• Csve

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Här tänkte jag att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i juni 2014 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka.

  • Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet
  • Jennie1414
    LinaNordstrom skrev 2013-09-26 19:43:23 följande:
    jag har börjar fundera lite på en annan festlokal som ligger finare till, har skickat iväg ett mail till dom får om dom svarar..

    Hoppas det går vägen då :)


    Var ligger lokalen?

  • LinaNordstrom
    Jennie1414 skrev 2013-09-27 15:16:53 följande:

    Hoppas det går vägen då :)


    Var ligger lokalen?


    Den ligger alldeles bredvid kyrkan och det är ett gammal hus som dom rustat upp så det är verkligen mysigt! Saken är bara den att restaurangen som har den vill att man tar allt från dom för att få hyra och frågan är ju vad det kostar, kommer få prisförslag nästa vecka när ansvarig är tillbaka från semester. Och min familj tycker jag är jobbig som håller på att ändra mig hela tiden (har bytt datum en gång så mkt ändringar är det väl inte). Det är ju faktiskt rätt lång tid kvar så nu är väl verkligen chansen om man vill ändra sig blir ju svårare längre fram.
  • LillaCaroline

    Hej på er alla! Tänkte bara hur långt ni har kommit i planeringen? Jag och min fästman ska gifta oss den 14/6-14.Vi har precis skaffat hund och har lagt planeringen lite åt sidan. Men börjar känna att det kliar i fingrarna nu igen! ;)    

  • Millan

    Är så glad ikväll! I eftermiddags har vi varit och hämtat ut våra förlovningsringar och min vigselring, vi är så nöjda. Blev precis som vi ville ha dem. Känns skönt att vi nu kan bocka av ringarna :) nu är de bara middagen kvar att bestämma, sedan är de stora sakerna fixade. Hur går de för er andra?

  • iQbee

    Jag kan inte bestämma mig för min klänning,.. ska den vara i tull,, i duchesse? ska den vara skräddar sydd eller köpt? jag har två bilder i huvudet men jag vet inte om man kan ha en kombination av dem. Sedan hittar jag häller inte brudtärne klänningar då jag vill ha mintgrön/havsgrön färg... Men skorna till mig och brudtärnorna är köpta LOL..
    några tips?

  • Larssonmaria86

    Hej aliihopa!
    Var ett tag sen jag var aktiv här nu och skrev men är inne och läser nästan varje dag :)
    Vi har nu bestämt färgtema (hade egentligen bestämt oss redan innan för rosa) men har nu bestämt äpplegrönt :) Det känns bättre och passar lokalen och omgivningarna bättre samt så kändes rosa lite för mycket som att jag bestämde, kändes inte riktigt som Magnus :P
    Nu är frågan bara hur långt man ska gå i sitt färgtema, ska t.ex. era m2b:s kläder matha färgtemat eller ska ni ha någon blomma som matchar?

    Något sådant här har vi tänkt oss. Bordsblommorna ska dock vara pioner, kanske hortensia och brudslöja. Buketterna ska gå i vitt och ljusrosa så det bryter av lite.



     
  • Csve

    LarssonMaria86: vi hade äppelgrönt först, vilka ideer jag hade och det kändes som som det skulle bli såå fint. Sen ändrade vi oss, till persika, beige.Jag låste mig vid att hitta rätt nyans på grönt, och vid tärnklänningarna tog det stopp. 

  • MajKlas2014

    LarssonMaria86: Äppelgrönt ser ju jättefint ut! Vi ska ha vitt och silver. Min bukett och dekorationsblommorna kommer nog innehålla ljustljust puderrosa pioner med. Min m2b väst, plastrong och näsduk är i ljustgrått/silver. Har inte bestämt mig för om jag ska ha tärna eller inte än, men om jag ska det så kommer nog hennes klänning gå i puderrosa.

  • Jennie1414

    Jag har gammelrosa och vitt som tema. Min bättre hälft kommer ha slips i rosa. Mina tärnors klänningar är köpta och även dom är gammelrosa. Hittade klänningar på Nelly för 450 kr st, Perfekt :)


    Min buket skall vara vita kallor , och på något vis skall jag få in lite rosa där oxå :)


    Jag tänkte snart ge mig ut på skojakt ... det kommer vara det absolut största problemet för mig ... så känns lika bra att börja nu ;)


     


     


     


     


     

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet