• Juli2013

    Nattamat/vickning?

    Jag undrar om ni hade/har tänkt ha nattamat/vickning framåt småtimmarna på festen, och i så fall vad? Klassikern är väl varmkorv men min blivande äter inte det så jag är väldigt intresserad av andra förslag! :)

  • Svar på tråden Nattamat/vickning?
  • jimsan78

    Vi kommer inte ha någon "nattamat". De som av någon anledning skulle känns sig hungriga efter all mat och dryck får äta utav resterna, om där är. Känner jag de gästerna som är bjudna rätt så kommer de efter förrätten, buffen, tårta, kaffe, gottebordet plus all dricka som innehåller alkohol inte vara så sugna på att äta "nattamat".

  • Juli2013

    Pizzaslice från ikea, bra idé tycker jag! 7 st för 29 kr, som hittat :) Det tror jag dom flesta tycker är rätt gott framåt småtimmarna :)

  • EEO

    Men ni som tipsar om korv om och om igen, har ni inte läst Juli2013:s förfrågan??? Eller folk som inte ska ha någon nattamat.. nehe men nu ska hon ju HA DET! Skärpning.
    Många konstiga svar du får tycker jag.. Men även några bra!
    Jag sitter i samma fundering, gillar inte korv jag heller nämligen.
    Tunnbröd kan man ju göra mycket kul med. Fylla med div. kallskuret och rulla ihop och skiva upp. Men frågan är hur mättande det är. Pizzaslice från ikea lät väldigt bra faktiskt Glad

  • Sjörå

    Fyllda tunnbröd kan vara vädligt mättande så det behöver ni nog inte oroa er för. Gott är det också tycker jag. Bara man inte fyller dem med alltför rinning fyllning så tror jag det uppskattas av de flesta gäster. 

    Annars är pizzaslice en bra idé. Eller så minipajer som man kan göra i förväg och sedan bara värma på.  

  • AnnSofieS

    Vi ska ha korv med bröd. Men nu när jag läste om ikeas pizzaslicaer så kom jag ju på att vi har en vegetarian! 
    Tack att jag läste denna tråd och fick ett bra tips.
    Men måste man värma dom i ugnen eller funkar micro, kommer inte ihåg omm det finns ugn i lokalen. 

  • jimsan78

    EEO skrev 2013-04-07 13:21:33 följande:Men ni som tipsar om korv om och om igen, har ni inte läst Juli2013:s förfrågan??? Eller folk som inte ska ha någon nattamat.. nehe men nu ska hon ju HA DET! Skärpning.Många konstiga svar du får tycker jag.. Men även några bra!Jag sitter i samma fundering, gillar inte korv jag heller nämligen. Tunnbröd kan man ju göra mycket kul med. Fylla med div. kallskuret och rulla ihop och skiva upp. Men frågan är hur mättande det är. Pizzaslice från ikea lät väldigt bra faktiskt Nu skriver inte hon rakt ut att de SKA HA nattamat även om man kan läsa mellan raderna att de ska ha det och därmed gärna vill ha förslag på just nattamat. Måste väl få nämna att vi inte tänker ha det. Vem vet de kanske ändrar sig och inte har någon nattamat trots att de SKA HA nattamat. Trodde detta forumet var mer öppenhjärtigt än så här.... första gången någon kritiserat mina inlägg. Säger kanske mer om den personen som kritiserar än den som kritiseras.

  • jimsan78

    Dessutom avslutar hon sitt inlägg med att hon är intresserad av andra förslag än varmkorv. Oavsett om det är pizza (som är ett kanonbra förslag) eller att man väljer att nämna att vi inte ska ha någon nattamat så är väl  det likaså ett förslag.... rätta mig gärna om jag har fel!

  • jimsan78

    Här kommer lite förslag från mig så "vissa folk" blir nöjda....1. Sätt fram bröd, smör, pålägg och låt gästerna göra egna maker efter eget tycke och smak.2. Pizzor från IKEA (har redan nämnts men värt att nämnas igen).3. Pastasallad med en liten brödbit och smör. 4. Ingenting!       

  • mirreth

    Jag tänkte väl lite outside the box ang korven, som kock får man göra så, skulle aldrig kunna servera enbart den mat jag gillar. Kommer tänka så ang mitt bröllop och maten med

Svar på tråden Nattamat/vickning?