Inlägg från: Js Fästmö |Visa alla inlägg
  • Js Fästmö

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hej hej! Här är en till juni 2014! :) Känns som en evighet och jag längtar ihjäl mig. Lokesmamma - vad kul att hittat lokalen, då är det lättare att planera också när man har fasta ramar att gå efter. Vi vet att det blir i juni men väntar besked om exakt datum då mycket redan är bokat. En spänd och mycket otålig väntan. :) Larssonmaria - smycken är apsvårt tycker jag. Väljer troligen pärlor i öronen, men skulle vilja ha ngt halsband som matchar. Är inne på färgade pärlor beroende på vilket färgtema det blir. Men set var ju ett kanonbra pris du hittade!!

  • Js Fästmö
    blivandebrud skrev 2013-05-07 23:21:54 följande:
    Hej! Vad långt många har kommit i planeringen! Vad roligt, nu längtar jag ännu mer! Vi ska gifta oss den 14 juni 2014. Så långt har vi kommit. Men vi har också bestämt vilken lokal vi vill ha och i vilken kyrka vi ska gifta oss i. Vi tänkte börja planera nästa månad (juni). Hur har det gått för er i planeringen? Tycker ni vi ska börja planera redan nu eller är det i fööör god tid? Jag har ingen erfarenhet av bröllopsplanering på det sättet, så jag vet inte när det är rimligt att börja planera?

     


    Vi har redan börjat, just för att kunna köpa lite då och då, men också kunna boka det vi vill ha både i hotell, resa, vigselplats m.m


    När det gäller lokaler m.m så är det ju bruktkligt att vara ute i kanske ett år innan och det är det ju snart. :)


     


     


     

  • Js Fästmö

    Letar också Limegröna med liiiite platå fram i foten så man inte får dödsont efter ngn timme, men har letat i ett år och verkar som man får beställa för england eller liknande. :(

  • Js Fästmö

    Ivory och Champangen är ju jättefint! :)


     


    När det gäller skor kan jag glädja dig med att Brandos har ganska många "brudskor" i storlek 42! :)


    http://www.brandos.se/skor/dam-brudskor#alla/avdelning/dam/storlek/4200?&_suid=136817164054606281704490543926


     


    Jag hade skickat efter klänningen, det är ju bra omdömme, det finns alltid de som är missnöjda, men merparten är ju nöjda.


    Jag har handlat min och min gubbe har inte sett den, jag har den i skåpet i en påse, och nåde han om han tjuvkollar, då blir han kastrerad..hihi.

  • Js Fästmö

    Köp med lite högre sula fram så brukar det gå lättare att gå, eller med kilklack. :) Bara ett tips på vägen.


     


    Jag tycker det är skitsvårt med frisyr. Vi kommer gifta oss borgergligt utomlands och jag kommer troligen fixa mitt egna hår, men kan inte bestämma mig för om jag ska ha utsläppt med lockar ( som kanske inte håller ) eller en uppsättning. Man vill ju att frisyren ska vara tidlös så det inte blir pinsamt om 20 år. ;)


     


    Suck, sådana I-landsproblem vi har. ;)


     


     

  • Js Fästmö
    Elena1 skrev 2013-05-16 15:32:41 följande:


     


    Jag ville bara dela med mig av en bild av "vår" vackra kyrka. Ända sedan vi åkte förbi den första gången tillsammans har vi alltid sagt att "Där ska vi gifta oss en dag", och nu så är den dagen snart här! *lycklig*


    Väldigt vacker!
  • Js Fästmö
    HalkatlaNr1 skrev 2013-05-22 13:01:58 följande:
    Smink o naglar ska min brorsdotters halvsyster göra (även om hon inte vet om de än)
    Så de e väl egentligen bara frisör jag e ute efter där..

    Men vad har man m sig till frisören.. Klänning o allt som ska va till? Lr gör man
    sig iordning hemma sen?

    Det är nog olika, men alla jag varit på har haft klänningen där och gjort sig i ordning och åkt direkt till kyrkan efter. Frisörerna har ofta bjudit på bubbel eller cider och jordgubbar eller choklad medans de fixat håret och smink.


    Så ja, klänning och allt var med och tärnor och mamma i vissa fall.

  • Js Fästmö
    Grynet86 skrev 2013-05-27 09:51:49 följande:
    Vi gifter oss 14 juni 2014. Hur länge i förväg behöver man boka kyrka och festlokal? Trerätters eller buffe på festen? Vem ber man om att vara toastmaster? Tusen frågor här:) Men detta är en djungel!Skäms

    Jag hade bokat redan nu, det är inget ovanligt att man bokar ett år innan. SPeicellt på sommaren då trycket är större på kyrkorna.


     


    Vad/hur man vill äta är ju en fråga om vad man gillar och pris i vissa fall. Många har två-rätters och sedan bröllopstårta och kaffe.


    Toastmaster, ser du det samam som Bestman?


    Har man Buffé kan det vara krångligareför toasmastern eftersom folk sitter och går från och till för att hämta mat.


    Många har samma person som bestman/toastmaster. Eller så har man både toastmaster och en toasmadame.


     

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet