Inlägg från: Emelie1014 |Visa alla inlägg
  • Emelie1014

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hej! jag hoppar gärna in här om det är okej? Igår bestämde vi oss att i juni nästa år blir vi man och hustru ♥ Vi har tänkt oss den 14/6, och jag är såååå spänd redan nu, haha! :)

  • Emelie1014

    Blev möhippad även jag i lördags! Satt och drack kaffe på morgonen då det plingade som tusan på ytterdörren. Utanför stod ett gäng vänner som stormade in och började göra iordning frukost. I samma veva kom svärmor och svärfar och sa att de skulle ta min dotter på två år, så de packade väska och drog iväg med henne. Själv fick jag ett megaglas som de fyllde med mousserande vin till frukosten. 


    Efter det var det dags att packa! Fick sagt till mig exakt vad jag skulle packa och sedan fick jag en ögonbindel medan de drog på mig första klädesplagget: en pruttkudde-dräkt! så himla roligt och annorlunda, haha, som jag skrattade! Sedan åkte vi iväg till ett köpcenter en timme bort där jag fick göra lite uppdrag, pinsamt men jättekul. Efter det åkte vi och körde lazerdoom, vilket kan ha varit det roligaste jag gjort (men aj, vilken träningsvärk jag har i låren efter att levt mig in totalt i spelet). Det åtföljdes av relax samt tacobuffé på samma ställe innan vi drog tillbaka till hemstaden, förfestade och gick sedan ut och dansade natten lång. kan säga att jag har nog aldrig mått så dåligt dagen efter men samtidigt varit så nöjd, hade verkligen en toppendag! :) 

  • Emelie1014
    Jennie1414 skrev 2014-06-03 12:48:12 följande:

    Hej alla!


     


    Nu är det nära för oss alla ... 25 dagar för mig!


    I helgen blev min sambo svensexad... Å harregud va dom spökade ut honom... :) Men han hade haft en fantastisk dag/ kväll/natt.
    Nu kan han slappna av ... Det kan dock inte jag göra :/ E så nervös!

    Tänkte höra lite... Va skall ni ha för musik som in/utgång i kyrkan?


    Och va skall ni ha när ni dansar vals ( om ni nu skall de)


    11 dagar kvar för mig, otroligt nervös! :P

    Jag har en kompis som är grymt duktig på piano, och eftersom min sambo inte är så kyrklig av sig (och inte jag heller egentligen) så kände vi att det skulle vara otroligt vackert att få "skrida" in (som prästen sa, haha) till pianospel istället för en maffig orgel.

    Så: Som ingångsmusik ska vi ha Wagners bröllopsmarch, med arrangemang av Jonathan Cain (här kan ni lyssna: 

    )

    Som utgångsmusik ska han spela låten "A thousand years" som är en av mina favoritlåtar, jag ska även sjunga den på bröllopsfesten, som en kärleksförklaring till min man. (

    )

    Som sololåtar har vi valt att min tjejkompis ska sjunga "The story" av Brandi Carlile, och min pianospelande vän ska sjunga "Kärleksvisan".

    Vals har jag fortfarande ingen aning om! Funderar på Amanda Jensens "I choose you", men jag funderar även på att köra lite otraditionellt med foxtrot istället då jag tycker att det är mysigare. :P
  • Emelie1014

    Stort grattis till er! Också min tur på lördag och jag som knappt varit nervös eller känslosam än så länge fick en tår-attack när jag läste din berättelse! Det låter så underbart, jag längtar verkligen till helgen nu! 

  • Emelie1014

    Nu kan även jag stoltsera som fru! Känns så sjukt overkligt att det redan är över, haha. Hade en helt fantastisk dag i lördags!

    Jag och min vän som sov hos mig för att göra iordning smink och hår gick upp tidigt på morgonen bara för att uppäcka att byn jag bor i hade strömavbrott, snacka om panik! Vi beslöt oss för att börja med sminket för att sedan åka in till staden om strömmen inte kom tillbaka, men som tur var så var den tillbaka precis när sminket var färdigt. Vid halv tolv ringer min pappa som skulle hämta tårtan inne i stan och får inte in den i sin bil! Panik igen men han kommer ut och lånar vår bil som är större. Ingen större skada skedd där heller, även om jag var lite i upplösningstillstånd just då, haha. Jag och mina tärnor som då var hemma hos mig fick skjuts till kyrkan där vi tog fotografierna, innan det var dags att gå in i kyrkan och gömma sig för alla gästerna. Prästen var nog lite förvirrad och tog mig för en av brudtärnorna först (trots min vita klänning, mycket större bukett och dessutom slöja?!) haha men kom sedan och bad om ursäkt, själv tyckte jag det bara var kul. När klockorna ringde kom all nervositet över mig men när musiken började spelas var jag bara så himla lycklig!

    Bröllopsfesten var så himla rolig, alla hade jätteroligt, maten var verkligen uppskattad och vi dansade ända in på småtimmarna! Speciellt min man, han som aldrig dansar i vanliga fall var så mjuk i lederna på dansgolvet att det var ett under att han ens stod upp. Vid 4-tiden landade vi på ett mysigt ställe en bit ifrån vår stad där vi fick sova i bröllopssviten i fyra timmar innan det blev frukost och hemgång för städning och presentöppning. Så himla lycklig över dagen och det känns så härligt att äntligen få kalla mig för fru! Det känns både vemodigt och väldigt skönt att allt är över.

    Har inte en enda bild själv än så länge men jag snodde några av mina vänners foton:





     
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet