Inlägg från: kärleken |Visa alla inlägg
  • kärleken

    Augusti 2014!

    Vi ska ha den viktigaste informationen på inbjudningskorten, sen ska vi ha en hemsida där man kan skriva lite med beskrivande :)

  • kärleken

    Åh nu har jag beställt min brudklänning!!! Skönt att äntligen ha bestämt sig och kunna fokuser apå annat :) Och fortfarande tid om den skulle vara helt fel. Jag får visa när den kommer hem! I helgen var vi och kollade på vigselringar också. Jag har en enstensring som förlovningsring och ska nog bara ha en enkel som vigselring. i samma storlek så den inte blir så bred med båda rinagrna. har en 3mm-ring, så mer än 6mm blir brett tycker jag.

    Vi börjar landa i hur vi ska ha inbjudningskorten också. Känns också bra. Vi har fått så fina kommentarer på våra save-the date, så det är ju inte lika viktigt att inbjudningskortet blir extraordinärt, när save-the-datekorten satte stilen och känslan på bröllopet :) Vi ska skicka ut inbjudningskorten i typ mars-april tänkte vi.

    Nu när klänningen är beställd känns allt bra igen och nu är det ännu mindre stora saker att göra. Jag funderar just nu på små presenter till mina tärnor och hur bordet ska se ut. vi har mycket vitt och naturfärgat, men vill ha någon färgklick också! Förslag?

  • kärleken

    Jag tänkte att vi inte skulle ha festhäften. Menyn kan ju meddelas på annat sätt och vi vill inte skriva en rad om alla gäster. Vad finns det för nackdelar med att inte ha ett häfte? Jag vill ju att gästerna ska umgås med varandra och inte läsa i häftet.

    Tanknen är att vi ska skriva ett häfte för hela helgen. Vi ska bjuda in till bröllophelg fre-sö, alla kan bo där osv. och tänkte då skriva ett häfte och lägga i stugorna/boendet. Där står vad man kan göra på lördagen innan vigsel, lite hålltider för helgen osv. Och sen lite text om oss också.

    Så de kommer ju få ett häfte med lite information/rolig information, men inte vid middagen. Vad har ni för tankar om det?

  • kärleken

    Hej! Mina föräldrar är här i helgen nu och eftersom jag fyllt år så fick jag en present - min brudklänning!! Det roliga är att jag beställde den från etsy/Kina förra helgen :) 1200kr.. Men men. Hade kanske tittat på en lite dyrare annars. Men jag ville hu ha den... Jag berättade det och då sa de att det kan ju ingå skor och smycken i brudklädseln med ;) så det blir ju superbra! Kul!!! Men också väldigt skönt att ha beställt klänningen! Det var ett stort beslut som jag hoppas blir bra. Nu kan de flesta saker ordnas under tiden. Bara inbjudningarna och hemsidan vi ska ha som ska fixas nu till mars.

  • kärleken


    Så här ser min klänning ut som jag beställt! Älskade överdelen men ska ha en hellång chiffongkjol till. Hoppas det blir fint och passar ihop.... Vad tror ni? Jag får hem den i mitten på mars :) Spännande!
  • kärleken

    Va glad jag blir för alla "svar" jag fått när jag visade bilden på min klänning! Tack! Jag är såklart lite spänd på hur den kommer se ut på mig :) men ska bli kul! Hoppas den är smickrande och jg inte blir större. Jag har bjudit in mina fyra tärnor till en tärnträff i mars! Alla bor i olika städer och känner inte varandra så mycket sen innan. Tänkte att vi kunde ha kul, prata bröllop, dricka skumpa och hoppas de tycker det är kul. Roligt att sammanföra människor jag tycker om :) hur kommunicerar ni med era tärnor om ni har några? Har de några uppgifter eller är det bara under själva dagen? Jag tycker det är svårt med att folk vill hjälpa till. Vad kan folk hjälpa till med? Vi har köpt en helhetslösning och då är det ju inte så mycket kvar... Men alla vill hjälpa till, föräldrarna... Tärnorna.. Vad kan de göra? Förslag?

  • kärleken

    Ja den är jättefin på alla bilder! Inte dyr heller. Gå in på etsy.com och sök på butiken misdress. Klänningen heter nåtted vintage inspired tyll dress.. Kul att du gillade den! Jag håller alla tummar för att den sitter fint på mig :) och dig med kanske :)

  • kärleken

    Va roligt! Jag har:      lokalvigselförrättarefestplats med helhetslösningsmycken (tror jag)fotografdjmusik till vigseltårtaplats att sova innan och efter dagenfrisör och sminktjej!mannens ring (förlovningsring) men ej vigselringej klänningej skorej vigselringej skickat inbjudningskorten än men de rä utformade iaf :)ej fixat filmare till vigselnej köpt presenter till tärnorna, de som hjälpt till och toastmastersnaej skrivit löftena

  • kärleken

    Hej!,
    Ja detta med barn. Vi ska inte ha barn på hela bröllopet. Det är ingen stor fråga för oss då vi inte har så många bekanta som har barn. Inte några av våra närmaste heller och inga av mina syskon eller kusiner har barn. Vi tänkte helt enkelt skiva:

    "Vi har valt att inte bjuda barn på vårt bröllop".

    Är det för hårt skrivet? Jag tycker det är klart och tydligt. Vi har dessutom pratat med de flesta som har barn (alla som vi bjudit har småbarn under 5år om de har några...)

    JAG HAR HITTAT MIN FRISÖR! Ja jag var och hälsade på en kompis som är frisör i helgen. Jag var jättenervös av att fråga. Vill ju verkligen inte att någon ska vara på mitt bröllop och känna att de jobbar eller att de inte kan njuta av helgen/dagen. Men hon tyckte det skulle vara jättekul och hon blev smickrad! Kul! Hon kändes även bekväm med att sminka! Kommer bli super detta! :)

Svar på tråden Augusti 2014!