Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Klart:
    lokal, vigselförrättare, dekorationer (ej backdropen, inte byggd än), frisör/MUA, blommor, pass, mini moon bokad, catering, tårtcatering, hyra av porslin/glas... Har jag glömt nå? (Förutom klädsel, musik, transport)

  • MH2014

    Bella84 - tror vi tänker köpa själva på systemet faktiskt..då vi ju vigs en tisdag em så tror jag inte det går ut så mycket alkohol mer än champagne. Vi är i valet och kvalet om vi ska servera mer alkohol eller hålla oss till alkoholfria drinkar??

  • MH2014

    Som jag skrev till Bella här ovanför, och om jag vill höra era åsikter om:
    vi vigs ju en tisdag em!!!hur ska vi göra med alkohol tycker ni?? Självklart serveras fin champagne till välkomstdrink och brudskål,,men sen då?? Vi har ju köpt två dryckesbehållarna i glas där vi tänkte blanda två goda olika drycker med färska örter och bör och frukt...ska vi ha någon med alkohol i eller ha rött/vitt vin i karaffer?? Vi kommer ju servera finare snittar, ost och kex och chokladtårta.....

  • MH2014

    Det jag känner är ju att vi inte har nån sittande middag så tror vi bara kommer köra med champagne till skål (ääälskar champagne ;) sedan gör vi blandningar i våra dryckeskaraffer!! Givetvis kommer nå bubblig alkoholfritt med att finnas! Sedan nån flaska rött/vitt vin, och det som inte går åt då lämnar vi tillbaka eller behåller (vi har ganska ofta middagsgäster så det går åt iaf)

  • MH2014

    Izredam - när vi haft dop för våra barn har vi alltid skrivit ut alla texter,,har våran präst inte haft nå frågor om.

  • MH2014

    Är det någon som har nå tips på god bål/drink att göra i stor mängd??
    har hittat en lingonbål med citronmeliss och en äppelmust med björnbär..tyckte de kändes lite vintrigt. Men har inte provgjort än,, men har ni nå tips??
    får ju inte bli för somrigt!!sedan skulle jag vilja ha nå med mycket örter! men det känns lite somrigt!

  • MH2014

    Sitter och tar fram alla inbjudnas adresser, började då att fundera på utformningen av kuverten.
    hade ju tänkt handskrivna kuverten med kalligrafi eller ska vi skriva ut etiketter med frame i schysst font??
    vi har en frame på inbjudan runt all text. Vad tycker ni?

  • MH2014

    Det är ju helst sjukt, och underbart att vissa av er har så nära nu :)
    vad tror ni! kommer ni hänga kvar på BT eller "försvinner" ni??
    jag har själv funderat över detta! då jag inte brukar beblanda mig i forum och liknande!!som det känns nu så kommer vi dela med oss av foton och tips efter vigseln för att efter någon vecka ta bort min profil - vet själv att jag skulle tycka det va så kul att få se resultatet ifrån alla våra bröllop nör man följts åt i planeringarna :)

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014