Inlägg från: meandmylove |Visa alla inlägg
  • meandmylove

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Nokaro, så skönt att mötet med prällen vad avslappnat! Vi ska träffa vår på lördag så får vi se hur det går. Jag tar med mamma som kan allt sånt så man inte glömmer något. Fick ni "provgå"? Bordsplaceringen känns sådär faktiskt, det är svårt att göra alla helt nöjda men ska fila lite mer så får vi se..

    Vigselprogrammet ska printa inför mötet med prällen så det bara kan justeras och printas ut i mängder efteråt. Annars känns alltid oroväckande lugnt.

    Funderar mycket på hur jag vill ha smink o naglar. Bokat shellack men aldrig gjort innan så jag har ingenaning!! Samma med smink, sminkar mig aldrig så vet inte vad jag vill ja direkt. :/

  • meandmylove

    Har ni alla köpt paraply, just in case liksom?

    Jag har väntat med det men ser att många söker akut efter vita paraplyn!

    Ett hett tips är att det finns jättefina på DiModa i göteborg (vet inte om det är en kedja i hela sverige).

  • meandmylove

    Linanordström, så skönt att ha klänningen helt klar!

    Jag ska prova min på fredag. Den hänger hos sömmerskan och ska sys in sista veckan innan bröllopet. Sist jag provade den var den JÄTTESTOR men nu har jag gått upp ca 12 kg sedan dess så kanske sitter den bättre! Spännande..

    Jag har ett dilemma om vad jag ska lägga favoursen i! Det är 150 st påsar så det tar lite plats.. Dom ska delas ut personligen så måste ha något vackert att ha dom i.. hm..

  • meandmylove

    Jag har en ganska stor flätad korg men den är i rotting (färg) alltså brun. Trä. Skulle vilja ha den i vit men eftersom den är flätad går det inte att måla bra.. Sy foder kan man ju göra men det känns så meckigt, har inte ens något tyg hemma.. hm...

  • meandmylove

    Betty84, 28 dagar innan är det nog inte så många som fått sin hippa. Förstår dig men förstår också att dom vill ha det närmre inpå, kanske inte veckan innan men 2 eller 3 veckor innan?

    Michaelan, Jääääklar vilken hippa! Kul att dina vänner verkligen ansträngt sig till max med något du gillar :D

    Idag träffade vi prästen, det kändes ok. Tyvärr var han inte så påläst eller förberedd vilket jag tyckte var tråkigt.. Däremot trevlig och öppen. Det känns dock inte solklart om hur vi ska gå och allt sånt trots att vi pratat med honom.. Jaja, vi får improvisera :D

    Var hos sömmerskan igår, klänningen ska korrigeras men den var inte så stor längre.. har ju ökat 13 kg i omfång sedan sist så ändringarna var inte så stora! Vi båda skrattade gott..

    Festlokalen besökte vi och planerade för möblering osv. Även sista mötet med florist och serveringspersonal. Många bollar i luften!!

    Bordsplaceringen klar till 99% så ikväll tar vi det sista också kan jag börja göra kartor. Hur ska era bordsplacering kartor se ut? Även alla 130 placeringskort är nu handskrivna. Phu!

  • meandmylove

    Hjälp. Imorgon bitti lastar vi bilen och åker 25 mil bort och flyttar in hos våra föräldrar och inleder bröllops-veckan. Ikväll gäller det att packa och inte glömma något!

    Allt är mer eller mindre klart, snart börjar nog nerverna komma.. 7 dagar kvar!

  • meandmylove

    Nu är vi gifta!! 140614! Vilken magisk dag ??

    När jag kommer hem och hunnit andas ut kommer jag lägga upp några bilder :D

    Kram till er alla!

  • meandmylove


    Här kommer en mobilbild på mig och min MAN på vår dag 140614. 
    Ni som ännu ej gift er, ni har något fantastiskt framför er. 

    Kram till er alla 
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet