• Juli2013

    Nattamat/vickning?

    Jag undrar om ni hade/har tänkt ha nattamat/vickning framåt småtimmarna på festen, och i så fall vad? Klassikern är väl varmkorv men min blivande äter inte det så jag är väldigt intresserad av andra förslag! :)

  • Svar på tråden Nattamat/vickning?
  • daniiel

    Mackor av något slag? En buffé med pålägg och olika typer av bröd. Pajer, minipizzor, pizzabullar, sallad med tex skinka eller kyckling, hamburgare, pytt i panna, tortillas, ostbricka, tunnbrödsrullar, smörgåstårta, piroger...


  • sophiebus

    jansons är ju en klasiker.
    själv ska vi ha korv ed bröd.
    -paj i olika slag funkar ju oxå kanon.
    -mini pizzor 
    -snittar
     

  • Chicita

    Vi hade fikabuffé. 
    Hembakta bullar och kakor och om någon ville så fick dom ta en bit tårta till.
    Vi skulle ändå inte hålla på så länge och maten tog rätt lång tid så det kändes som lite lagom sådär.
    Speciellt som de flesta vi känner är fika-sugna vilken tid på dygnet det än är Flört 

  • Juli2013

    Tack det var många bra uppslag!! Ja korv är ju både gott och enkelt men eftersom min sambo avskyr korv så går det bort lite :) vi räknar med att partaja framåt morgonkvisten så tror att det behövs något :) Grejen är ju att det ska vara någorlunda enkelt.. men många av de här förslagen kan man ju förbereda någon dag innan. Mycket bra! :)

  • Fial8

    Vi ska ha korv m bröd. Men vi ska komplettera med att folk kan göra sig en smörgås av gott hembakat bröd och västerbottensost. Som dryck ska vi ha Pucko (eller vad de heter numera).

  • mirreth

    Men måste man välja bort korven för att sambon inte gillar? Jag är kock och mycket medveten om att det i alla sällskap finns något någon inte gillar och att det är mycket svårt att göra mat som alla tycker 100% om. Men korv är ju enkelt och går ju att skoja till med olika senapsorter, ketchups, rostad lök, bostongurka, röror och dressingar. Nu kommer han inte äta det iallafall eftersom det är korven han inte gillar men det är en enkel vickningsrätt, tänker jag och det finns veg alternativ också


    Själv vet jag inte riktigt vad vi ska ha.... Vi har buffé och det brukar man ju kunna äta sej mätt på så det kanske "bara" blir snacks i olika former....

  • Juli2013

    Ja eftersom det är vårt bröllop och vi trots allt är huvudpersoner så väljer jag gärna bort det, självklart kan vi inte laga mat som alla tycker 100% om, och det är verkligen inte målet heller. men nu snackar vi inte om alla utan om oss två, det är vår stora dag och då väljer vi hellre något annat än det värsta han vet, logiskt tycker jag :) Vi har lite andra idéer nu så något ska det nog bli!

  • MissFannie

    Vi funderar på att ha IKEAs vegetariska pizzaslicear alternativt om vi gör hembakade baguetter som personalen sen får fylla med pålägg :)

Svar på tråden Nattamat/vickning?