Inlägg från: Birris |Visa alla inlägg
  • Birris

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Vad kul med den här tråden! Vi är också från Jönköping och ska gifta oss 28/6-2014. Vi har bokat lokal och bestämt oss för kyrka! Har även hittat en klänning från millybridal.com såååå många fina klänningar :)

  • Birris

    Csve: Vi har valt Järstorps kyrka och festen ska hållas på cafe lustfyllt i Habo! Sagolikt vackert :) Vart gifter ni er?

  • Birris

    Vi gifter oss med 28/6 och vi har bokat kyrka, lokal, fotograf och klänningen är inhandlad :)

  • Birris

    Jag håller på att leta efter klänningar till mina brudtärnor! Har ni tips på bra sidor? Vad ska era tärnor ha på sig? :)

  • Birris

    Idag beställde jag min vigselring! Skönt att bocka av det också Passade super bra till min förlovningsring! Känns som om att jag kommit en bra bit på vägen nu, skönt! Hur går all planering för er andra!

  • Birris

    Jag hade supersvårt att hitta vigselring till min förlovningsring då jag inte ville ha någon glipa mellan ringarna. Så jag är så glad att jag hittade en ring som jag känner mig nöjd med! Skenan var lik den på förlovingsringen MEN jag kunde inte låta bli att ändra på den lite ändå.



    Förlovningsringen!


    och vigselringen hittar ni här: https://www.schalins.com/alla-serier/guld/allians/v/70/203-31-7 Har dock ändrat lite på den, det blir 15 stenar istället för 7. Tror det blir jättebra


    Ha en go onsdag! :)


     


     


     

  • Birris

    Kom på att jag skulle tips om att de har rea på brandos.se Jag beställde två par brudskor och jag hoppas att någon av dem passar 😉 249:- som hittat!!!! 😜😜😜

  • Birris

    Milli skrev 2013-10-30 13:33:19 följande:Inte för att någon frågat mig men så här ser ringen ut som jag köpt :) Den är iväg på gravering nu :)Vad fin :)

  • Birris

    klili skrev 2013-10-30 16:47:33 följande: Birris skrev 2013-10-30 09:08:00 följande: Jag hade supersvårt att hitta vigselring till min förlovningsring då jag inte ville ha någon glipa mellan ringarna. Så jag är så glad att jag hittade en ring som jag känner mig nöjd med! Skenan var lik den på förlovingsringen MEN jag kunde inte låta bli att ändra på den lite ändå. Förlovningsringen! och vigselringen hittar ni här: www.schalins.com/alla-serier/guld/allians/v/7... Har dock ändrat lite på den, det blir 15 stenar istället för 7. Tror det blir jättebra Ha en go onsdag! :)       Hej, det där ser nästan ut som min förlovningsring, jag vill inte heller ha glipa mellan ringarna. Den vigselring du har valt till nu, kommer det vara en glipa mella ringarna? för den verkar ju rak eller?Jag håller tummarna för att det inte kommer att vara någon glipa för jag vill inte heller ha det. Jag tror inte att det kommer att vara det, den ringen som jag provade var för stor så på den var det svårt att se men det är den bästa som jag har testat och då har jag testat ett X antal ringar :)

  • Birris

    Nu vet jag inte varför det blir så knasigt när jag citerar men här kommer svaret igen: Jag håller tummarna för att det inte kommer att vara någon glipa för jag vill inte heller ha det. Jag tror inte att det kommer att vara det, den ringen som jag provade var för stor så på den var det svårt att se men det är den bästa som jag har testat och då har jag testat ett X antal ringar :)

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet