Inlägg från: Js Fästmö |Visa alla inlägg
  • Js Fästmö

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    För gravering och polering får vi betala 350 på ett ställe och 500 på ett annat så kolla runt. :)

  • Js Fästmö
    Larssonmaria86 skrev 2013-10-20 21:33:41 följande:

    Har inte skrivit här på ett tag men är inne nästan varje dag och läser, kul att se att alla börjar komma långt i planeringen :)


     


    Igår var jag för första gången och provade bröllopsklänningar med mina tärnor men jag blev nästan lite besviken. Trodde att jag skulle få problem att bara kunna välja en klänning som jag vill ha men det var snarare tvärtom att jag hittade ingen klänning alls som jag kände att denna vill jag ha. Alla var fina och så men fick ingen wow-känsla..


    Ska ut i veckan igen med min mamma och se om jag hittar något då, det är ju ingen panik direkt men börjar redan känna stressen.. Hur går det med era klänningar? Har ni haldlat dem, vet hur dem ska se ut eller ni har inte tänkt på det än?


    Jag är klar.


    Ska gifta mig borgergligt, men det var lika svårt ändå.


    Fick tag på en knälång med spets och 3/4-dels arm, och det var inte lätt att hitta. Samtidigt hade jag inte så stora förväntningar,utan fick leta i flera månader innan jag sprang på den och då slog jag till.


    Men skönt att kunna gå ut med mamma, då kanske det blir mindre stress och mammor brukar var aärliga och ge bra synpunkter i fall man hamnar i en negativ spiral.

  • Js Fästmö
    20110519 skrev 2013-10-21 13:48:01 följande:
    Jag är klar, har köpt den klänningen som jag villle ha. Lite roligt hur det gick till, så berättar hur jag hittade min drömklänning.

    Jag tog med mig min mor och min syster och for och provade klänningar i Piteå. Hade redan bestämt sen innan att jag skulle beställa min klänning på nätet från brudklanningar.nu/webshop/product_info .php?cPath=1_27_63&products_id=402 (exakt den hade jag valt också). Men mamma sa att vi kan ju åka och titta på utbudet iallafall. Så jag hade inga förhoppningar alls. Skulle bara följa med och kika så de blev glad. Men när jag började prova klänningar som de höll fram kände jag till slut. Denna klänning vill jag ha. Så här är det ju jag vill att den ska se ut.

    När jag var mindre ritade jag min egen klänning hur jag ville den skulle se ut, hittade den lappen tidigare när flyttade med klänningen på, så det blev mitt i prick.

    Tur att jag lämnade klänningen hos mamma för annas skulle jag gå dit och fingra på den hela tiden.

    Bilder?
    Ja, lägg gärna upp bilder! :)
  • Js Fästmö
    20110519 skrev 2013-10-21 13:56:47 följande:
    I lördags frågade jag min syster om hon ville vara min tärna. Hon visste redan sen innan att vi planerade bröllop, hon är en av de få som vet om bröllopet. 10 stycken vet om att vi planerar bröllop. Men tillbaka till min syster, hon föll i tårar när jag frågade henne om hon ville ställa upp. Lika så mamma föll i tårar när hon såg syrrans reaktion. Så det var jätteroligt att se att hon blev så rörd och tagen av situationen.
    Åhhh! Det tror jag det, vad fint! :)
  • Js Fästmö
    Birris skrev 2013-10-30 09:08:00 följande:
    Jag hade supersvårt att hitta vigselring till min förlovningsring då jag inte ville ha någon glipa mellan ringarna. Så jag är så glad att jag hittade en ring som jag känner mig nöjd med! Skenan var lik den på förlovingsringen MEN jag kunde inte låta bli att ändra på den lite ändå.


    Förlovningsringen!


    och vigselringen hittar ni här: www.schalins.com/alla-serier/guld/allians/v/7... Har dock ändrat lite på den, det blir 15 stenar istället för 7. Tror det blir jättebra


    Ha en go onsdag! :)


     


     


     


    Blir nog superfint! :)
  • Js Fästmö

    Näää tjejer, tänk, snart december och då är det bara 6 månader kvar!! :) Och vid denna tiden nästa år har vi varit gifta ett tag. Härligt!!

  • Js Fästmö
    sandrahs skrev 2013-11-27 11:14:00 följande:

    Är det någon fler föresten som ska ha middagsbuffé på festen? Jag kommer nog inte ha någon avancerad fest, utan middagsbuffé som vi beställer av ett cateringföretag. Men hur göra med efterrätt? Har ni en "riktig" bröllopstårta eller har ni olika efterrätter, t.ex. chokladtårta, äppelpaj, kakor etc. Hur mycket gör ni själva?


     


    Jag har inte bestämt mig om jag ska ha förrätt eller bara aptitretare under minglet, t.ex. rullar med rökt viltkött (eget), när man kommer till festplatsen. Någon tanke?


     


    Vi kommer gifta oss kl 16.00 och ca 17.00-17.30 kommer alla vara på festplatsen. Hur länge brukar man mingla?


    Jag hade haft buffén, och sedan bröllopstårta men också ett litet "godisbord" med olika sötsaker, typ fina små kakor, cakepops, fruktfat, snacks.
  • Js Fästmö

    Jag är nog inte sååå traditionell, tror jag. Vi gifter oss i hemlighet i ett fint gammalt rådhus utan några vi känner. Har köpt en superfin kort vit klänning, liknandes den Ebba Von Sydow hade. Sedna tar vi foton själva, äter picknick på en intillliggandes skärgårdsö och dagarna efter drar vi utomlands på bröllopsresa.

  • Js Fästmö

    När lämnar ni in era ringar, alltså förlovningsringarna, för putsning? Någon månad innan eller tidigare än så?

  • Js Fästmö

    Hej tjejer! Nu är jag tillbaka igen och vad fint forumet har blivit och vad kul att läsa om era planer allihop!

    I dag skickade vi kn hindersprövningen men ska vänta med efternamnsbytet, på inrådan av Skv tills efter bröllopsresan.

    I morgon börjar nyanlivet, trimmandes av 68 kilo kropp, tajt tajt ska den bli, sen beställa skor. Sen är det mesta klart för våran dag. Gaaahh!!!

  • Js Fästmö
    ESW skrev 2014-03-26 07:17:56 följande:

    Jag vet inte riktigt. Jag har en ganska enkel klänning och tror det därför får bli en bomullskofta som är lite finare än H&Ms koftor. Gärna en ljusblå. Men jag vet inte var jag ska hitta en sån.


    Jag ska också ha kofta över, vi gifter oss borgergligt. Jag såg att Oddmolly fått in enfärgade, ljusrosa och ljusblå när jag var i stan i går. Inte sådana med mönster, utan lite lika bondelid. Kommer nog fler och fler nu närmare, dop och skolavslutningstider.

    Men googla på odd molly och se om du hittar, jag ska googla lite jag med. :)
  • Js Fästmö
    Caisa skrev 2014-03-25 12:13:23 följande:

    Nu har jag skickat in hindersprövningen och ansökan om efternamnsbyte till Skatteverket... Iiihihihi! Jag kommer att ta blivande makens efternamn, han är ensam om det i Sverige så det är lite kul. Känns konstigt att överge mitt eget dock. :)


    Eller hur är känslan overklig, jag gjorde det idag. Fast vi väntar med efternamnet. Han tar mitt. :)
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet