• MissManic

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Hur långt har ni kommit i planeringen? Har ni börjat köpa något än eller hur gör ni? Vad ligger er budget på och det roliga, har ni bestämt var ni ska åka på smekmånad?

  Vi har kommit ganska långt, alla som ska bjudas är färdiga, vittnen är klara, min klänning är inte inköpt men ska köpas så snart som möjligt, men jag köper skorna först då affären byter skomodeller rätt ofta så vill jag vara säker på att jag kommer få den modell jag vill ha.
  Brudbuketten kommer vara vit/rosa liljor med 2 vita rosor och lite grönt i.

  Så med tanke på hur långt vi kommit så skulle vi kunnat gifta oss nu i maj om det inte vore för pengarna. Vi har satt en maxbudget på 10.000 då vår ekonomi är rätt stram och vi kommer ha ett typ knytis eller vad man ska kalla det, alternativt beställa från catering men att gästarna får betala för maten själva.

  Bröllopet blir borgerligt och kommer troligtvis att ske på Borås arena då vi båda är hängivna Elfsborgssupportrar så vårat färgtema vad gäller dukning och tårta kommer att gå i gul/svart! 

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-11 09:40
  Jo jag glömde, smekmånaden blir en weekend till Prag eller Wien

 • Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014
 • Caledonia

  Öh, bilden också ja

  Sen bilden på min Kinaklänning. OBS!!! Jag har beställt den i en för liten storlek då jag ska gå ner minst 5 kg. Så jag är alldeles för tjock för klänningen idag och därför sitter den illa. Den ska "trilla ner" ca 5 cm till, för den hamnar för högt just nu (fettet håller den uppe haha). Beställde den floorlength och utan släp så den är med vilje kortare än ursprungsmodellen.


 • Caledonia

  Och såhär ser originalet ut på hemsidan (detta är alltså samma klänning som den första av mina två bilder)

 • Emelie87

  Jag har köpt min klänning nu och kan också visa bilder (om internet vill)!  Uppsydd på Matildas fest, original är Sincerity 3723, men med kortare släp, snörning och avtagbara axelband (var för velig för att bestämma mig om jag ville ha axelband eller inte...).

 • Emelie87

  Och så när jag provade klänningen häromdagen: 
   Axelbanden är lite långa så hela överdelen är lite långt ned, detta kommer att fixas kostnadsfritt. Klänningen är för lång för att ge plats till klackar, justeras i april när jag har bestämt skor. Tyllen är något styvare och glansigare än originalet men annars tycker jag att det är helt perfekt! Jag är jättenöjd =) Betalade 5200:- för klänning, underkjol och alla ändringar inkl de som är kvar, istället för 10000:- för bara originalklänning utan underkjol och ändringar. 
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014