Inlägg från: MsChevy |Visa alla inlägg
  • MsChevy

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    7 juni gifter jag med min McDreamy Hjärta Vi håller fortfarande på o kikar på vigselplats o festlokal, men det blir runt Västerås nånstans iaf. Vårt tema är 50-talet/rockabilly, då det är "our way of life" Solig

  • MsChevy
    Maria466 skrev 2013-06-20 22:06:06 följande:
    Samma datum som oss Solig 
    Ja, vi har väl "setts" i några andra trådar oxå eller hur? Skrattande
    fancyrocker skrev 2013-06-22 15:02:01 följande:
    Vi valde 6/6 då det är vår årsdag och förlovningsdag Sedan vi bokade kyrkan har vi även fått reda på att min gammelmormor och gammelmorfar gifte sig på samma datum i samma kyrka! Häftigt tycker jag. Skönt är även att vi gifter oss på en fredag (röd dag) och det då blir en långhelg!
    Nämen, va kul! Vilken historia till barn o barnbarn sen Skrattande
  • MsChevy
    Power of Love skrev 2013-06-24 20:54:51 följande:
    Hur tnker ni andra med tider?
    Vi tänkte oss ha vigseln ca kl 14-15 så innan dess är det ju smink o hår o allt sånt där. För dels har vi några som åker lite halvlångt så de slipper stressa, dels ska vi va lite traditionella o inte ses före vigseln, så vi tar bilderna efter vigseln, det tar nog ca 1½ timme. Gästerna åker till lokalen under tiden, minglar o får lite tilltugg för att inte gå hungriga. Kl 18 tänkte vi öppna buffén, sen får kvällen löpa på som det passar Solig
    Tror dock att tiden fram till vigseln kommer snigla sig fram, jag är ingen tålamodsmänniska när det gäller att vänta Tungan ute
  • MsChevy
    Js Fästmö skrev 2013-07-11 22:54:55 följande:
    Är det bara jag som är borgerlig? :)
    nädå, här är en till Glad vad duktiga alla ni är, som redan bokat kyrka o sånt! Vi har inte hunnit med sånt än, har haft en massa annat på g. Men nu har sambon snart semester, så då ska vi se till o få lite gjort (fast då är väl alla man ska kontakta oxå på semester...) 
  • MsChevy
    Js Fästmö skrev 2013-07-15 00:03:02 följande:
    Wihoo, skönt att inte vara ensam borgerglig. :) Längtar, tiden går så sakta känns det som. ;)
    Ja, fast ändå börjar jag känna mig lite småstressad i o med att vi inte bokat nånting än Obestämd Om vi bara kunde bocka av lokal o band på listan skulle jag känna mig lugnare. O enda anledningen till att vi inte bokat bandet än är ekonomin, har lite skralt i kassan just nu Rynkar på näsan
  • MsChevy

    Funderar på en sak, Milli: om ni ändå ska betala för ett liveband, varför inte låta dom spela längre än 1 timme? De flesta band tar ju betalt per gig, inte per timme. Dansparen kanske inte orkar mer än nån timme, men bandet? 
    Vi kommer ha liveband mellan 21-02 (ungefär) o i deras pauser kommer vi spela playlist på datorn o likaså om det fortfarande är hålligång när bandet går av. Vi kommer betala ca 8000:- för bandet. 

  • MsChevy
    Milli: va bra att ni hittat ett annat band! Kan ju va bra att ha ett band som har stor spellista. Vi kommer ha ett coverband som spelar mer eller mindre allt SoligTheli504: åh va kul, magiskt med midsommarbröllop!
  • MsChevy
    Milli skrev 2013-08-12 21:15:08 följande:
    Wiheee nu har jag även beställt bröllopsklänning Hade inte tänkt beställa en på flera månader men nu såg jag en till superbilligt pris (totalt 760kr ink underkjol och frakt) och de fanns bara 2 kvar så kunde inte stå emot när de dessutom var sååå billigt :) Bara hoppas att den ser ut som på bilden och att den passar när de väl är dags :)
    Var beställde du? Glad
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet