Inlägg från: Csve |Visa alla inlägg
  • Csve

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Och så här ser våra inbjudningskort ut. Endast festprogram och vigselprogram kommer vara hemmagjort.


  • Csve

    Shit vad jag känner att bröllopsplaneringen kommer i andra hand.. Läser ju till undersköterska samtidigt som jag jobbar heltid.. Jag tänker införa fler timmar per dygn! Jag håller iaf på med att formulera ihop ett festprogram, men hur mycket allsånger ska man ha med?  

  • Csve

    Har hittat frisör! Hon har även svärföräldrar som har två cadillacs varav en som vi ev ska låna och åka i! 

  • Csve

    LarssonMaria86: vi hade äppelgrönt först, vilka ideer jag hade och det kändes som som det skulle bli såå fint. Sen ändrade vi oss, till persika, beige.Jag låste mig vid att hitta rätt nyans på grönt, och vid tärnklänningarna tog det stopp. 

  • Csve

    Hej på er!Idag har vi fixat brudgums och våra två marskalkers halva outfit! =)Kostymbrallor och väst är köpt!LinaNordstrom skrev 2013-10-21 18:55:54 följande:Var det någon fler som funderade på kuvertavgift här? Vi hade som första plan att ha det, men jag känner mig lite tveksam till om folk kommer fatta att dom inte ska ta med presenter? Att dom tycker det känns dumt att komma tomhänta?Vi komemr nog ta det, och kommer skriva på inbjudan att det är istället för presenter. Formulera det lite bra sådär.    

  • Csve

    Trött jag blir på att explorer inte klarar av radbrutning på BT. =(

    Hej på er!Idag har vi fixat brudgums och våra två marskalkers halva outfit! =)Kostymbrallor och väst är köpt!


    LinaNordstrom skrev 2013-10-21 18:55:54 följande:
    Var det någon fler som funderade på kuvertavgift här? Vi hade som första plan att ha det, men jag känner mig lite tveksam till om folk kommer fatta att dom inte ska ta med presenter? Att dom tycker det känns dumt att komma tomhänta?
    Vi kommer ha kuvertavgift, och formulera det på ett bra sätt i inbjudan att det är istället för presenter.
  • Csve
    iQbee skrev 2013-10-21 20:56:26 följande:
    Är det någon som ska ha brudnäbbar? vart har ni isåfallköptklänningarna/kostymerna? :))
    Vi ska ha våra 3 barn som näbbar.
    Har beställt klänningar fr ebay men inte fått hem dom ännu.
  • Csve

    idag har brudnäbbsklänningarna kommit! Så fina, och mycket bättre än på bild! hoppas bara på att de passar till nästa år!

  • Csve

    Hrj o hå.. här inne var de längesedan jagvar!


    Planeringen har stått still pga diverse orsaker.. nu försöker jag ta tag i det igen.


    Vi har tänkt om, bytt lokal mm
    Fick reda på häromdagen att brudbuketten skulle vi få i present av floriset. (nära vän) så phu, där rättade budgeten till sig lite

  • Csve
    Milli skrev 2014-01-10 17:39:44 följande:
    Vad roligt att se hur långt ni kommit, har ju hållt er uppdaterade hela tiden med vad jag gjort och vad jag pysslat med men nu gjorde jag en lista. Har redan gjort mycket men som sagt är de en hel del kvar ;) Ser inte ut som att "klart-listan" tagit så lång tid men de har de verkligen, bara gästboken tog nog 12 timmar att göra (på flera dagar), ljushållarna tog bra många timmar de också, höll på i många dagar med dom, ja allt pyssel har ju tagit tid så klart, hemsidan tog också några timmar..,.. Trodde aldrig att ett bröllop tog sååå mycket tid, men så älskar jag både att planera och fixa samt att pyssla.. :))

     Klart: Kyrka, präst, lokal, catering + menyn, liveband, dansshow, inbjudningskort, toastmadame, näbbar, tärnor, bordshållare (inte vanlig numrering), kuvertlåda, stora love bokstäver till scenen, gästbok med 660 blad i en låda, ljushållare, blockljus med fotografier på oss, bröllopshemsida, 53 stycken stolsöverdrag, boende, frisyr + makeup, tårta (gör själv), utsett en blombukett och kollat priser hos florist, musik som bandet spelar + spotify lista, bil (har flera amerikanare men ska ha den mannen gjort i ordning från grunden, värderad till 350.000),fotografer,.  Älskar att pyssla så har gjort allt själv!

    Köpt: brudklänning, underkjol, tiara + smycken och Ring, skor, hårnålar, slipsar + västar, barnens klänningar, tärnornas klänningar, väska till mig, klädfodral, kortmaterial, frimärken, tyg till stolsöverdrag + paneler, dukar, 11000 diamanter + några större, stolsrosetter till lokal och kyrka, 100 glitterljus, 2 näbbkorgar + 700 rosblad, servetter, 50m löpare, bordsarrangemang till alla bord plus massa girlanger och lösa blommor, slöjor (ska dock inte ha dom), skylt med vårat efternamn, gåvoaskar + alla gåvor, 100 hjärtanballonger, diamantband och diverse material till allt pyssel, slott caketopper, fontän och ställning till tårtan, 2 ljusnät, 24 flaskor sprit + några lådor öl, ramar, alvedon, samarin osv, blockljus + transferark, smink. 

    Kvar att göras: Sy klart 47 stolsöverdrag, sy 8 långa panelgardiner att ha bakom honnörsbord, bygga (evt svetsa) ihop en hjärtställning som ska kläs med tyll och blommor, göra ca 300 drinkkupponger, fixa serveringspersonal (ska höra med gamla klasskamrater från HR), fixa barnvakt (vill inte att någon nära familjemedlem ska gå hem för att passa barn), fixa lekvakt till barnhörnan, bestämma servettvikning, festprogram, vika och fylla gåvoaskarna, dekorationer till tårtan (ska göra själv), vägskyltar, toaskyltar, bestämma klart drinklistan, göra klart ramar till gästboken + barlista, bestämma ingång och utgångsmusik, önskebrunn, rosenbåge?, förätt ska göras i förväg och frysas in, få klartecken från musikern att de kan, få klartecken från bestman, bordsplacering, beställa tid förnaglar. Har säkert missat något?? :)  

    Nu kanske ni förstår varför jag är aningens stressad ;) Hade de inte varit för dessa stolsöverdragen som tar ungefär en timma styck att sy (med klippning och nålning) så hade de nog känns bättre =) 

    Oj vad du har legat i! Vad duktig du är! =)


    dina stolsöverdrag, syr du två styck av ett knoppalakan eller har du nån annan ide?

  • Csve
    Jennie1414 skrev 2014-01-14 14:10:57 följande:
    Här är klänningen som mina tärnor skall bära :)


    fin! påminner om mina tärnors klänningar. Men deras är mer aprikos och samma tyg i hela, dvs inte avskärmad upptill.
  • Csve

    Här kommer min lista på vad som e gjort/ ska göras mm..


    klart:


    brudklänningen, slöja, strumpeband, vigselring marskalkernas kläder brudtärnornas klänningar brudnäbbarnas klänningar frisör florist/bukett lakan och organzaband till stolarna min bröllopsparfym brudnäbbarnas gåva marskalkarnas gåva utseende till festprogram/vigselprogram gästlistan bordsplacering (kommer ju ändras sen vid ja/nej svar ballonger diamanter till borden partytält till välkomsdrinken/tilltugget fotograf sångerska/underhållning kväll utformning av inbjudningskort rispåsar i organza såpbubblor pompoms menyn bil toastmasters köksfolk hotell

     


    kvar att fixa:


    servetter skor och smycke till brud skor till näbbar gästboksträd inbjudningar festprogram , vigselprogram alkohol fiberväv till tak marschaller till gångvägen till lokalen barnvakt brudväska bestämma solosånger till kyrkan samt psalmer mer pengar

     


    säkert glömt nåt..


     


     

  • Csve

    Jag gör som många andra, kollar ofta men hinner/kan inte skriva nåt..

    Våra inbjudningar är skickade och folk har hört av sig och meddlat att dom fått det och några har redan tackat ja!
    Vi har fått tillbaka hindersprövningen och fått godkänt på att vi får gifta oss, även anmälan om efternamn är gjord.
    Igår hade vi möte med cateringen, nu ska de i samband med kallskänkorna gå igenom buffen för att kolla så det blir bra, därefter får vi prisförslag. 
    Utsidan till fest- vigselprogram e nästintill helt klara. Lite innehåll har jag fixat, nu ska det skickat vidare till vår toastmadame som får fylla upp den ännu mer. 

    Jag har bokat tid för fransförlängning och nagelförlängning några dagar innan bröllopet.

    nu är vi på jakt efter billig fiverväv! tips? 

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet