Inlägg från: veronica84 |Visa alla inlägg
 • veronica84
  Caledonia skrev 2013-09-05 22:04:24 följande:
  Veronica - nästa års priser är inte klara än men årets är 2195 kr, och då ingår ganska tidig tillgång till rummet (tänkte ta dit tärnan och ev toastmadame för sminkning osv), en halv flaska champagne, chokladdoppade jordgubbar, morgonrockar och tofflor. Sen som sagt frukost på rummet och sen utcheckning.
  Ok. Tack :)
  Jag ska nog börja kolla runt lite jag med :) 
 • veronica84
  Malin4900 skrev 2013-09-11 19:44:49 följande:
  Efter dagens klänningsspaning tror jag att jag hittat min klänning! En pronovias unzue. Har dragits till pronovias hela tiden men tyckt det varit för mkt pengar, men jag blev kär...
  Inte alls vad jag trodde att jag skulle välja, men oooh så fantastisk!


   
  24 Maj 2014
  Vacker klänning :)

  Vi håller just nu på och diskuterar vad vi ska ha för mat på middagen.
  Buffé eller 3 rätters? Catering eller laga det mesta själva och hyra in någon att värma och servera?
  Ja många frågor som behöver ett svar.... :)
  Tror att det lutar åt 3 rätters ialalfall.
  Sambon kom på att vi kan test laga liknande middag som vi sedan ska servera, så vi känner efter att det känns bra och smakar gott. 
  Så tänkte jag laga några enkla men goda efterrätter som vi kanske ska bjuda på..

   
  24:e maj 2014 kl 15
 • veronica84
  xanthine skrev 2013-09-23 12:01:15 följande:
  Jag har mest varit aktiv i gruppen för dom som gifter sig i Västmanland 2014. Men eftersom vi gifter oss i maj så hoppar jag på här också

  Välkommen!


  gaylordemo: Välkommen!


  amerika: Härligt me datt åka ner och träffa fästmannen och ha semester. Lät verkligen mysigt och skönt att allt annat flyter på förutom jobbet ;) Samma med mitt jobb. Jobbar inom förskola och där är det inte många lugna stunder, men samtidigt oftast underbart härligt med liv och rörelse! :)


  xMariax: Hur gammal är din son? Vi planerade ett syskon till vår dotter när hon var runt 1 ½ och blev gravida på andra försöket. Så det skiljer 2 år 3 mån. Det var lite tufft när de var små, men nu går det bättre och de är mer överrens :) Man ska känna sig redo för det är en helt annan omställning med två istället för ett barn.

 • veronica84
  xMariax skrev 2013-09-25 07:51:14 följande:
  Nej vad ledsen jag blir!! Skrev ett långt meddelende i ca 10 min, men det försvann!Rynkar på näsan Sammanfattar;

  Sonen fyller 2 i december och jag och sambon är 20 och 21 år, sonen blev till på första ''försöket'' så jag oroar mig inte att det kan ta lång tid. Vi har allt till vår fördel.
  Jag vet inte hur vi tänkte när vi ville börja försöka, detta är nog sämsta möjliga tillfälle..
  Vi gifter oss om 8 månader, lägenheten MÅSTE renoveras (ungdomslägenhet, hyresvärden bryr sig inte om att fixa tex fuktskadade skåpluckor eller trasiga sovrumsdörrar. Så vi tar oss friheten att fixa precis som vi vill själva), sambon har precis fått nytt jobb, jag vet inte vad jag vill göra när föräldraledigheten tar slut i april och jag har nyligen tagit mig ur en lång depression. Jag skulle INTE orka gå upp med sonen OCH en bebis just nu.. Vi tänkte väl lite för mycket med hjärtat. Många i vår omgivning är gravida nu så man blir ju lite sugen..  
  24 Maj 2014
  Jo ibland så spelar hormonerna ett spratt och får för sig att det skulle vara mysigt med ett barn till :)
  Men ni är ju som sagt väldigt unga och hinner vänta i många år till, tills det känns rätt för er båda.
 • veronica84
  amerika skrev 2013-09-27 23:16:25 följande:
  Här är det lyckorus - fästmannens beslut har kommit så nu har vi bokat flygbiljett och han kommer hem på onsdag, wiiiiii!! Glad

  Och då kan vi börja bröllopsplanera på riktigt, det har vi inte vågat förut, det har varit så många om och men och kanske - så nu känns det fantastiskt! 
  Har tänkt bjuda hem mina tre väninnor som ska vara värdinna, vittne och fotograf på bröllopet och som jag beställde anteckningsböcker till. En helg nu i oktober ska det vara bröllopsmässa i en galleria i stan, tänkte ta det den lördagen, om det passar tjejerna, så kan vi börja på mässan (och förfasas över allt som visas där hehe)

  Har ni några planeringstillfällen inbokade? Eller känns det för tidigt ännu? xMariax, jag vet att du pratade om att kolla på klänning tills m tärnorna, har ni bestämt nåt än?

   
  24 maj 2014
  Men vad underbart <3 Härligt! Förstår att du har lyckorus :)

  Vart bor du? Tänkte på att du skulle bröllopsmässa. Jag bor i Sthlm och väntar tills det blir bröllopsmässa här :) 
 • veronica84
  xanthine skrev 2013-09-28 21:35:12 följande:
  Tänkte dela med mig av min fina brudklänning:


   Är så nöjd! Vi har kommit långt i vår planering. Alla stora delar är på plats. Vi har inte genomfört allt, men har koll på när allt ska genomföras så att säga
  Fin klänning :) Måste nog snart testa min igen. Kan inte hålla mig ända tills maj :)
   
 • veronica84
  amerika skrev 2013-09-30 11:38:40 följande:
  Jag bor i Linköping. Det kommer vara bröllopsmässa där 19-20 okt i en galleria i city. Jag har inga större förhoppningar om bra erbjudanden och sånt, men inspiration kan man ju alltid få!

  Har du (eller ngn annan) koll på bröllopsmässor i Sthlm närmaste halvåret? Dit skulle vi oxå kunna tänka oss att ta oss, min familj bor där så vi är där ganska ofta ändå.
  24 maj 2014
  Ok. Tror att bröllopsmässan brukar vara i januari här i Sthlm..
  Ja 24-26:e januari verkar det bli :) 
 • veronica84

  Funderar på att be min pappa och hans sambo att komma ner och vara barnvakt i november. Så kan jag och m2b ut och kolla kläder åt honom :) I fredags postade jag på inbjudningskorten. De flesta vet redan om det, så det kändes löjligt att ha dom färdiga och bara ligga i skåpet och vänta och vänta. M2b familj får däremot en överraskning, då de inte vet ännu, men snart ;) får se vad de säger :) Jag har suttit två gånger nu som hårmodell åt min kusin som snart är hårstylist. Det har varit jätteroligt. Det är hon som ska få göra min bruduppsättning. Igår gjorde hon en svinrygg och då kände jag att den blir det inte på mitt bröllop. Blir nog lockigt och det mesta utsläppt. Har ni hunnit tänkt på någon bröllopsfrisyr? Håller på och kikar runt på hotell oxå. Kan få en juniorsuite med jordgubbar, champagne och frukost samt utcheckning vid 15 för 1550 kr för en natt på first hotel. Blir nog den. Ska be om frukost på rummet oxå :)


  24:e maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014