• daniiel

    Bojkotta spammande fotografer!

    sandrajensenfoto skrev 2014-04-08 09:46:49 följande:

    Jag vet inte om ni har sett det nya företagspaketet för företagare

     - Företagsinloggning i forumet. (Som PLUS-företag har du den unika möjligheten att diskutera direkt med potentiella kunder i Bröllopstorgets forum.) 

    Så det är inte alla företagare som spammar. 


    Jag har sett att det finns det nu, men finns det ingen form av markering för det? Så man kan se vilka fotografer som betalat för att få göra reklam i forumet och vilka som inte har gjort det? Någon liten krumelux brevid namnet eller sådär. Annars kommer det ju fortsätta anmälas.
  • daniiel

    Ja, jag tänker att det kan vara bra för medlemmar att få veta att det faktiskt är en seriös fotograf som betalat för att få synas i forumet och inte någon som utnyttjar forumet så att säga. Då slipper också medlemmar ta sig tid att anmäla och BT behöver inte ta emot såna anmälningar, ja och fotografen behöver inte skriva om sina inlägg. Sparar tid för alla alltså ;)

    Är det tydliga gränser för vad man får och inte får skriva i forumet? Man får inte ge erbjudanden, men man får visa att man existerar och tala om när man är ledig. Vad betyder det, får ni tex starta en tråd och länka till er hemsida och skriva att under juni-månad har ni många datum lediga, eller måste någon annan ha frågat efter tex en fotograf i Örebro för att man ska få svara och säga "Hallå, här finns jag och är ledig på ert bröllopsdatum!"?


Svar på tråden Bojkotta spammande fotografer!