonsin kommer överleva, men man gör det... man läker, inte helt, men man läker... pytte pytte för varje dag.

    Önskar dig hopp och värme och en tro om framtiden igen.

    Beklagar så mycket och det enda rådet jag kan ge är att sörj, skrik, gråt och tillåt varje känsla i din kropp att komma fram.

    Vill du "prata" med någon som förlorat det käraste som jag har...så finns jag här.

    Massor med kramar.

  • Blivan­deBrud­en
    Äldre 25 Apr 22:18
    #28

    Tack alla som skrivit! Jag vet inte när jag sov sist. Har varit med min fästman på sjukhuset sen i lördags. Vi trodde att han hade fått en allvarlig lunginflammation. Men sen började dom prata om cancer och tumörer. Dom misstänkte även Turberkulos pga att hans bror hade det för några år sen. Allt gick så fort. En stunden levde han och nästa dog han. Jag har fått tillbringa tid med han idag. Han var så kall och samtidigt såg det ut som han bara sov. Vi hade så mycket planer. Han brukade ringa mig ibland när jag inte var hemma och han satt hemma utan mig. Då kunde han ringa bara för att säga att han kan inte andas utan mig. Och exakt så kände jag med. Det var som om våra kroppar och själar var en och samma. Utan varandra så var vi bara två halvor. Han var mannen jag väntat på hela mitt liv. Jag trodde inte ens på äkta livslång kärlek innan jag träffade han. Jag minns min absolut första tanke första gången jag såg han. Jag är en sån som i vanliga fall aldrig kommer ihåg nåt. Men min första tanke om han är nåt jag aldrig glömmer. "Wow vad snygg han är" så tänkte jag och sen fick jag lära känna han och då fick jag veta att han var inte vara så otroligt snygg utan han var den finaste mest fantastisk människa som jag nånsin fått träffa. Min fästman är turk. Så nu väntar en kaos artad begravning i Turkiet. Hans familj försöker så gott dom kan att ta hand om mig på bästa sätt. Men det är inte lätt. Även min familj finns med mig hela tiden. Men den enda jag vill ha är min fästman som skulle bli min äkta man september 2014. Vi hann aldrig få vårat bröllop. Jag blev medlem på brölloptorget för att samla inspiration om hur vi skulle gifta oss. Nu har jag bara tomhet och en lägenhet som är för stor. Vi bodde i en 3a för vi ville så gärna ha ett rum till våran framtida första bebis. Men det blir aldrig nån bebis. Det blir aldrig nåt bröllop. Det blir bara tomhet.

  • flisan­02
    Äldre 26 Apr 07:51
    #29

    Beklagar sorgen....Kram

  • Mariaa
    Äldre 26 Apr 08:06
    #30

    Så frukansvärt för dig och för era familjer. Vilket trauma, vilken chock och sorg du måste känna nu.
    Jag beklagar sorgen! {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Min blivande man dog idag