Inlägg från: meandmylove |Visa alla inlägg
  • meandmylove

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Här är det lugnt i tråden! Jag håller på att vela om vissa saker som jag har kan bestämma mig om!! Jag har köpt en jätterolig klänning och vi är många tusenlappar under budget so far. Jag har hittat ett armband jag tycker är jättevackert på etsy, men 500kr tycker jag är lite magstarkt.. Samma sak gäller caketoppern, jag har letat som en galning efter ett brudpar där tjejen är gravid och har hittat en! På ebay, för ca 350 kr + 250 kr i frakt!! Galet!! Det är typ 75% av min brudklänning! Vad tycker ni? Jag tycker det är omoraliskt att lägga så mycket på ett armband en caketopper. Vad hade ni gjort?

  • meandmylove

    Power of love - så fina servetterna blir! Kanske ska jag spana in servetterna där, hoppas jag hittar i bra färg då vi har gul/orange/rosa som färger genom bröllopet.. Lokalen har linneservetter men jag tror inte det funkar för oss, det är mycket slit o släng på våra gäster och har vi buffé så kommer gästerna behöva mer än en servett och de kommer blandas ihop osv. Linneservetterna kostar dessutom 20kr/st.. På 150 gäster blir det 3000kr!!!!

  • meandmylove

    Ja min kille tycker jag ska unna mig armbandet och toppern. Jag ska vänta en vecka så jag får hem klänningen bara. Tänk om den inte passar eller något är helt åt fanders! Har beställt i Kina..

  • meandmylove

    Ja min kille är bäst! Jag ska hålla utkik på vanliga butiker. Jag är lite osäker på om vi ska ha vita eller färgade servetter.. Hm.. Tål att tänkas på.

  • meandmylove

    Lina Nordström; så skönt med semester innan bröllopet! Jag är mammaledig så kommer vara hemma minst 2 år till. Mannen tar ledigt 1 vecka runt bröllopet, sen är han ledig ytterligare 5 veckor från jobbet och 2 veckor som "pappadagar" vid förlossningen. Perfekt! Hela sommaren blir en enda stor semester! Jag funderar på naglarna.. Har haft acryl/gelé 1 gång men min kropp gillade det inte. Aldrig igen. Är det värt att gå till nagelfrissa för att bara få en manikyr? Eller det kanske är bättre att bara lacka lite hemma? Hm...

  • meandmylove

    Ja kanske ska jag kolla med någon nagelfrissa om att få manikyr typ dagen innan. Jag har halvlånga naglar och faktiskt fina naglar så vill inte bygga något. Bara fila snyggt och kanske lacka eller måla. Kittwn; så kul att du tvingar på killen manikyr! Min kille hade nog halshuggit mig haha, men ang budgeten så är ju 500kr av 100 000 en piss i Mississippi så vi slår på stort men både topper och armband. Ligger jättemycket under på typ alla poster så det är lugnt. Jag ska beställa allt efter klänningen kommit hem, vill se så den blir bra. Annars kanske jag behöver ny klänning och så är det ju inte säkert att armbandet passar till. Vad har ni för uppgifter inom det närmsta? Jag börjar få brist på saker att fixa nu.. Ska träffa konditorn i helgen och prata igenom smakerna vi vill ha. Caketopper beställs där efter. Väntar på klänning som kommer nästa vecka, armband beställs därefter. Ska även kolla skor och kam att sy på slöjan.. Hm.. Kanske ska man pyssla ihop en fin gästbok?

  • meandmylove

    Så fin du och klänningen än Caisa!! Super vackert. Någon som har tänkt på något att ha över axlarna frammåt kvällen? Jag har en klänning har liten axel men är ändå ganska säker på att det kommer vara för kallt att ha på sig bara den hela dagen/kvällen i mitten av juni.. Hur gör ni?

  • meandmylove

    Men själv va alla är pampiga o snygga! Jag väntar spänd på den j-vla klänningen och slöjan som typ aldrig kommer.. så segt.. Väntar även på ett par manschettknappar till killen och beställde en caketopper som var Perfekt!! Det var en gravid brud också kunde man välja hår och hudfärg (bra eftersom min kille är mörkare) men idag Maila de dem och sa att de hade problem med leveransen till sverige så vi kan inte få någon. SKIT!

  • meandmylove

    Det är sämst med denna sidan, att det inte går att lägga upp bilder.. Bilder är ju halva grejen!!

    Kittwn, gött att prova klänningen. Är du i Sverige nu? Hur mycket vill du gå ner då? Jag börjar bli orolig för min klänning.. Beställde på Etsy.com och har haft mycket kontakt med tjejen som syr, beställde också med en slöja. Den skulle ha skickats i början av mars men sen har det flyttats fram och senaste var att hon skulle skicka den med express DHL och den skan komma senast 25/3. Fortfarande inget meddelande om at den är skickad.. Mejlade hennes igår och skrev att det är OK om den är lite sen men jag måste bli meddelad om det!

    Hon Har fortfarande inte svarat (24h sedan), hon brukar svara på någon timme bara.. Ska jag börja oroa mig på riktigt? Gaaaaaah!!!

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet