Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Har du varit otrogen?

    Jag har varit otrogen i ett tidigare förhållande, vilket var under gymnasietiden. Vi hade ett väldigt turbulent och stormigt förhållande, som också var underbart stundvis. Det är inget jag är stolt över eller tycker är okej, men det hände, flera gånger. Precis som Alyllyra ovan, så var det också "bara" hångel i mina fall. Nu i efterhand vet jag att han också var otrogen under förhållandet, vilket inte heller är okej eller rättfärdigar att jag var det, men, han hade väldigt svårt att förlåta mig för otroheten och fick mig att må ännu sämre över det och egentligen var han en lika god kålsupare själv.

    Nåja, nu är jag äldre och i ett annat förhållande och har varit i det i ca 7,5år och har aldrig varit otrogen och skulle inte kunna tänka mig att vara det heller. Jag litar på min make också och tror verkligen inte att han skulle vara det heller.

    Och det där om vart gränsen går, det är så olika från person till person, men huvudsaken är att båda i förhållandet är medvetna om och överens om vart gränsen går.


Svar på tråden Har du varit otrogen?