• Bamsem­ums
    Äldre 2 Apr 16:42
    161361 visningar
    1042 svar
    1042
    161361

    Fler som ska gifta sig Juli 2014?

    Det är fler som har skapat trådar om sin månad, tänkte göra samma sak Då jag inte har sett "min" månad här än. Så är det fler som ska gifta sig Juli 2014? Hur långt har ni kommit med planeringen och hur känns det? :)      

  • Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?
  • Bamsem­ums
    Äldre 3 Apr 00:40
    #2

    swdnchick skrev 2013-04-02 22:59:54 följande:Vi ska gifta oss 18e juli 2014. :) Än så länge har vi bara bokat lokal. Ska kolla på kyrka innan sommaren. Vi har en i åtanke men vi har aldrig varit inne o tittat hur den ser ut. Håller på att planera hur vi vill göra med vissa saker. Tex mat, dryck, underhållning och färgtema kan man ju prata om hur mycket som helst. Det behövs ju inte bestämmas riktigt ännu. Min syster är fotograf så man kan ju säga att vi bokat fotograf redan också. Kul att du gjort en tråd för oss juli2014 brudar!!!Vi ska gifta oss 19e Juli! :) Kyrkan är bokad, men det tar emot lite att boka lokal. Det känns så läskigt för då blir det ännu mer på riktigt! Men jag vill verkligen det här, men det är lite läskigt och roligt på samma gång! Vi är i full gång och planerar, budgeten är gjord! Vi  har en budget på 70 000 (men det för gärna bli 50 000 ;) ) Vi kommer att bjuda ca 65 gäster! Vi har valt att hålla allt hemligt fram till julafton, då ska de på ett save the date kort :) Det är lite kul, den här julen överraskade vi med att vi hade förlovat oss och nästa jul blir det att gå ut offentligt med bröllopsplanerna! Dock blir det svårt att hålla tyst! Men jag SKA klara det! 

  • Bamsem­ums
    Äldre 3 Apr 00:41
    #3

    Oj vad konstigt det där inlägget blev!

  • Bamsem­ums
    Äldre 3 Apr 00:45
    #4

    Jag citerade dig swdnchick och så skrev jag <br> Vi ska gifta oss 19e Juli! :) Kyrkan är bokad, men det tar emot lite att boka lokal. Det känns så läskigt för då blir det ännu mer på riktigt! Men jag vill verkligen det här, men det är lite läskigt och roligt på samma gång! <br> Vi är i full gång och planerar, budgeten är gjord! Vi  har en budget på 70 000 (men det för gärna bli 50 000 ;) ) Vi kommer att bjuda ca 65 gäster! Vi har valt att hålla allt hemligt fram till julafton, då ska de på ett save the date kort :) Det är lite kul, den här julen överraskade vi med att vi hade förlovat oss och nästa jul blir det att gå ut offentligt med bröllopsplanerna! Dock blir det svårt att hålla tyst! Men jag SKA klara det! 

  • Bamsem­ums
    Äldre 3 Apr 12:01
    #9

    Vi ska ha färgtema vitt-rosa-silver. men jag har lovat  min m2b att det inte ska bli för mycket rosa ;) haha! och jag håller på att pyssla ihop hur placeringskorten ska vara. Jag ska greja med det i helgen, kan lägga upp bilder och berätta hur jag har tänkt här då :)  Vi är inte så rika heller och jag är lite rädd för var min käre mor ska säga, eller resten av släkten! Det kommer nog komma som en chock för dom. Jag har utsett en toastmaster, hon är den enda som får veta allt och mina tankar och planer. men jag litar på att hon håller tyst! Det är skönt att prata med någon om det! Jag tycker save-the-date kort är kanon! Vi tänkte att om vi skickar ut det till jul, de flesta brukar börja planera inför sommaren efter jul och nyår. 

  • Bamsem­ums
    Äldre 3 Apr 12:08
    #10

    Vi kommer vara 26 och 28 år när vi gifter oss och då har vi varit tillsammans i nästan 2år. Vi har varit tillsammans i 6 månader nu, förlovade oss efter 3 månader och nu planerar vibröllop, barn och hus. Det går fort på ett bra sätt. Vi gillar det och är säkra på våran relation och vi vet att vi kommer att vara tillsammans restan av livet. Det låter barnsligt och löjligt, men det är känslan i magen som man har som gör att man vet det :) Många klagar på oss att vi förlovade oss så fort och vi var rädda för reaktionerna, men vi skiter i det. Vi kör vårt race :)

  • Bamsem­ums
    Äldre 3 Apr 12:13
    #11

    Och vad roligt att det är fler som hittar hit! Så kan vi följa varandra :)

  • Bamsem­ums
    Äldre 3 Apr 18:32
    #18

    swdnchick - Jag kommer också köpa en billigare klänning, men jag ska prova ute i butikerna för att veta vad jag vill ha och sen beställer jag på internet. Det där med finare kostym var ett bra tips! Jag tycker brudgummens klädsel är rätt svårt! Vi kommer att ha vigeln i min hemstad, 35 mil från där vi kommer att bo. Det är inte lika långt som 60 mil iaf :) Dock har jag haft drömmen att gifta mig 15 mil från min hemort, men det kommer bli jätte krångligt så vi hoppar över det!
    Jag tycker att det är upp till din m2b att berätta för sina föräldrar om bröllopet. Det är inte ditt ansvar :) Men karlarna kan ju vara lite sega på vissa punkter!

    Hubbabubba - Jävlar vad mycket du har hunnit med! Men känner sig lite efter ;)

    Jennifer - Tack för dina tankar, det var verkligen snällt! Du är välkommen här :) 

  • Bamsem­ums
    Äldre 3 Apr 18:35
    #19

    Jag och min m2b har diskuterat maten, den drar iväg rejält. Vi har tänkt och ändrat lite och nu har vi kommit fram till ett billigare alternativ! Förrätt och varmrätt för bara 200kr/pers (då har vi lagt på några kronor extra också) ist för 320kr/pers. Det är lite skillnad på 20800 kronor för maten och 13000 kronor som vi är nere i nu :) Perfekt! 

  • Bamsem­ums
    Äldre 3 Apr 23:28
    #22

    Kakbakaren - Det är helt otroligt att man kan bry sig om vad andra tycker ibland. Det är ju skitsamma egentligen. Huvudsaken är ju att man gör som man själv vill :)

Svar på tråden Fler som ska gifta sig Juli 2014?