Inlägg från: Betty84 |Visa alla inlägg
  • Betty84

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    iso skrev 2014-05-11 14:36:48 följande:
    Men allvarligt?! jag hade blivit galen och mina tjejkompisar gjorde så mot mig. Är också närmare 30 och skulle absolut inte vilja klä ut mig och springa runt på stan. jag var också väldigt tydlig med detta och som tur var så lyssnade dem på mig och möhippan blev hur bra som helst. lite överraskningar så att jag ändå fick göra nåt som jag inte gjort förut men ändå grejer som kändes OK.

    hur svårt kan det vara att ändra planerna om att gå runt på stan? kräver ju knappast planering mer än inköp av själva dräkten men det kan de ta tycker jag. om du verkligen inte vill detta så hade jag sagt till igen. vad är det för vänner som inte lyssnar? det är ju DIN möhippa, inte deras.
    Nu har jag konfronterat båda mina tärnor. Den ena är förbannad på den tjejen som berättat detta för mig. Den andra säger att hon inte hade något med detta att göra utan detta var en idé som två av mina andra vänner (ej tärnor) kom med. 

    Jag undrade varför hon inte kunde sagt ifrån (hon har dessutom huvudansvaret) men då blev hon lite småsur och sa att då kan vi lika gärna skita i att göra något kul och istället bara ses på kvällen och boka bord nånstans. 

    Ska ringa henne om en stund igen och försöka prata med henne. Det är inte det att jag inte vill ha aktiviteter, men jag tänkte mig en mer mysig hippa med t.ex spabesök på dagen. 
  • Betty84

    Nu har jag pratat med min tärna (den av dem som har huvudansvaret) och hon har förklarat. 

    Tydligen var det ett missförstånd, för det hon hade skrivit i ett sms till tjejen som sen berättade allt för mig var ungefär:

    Tankarna finns att klä Betty i fångkläder men det tror jag inte hon vill. Troligtvis kör vi på Sex & The City tema"

    När jag pratade med tjejen som avslöjade allt lät det på henne som att fångdräkten var spikad och de av någon anl slopat Sex & The City. 

    Dessutom var datum ändrat men när tärnan ringde och konfronterade tjejen igår så sa hon bara "nej det visste jag inget om". 

    Kontentan: mina tärnor är ledsna över att temat är avslöjat. Jag älskar temat och har sagt till dem att de gärna får köra på det, jag kommer ändå bli överraskad eftersom jag inte vet vad vi kommer göra riktigt, dessutom så vet jag ju inte när det blir heller pga att det är ändrat och inte längre blir den 31/5 som hon i fredags sa. 

    Tärnan förklarade även att det hon var mest sur på var att den här tjejen tolkade fel och gjorde mig orolig över en idé som de ändå slopade. Och såklart att hon avslöjade temat de faktiskt tänkte köra på. 

  • Betty84

    Hej tjejer.

    Nu har jag med hjälp av min tärna provat klänningen för första gången hemma. 

    Hämtade hem den i lördags. Nu när jag provade den upptäckte vi ett hål i släpet, där spetsen är påsydd. Vidare är det bruna och svarta fläckar på sömmen. Dessa fläckar är inte stora, och syns bara om man kollar noga, MEN, om man köper en klänning för nästan 10 000, skall man då acceptera sånt?

    En annan sak är att spetsen ser nött ut vid brösten. Alltså ser det ut som att nån kommit åt med typ ett kardborreband och sen dragit bort den. 

    Jag är hemma sjukskriven och mår inte särskilt bra. Vet inte om jag orkar bråka med butiken. Skickar jag min mor kommer hon kräva pengarna tillbaks och så står jag utan klänning 1,5 mån innan bröllopet. 

    Så ledsen just nu, vad hade ni gjort??

  • Betty84

    Tack för era svar. Jag, min mor och min tärna åker in till affären imorgon. 

    Klänningen är beställd från Aspera by Alicija Eklöv

  • Betty84

    Nu har vi varit i butiken. Hon lovade att åtgärda felen. Vi kände att hon var väldigt tillmötesgående. 

    När vi gick därifrån fick jag en liten mild utskällning av min mor (med glimten i ögat). 

    Hon tyckte att de felen var små och vi hade kunnat fixa dem på egen hand. Hon sa att jag har blivit en bridezilla. Kanske är det så men jag trodde världen skulle gå under igår när jag upptäckte felen...

  • Betty84

    Varit lite inaktiv här i tråden då jag varit upptagen med massa annat. Har tränat och lyckats gå ner 3 kg på en vecka. Den vikten har jag lyckats gå upp igen. Hatar min kropp!!

    Nu har jag fått gnälla av mig gällande det så :)

    När det gäller förberedelserna så har jag några placeringskort kvar att göra. Igår kväll satt jag och knöt rosetter på såpbubbel flaskorna tills banden tog slut så det blir en tripp till Panduro (igen). 

    Träffade tärnan en snabbis idag. Hon verkade väldigt hemlighetsfull och flinade när vi kom in på planer i helgen. Innan vi skiljdes åt fick jag dessutom en något udda present (en bright öl med färre kolhydrater). Misstänker att möhippan blir imon. Aningen spänd pga detta :)

  • Betty84

    Jaha. Då blev det ingen möhippa ändå! Trött på mina väninnors mindgames nu. 
    Jag har lämnat önskemål om att min möhippa helst ska ske så tidigt som möjligt pga allt annat jag fortf behöver fixa med inför bröllopet. Nu är det liksom 28 dagar kvar... 
    Dyker de upp helgen innan och ska kidnappa mig så kan de glömma det...

  • Betty84

    Lycka till, till er som ska vigas imorgon! Hoppas ni får en underbar dag!

    Min klänning ska hämtas hem i nästa vecka. Hoppas de har åtgärdat alla fel på den nu!

    Nästa fredag ska vi träffa prästen, pirrigt, och nästa lördag kommer vi få vår möhippa/svensexa.

    Imon är det 3 veckor kvar. Tiden har gått så fort!!!

  • Betty84

    Nu har jag äntligen hittat en klänning som jag kan byta om till efter middag och brudvals. Känner att min brudklänning med 8 lager tyll i kjolen kan bli lite väl varm, sen så går det inte att sätta upp släpet heller så det blir rätt bökigt att festa loss i den. Hittade en jättesöt vit klänning på Nelly.com. Osäker om bilden kommer komma med då jag försöker ladda upp den via iPad.

    På lördag får både jag och mannen vår svensexa/möhippa. Blir kul att se vad vännerna hittat på! Snart bara två veckor kvar till den stora dagen! Pirrigt!

  • Betty84

    Idag är det dags för svensexa resp. möhippa. 

    Hade en rätt så minnesvärd fredagen den 13.e igår. Tog ett graviditetstest och fick ett plus!

    Jag är nog fortf i chock. Berättade för mina tärnor just för att de inte skulle hälla i mig massa sprit idag.. Den ena tog det lite sämre än den andra kan jag säga. Hon har nu hoppat av möhippan för att hon tycker inte det är roligt längre. Hon tycker att det bara varit problem hos mig det senaste, dels med min sjukskrivning, och sen min mor som ställer till med div jävelskap och vägrar komma på bröllopet för hon inte tycker om en dam jag bjudit. 

    Och nu graviditeten. Hon tycker inte jag är rolig längre som sagt och det är bara problem med mig jämt. Men vem ska man gnälla av sig till om inte sin bästa vän?!

    Just nu känns det som att det får bli som det blir med allt. Jag orkar inte bry mig. 

    Hoppas ni som vigs idag får en helt underbar dag! <3

  • Betty84

    Då var det dags för oss också idag. I regniga, tråkiga Göteborg!

    Gravidillamåendet har dykt upp under denna veckan och blivit successivt värre. Känns ju jätteroligt. Tänk om jag råkar spy på prästen? Eller på m2b??

    Mina tärnor dyker upp här vid 12 så jag ska väl försöka ta en dusch och ta några djupa andetag.

    Lycka till alla ni andra som också gifter er idag!

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet