• Äldre 30 Jul 20:37
  133694 visningar
  792 svar
  792
  133694

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Vi har haft lite annat än bröllop på hjärnan ett litet tag. Hittade en knöl på min sons ben som vi blev jätte oroliga och ville kolla upp så fort det gick! Vi har varit hos läkaren och de har gjort ultraljud och som det verkar så är det inget farligt! Tack och lov! 
  Han har en cysta som barn kan ha i kroppen utan att det är något farligt. Men det var ingen fara utan den ska vi låta vara om inte han själv får ont i den. Det lät som att den kommer att försvinna av sig själv.
  Jag har mått fruktansvärt dåligt och bara tänkt på honom och vad som ska hända.

  Nu har jag släppt det för stunden och börjat tänka på bröllopet igen :)
  Hittade ett par finbyxor för 75 kr på Lindex som jag köpte till sonen och hoppas på att han vill ha dom på sig ;) Han gillar inte knappar nämligen. Han verkar ha fobi för det, men mjukbyxor på bröllop är något som jag helst slipper just den dagen ;)

  Annars händer inte så mycket mer för tillfället i bröllopsplanering. Vi har semester och försöker njuta av den innan det är dags att jobba ända tills nyår.
  Imorgon drar vi iväg på en kryssning till Riga i två dygn. Barnen vet inget utan det ska bli en överraskning :)  


  Älskade Moa & Linus <3
 • Äldre 5 Aug 13:27

  amerika och xMariax: ja det var det. amerika: det var ju typiskt att hon var uppbokad just den helgen. Jag förstår att du inte vill byta datum igen. Finns det ingen annan i er närhet som kan spela? Själv blir det nog Spotify hos oss. Vi känner ingen som kan spela eller sjunga. Det känns inte rätt att anlita någon heller då vi bara är 15 vuxna och 9 barn på bröllopet. Känns bortkastat med pengar för oss. Skönt att höra att du är nöjd med din beställning :) Jag har beställt från eBay och var nöjd. Tycker att det gick fort oxå. 11 dagar tror Jag. Beställde såpbubblor till bröllopet.


  älskade Moa och Linus <3
 • Äldre 9 Aug 23:40

  Amerika: Jag tror oxå att din mamma är lycklig innerst inne för er skull. Jag har svårt att tro att en mamma inte skulle glädjas åt sina barn. Hon behöver nog bara lära känna din blivande man lite mer kanske?

  Min mamma blev jätte glad och även hennes sambo tycker att det ska bli roligt,
  Min pappa sa inte så mycket. Han visar inte heller känslor, varken lycka eller sorg, men däremot erbjöd han sig att betala om vi ville ha sellnäsplanka på bröllopet.. Jag tackade dock vänligt nej. Det betalar vi själva :)
  Jag sa även att jag nog skulle vilja att han för mig till altaret, men vet inte om vi får det för prästen. Han sa inte något där heller, men jag tror nog att han skulle bli väldigt stolt.
  Jag har fått för mig att det är en finsk sed att göra så. Pappa kommer från Finland och jag skulle gärna vilja göra det då, för att jag är halvfinsk och som tradition, men vi får se :)

  Sambons föräldrar och syskon vet inget ännu så jag vet inte hur de kommer att reagera.
  Mina syskon vet och blev jätteglada för vår skull. 

  Idag har jag besökt tre olika bröllopsbutiker i Stockholm och testat några klänningar! Guud så konstigt det kändes! Jag i en bröllopsklänning. Det var något helt nytt för mig :) Dottern var med och tyckte att jag såg ut som en prinsessa :)

  Jag vill beställa en klänning från kina, men är väldigt skeptiskt att det blir något bra.. Någon här som har beställt från nätet och blivit nöjd??
   

 • Äldre 10 Aug 22:56

  amerika: Nja kan inte så lika. Min pappa har välkomnat min sambo för länge sen :) Vi har varit tillsammans i över 11 år och  har två barn tillsammans, så pappa tycker nog bara att det är på tiden att vi gifter oss :)

  xMariax: Jag har beställt ikväll!!! Iiihhh blir nervös, tänk så kommer jag inte i den! :) 

 • Äldre 11 Aug 14:19
 • Äldre 11 Aug 17:21

  Amerika: Jag kunde inte hålla mig :) sen hinner jag sy om den om den inte skulle passa. Jag har varit så inställd och förälskad i denna sen jag såg den och kan inte tänka mig någon annan klänning :)

 • Äldre 11 Aug 20:46

  Vilka fina klänningar ni har fastnat för båda två :)

  Angående efternamn, så vill jag heta lika som resten av familjen, så jag kommer att ta sambons namn.
  Men mitt efternamn är väldigt ovanligt, här i Sverige iaf, men inte i Finland där min pappa kommer ifrån.
   
   Visste ni att igår så var det exakt 9 ½ månad kvar tills vår Dag :)
  Jag har en nedräknare på mobilen..  

 • Äldre 15 Aug 14:32

  min heter julkalender på play, men skulle helst vilja ha en roligare :)

  Idag har jag shoppat skor till dottern. Hennes klänning är oxå redan beställd och på väg hit :) 
  Blev så förtjust i den att jag inte kunde låta bli :)

  Var även in på smycka för att se på min blivande vigselring.. Tyvärr fanns den inte inne, utan behövdes beställas, men fanns en snarlik och jag tror att ringen kommer att matcha min förlovningsring :)
  Har ni kollat upp ringar?

   

 • Äldre 15 Aug 17:54

  xMariax: Bra smak ;)

   Jag har oxå tänkt den eller den här :) Lutar mer åt den sista Europa Exklusiv Davos Allians. Den går på 8818 kr men kunde få lite rabatt sa hon.   
 • Äldre 15 Aug 17:56

  Amerika: Min dotter kommer att vara 7 år vid Bröllopet och min son 5 år.
  Här är hennes klänning. Den ska vara i gammelrosa
   
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014