Inlägg från: mimmi |Visa alla inlägg
  • mimmi

    Bröllop 27 juli 2013

    Mums tårta! Vi provsmakade och bestämde oss i påskas när vi var på plats, trodde definitivt att det skulle bli choklad och hallon. Hallon är sambons favorit alla kategorier! Men det blev choklad och apelsin mouse med crisp! Apelsinsmaken var otroligt fräsch och lättsam på nåt vis, och eftersom vi ska ha efterrätt oxå (hjortronglass) kändes det bra! Det blir en trevånings tårta med rosa rosor och ljusblå småblommor (lite som förgätmigej) så temafärgerna är med, hon skulle även dekorera runt botten med en spritsning som såg lite ut som pärlband.

  • mimmi

    Åh äntligen !! Inbjudningarna är klara och ska läggas på lådan! De flesta borde få dem på måndag! Nån annan som är ute i sista sekunden med dem, eller är det bara jag?? :) Flugan vi beställde från USA i helgen kom igår redan!! Superfina och de kommer bli så coola!! Lilltjejen provade sin näbbklänning igår och hon blir verkligen en prinsessa!! Det spelar ingen roll vad jag har på mig, hon kommer stjäla showen! :) Hindersprövnigen kom igår! Nu är bra frågan om vi ska strula och ändra sambons efternamn.. Han stavar med h på slutet men det där lilla h:et är egentligen inte registrerat i folkbokföringen.. Och eftersom vi ska heta det alla tre är det frågan om det är värt att krångla så det blir helt rätt? Tydligen hade hans farfar strulat till det på nåt vis i kyrkoböckerna så det där h:et hade fallit bort, och sen dess har igen orkat ändra det men alla skriver sina namnteckningar etc med h..

  • mimmi

    Två månader kvar bara! Helt galet!!!
    Blev hippad i lördags av mina två söta tärnor! Hjälp så överraskad jag blev!! visste ju att de skulle träffas och prova klänningar osv på heeeeeelt annan ort, å så står de där plötsligt på min altan!


    Fick en jätte rolig och mysig kväll bara vi tre! Liiiiite tungt med två års kalas för min dotter dagen efter bara :)


    det mesta angående bröllopet börjar vara klart, det är lite saker som jag ska göra, dekorationer, program, löpare etc.. Men det största stressmomentet just nu är frisör!!! Fick tag på en tjej privat via en kompis.. men hon har inte svarat på mitt senaste meddelande (15 april) så börjar förutsätta att hon inte är intresserad.. Hon skulle höra av sig när hon fått sommarschemat, men nu börjar det kännas läge att kolla upp nån annan..

  • mimmi

    Har bokat "riktig" frisör nu! Mammas söta kusin som bor på orten engagerade både sig själv och sina döttrar och skickade rekommendationer och telefonnr till mig! Så ny kan jag checka av det på listan! Bland det värsta jag vet är att tjata på folk! Speciellt om man försöker köpa tjänster av dem! Tänker inte lägga nån energi på att de ska tjäna pengar, har varit i kontakt med alldeles för många sådana när det gäller renoveringen av vårt hus och ny tröttnade jag! Hahaha! :) Jättefina smycken jonsar!! Är oxå sån, om nån valt något med omsorg åt mig så älskar jag det oavsett om jag hade valt det själv från början! Som förlovnongsringen som blivande valt åt mig, hade inte bytt den mot världens största diamant, för denna har HAN valt åt mig!! Snygg sminkning pamjofre!

  • mimmi

    Men oh så söt!!


    Å du ser som sagt ut att ha haft jätteroligt!!!


    pamjofre skrev 2013-06-02 17:37:35 följande:
    Så här såg jag ut på kvällen:


    Med tillhörande rosa fjäderboa, men den åkte snabbt av, kliade som f*n!
  • mimmi

    Härligt!! Härligt!!


    Vi satte vårt sista osa till 26/6 så får hålla oss till tåls lite till!


    CoG skrev 2013-06-02 19:18:48 följande:
    Igår passerade vårat O.S.A datum.
    2 pers har lämnat återbud pga annat inbokat.
    Några barn kommer inte, vissa kommer själva istället för med sällskap.
    Men i övrigt så kommer alla vi bjudit in :)

    Känns jättebra!
  • mimmi

    Nån som har några fjärilar i magen än?
    Jag får lite då och då nu när saker börjar dra ihop sig.


    Provade brudklänningen igår med det halsband min farmor hade när hon gifte sig och de nyinköpta örhängena jag hittade på etsy i samma stil i torsdags när mamma hälsade på.


    Hon började snörvla å snyfta raringen, så då kom det allt lite fjärilar hos mig! :)

  • mimmi

    Åh berätta om hippan!!

    Jag har varit och bestämt mig för vigselringen idag på lunchen!


    Fick även lämna in förlovningsringen så att de ska bli så bra ihop som möjligt! Dvs han kommer mäta tjockleken osv för att få det precis lika! Det blir en enstens vitguldsring som kommer matcha den jag har som har ett band med 9 små diamanter.


    Men känner mig naken nu utan den!! Han hoppades att jag skulle få tillbaka den till midsommar!


     

  • mimmi

    Snyggt pamjofre!!


    Både fotot på dig och dukningen!


    Lyckost till man du får! :)


    Idag är sista dagen för OSA, och alla utom sambons kompisar har tackat ja eller nej(bara två nej!!)..
    Tveksam till om de ens förstår vad OSA är, men sambon får ringa runt å kolla. Ingen panik egentligen, restaurangen behöver inte ha antalet förens om två veckor!

    Och imorgon är det bara 30 dagar kvar!! Iiii!!!

  • mimmi

    Vi kommer ju inte heller kunna träffa vår präst förens samma vecka eftersom vi inte åker upp dit förens då!


    Men har haft mailkontakt med henne, så det känns ändå tryggt! Nu har hon semester till nästa vecka, men sen sätter nog planerandet fart igen. Har mailat å frågat om det funkar med Concerning Hobbits som utgångslåt..


    Ingångslåt blir nog Mendhelson eller Wagners.. Vad har ni valt?


     


     

  • mimmi

    Jag fick min andra hippa i fredags!! Vilken chock! Där står jag på jobbet och ska jobba de sista timmarna på semestern så trillar det in ett glatt gäng tjejer! Det var bara att släppa allt och lämna över mitt liv i deras händer! Hahaha! Mina uppgifter för dagen hade de delegerat till en kollega. Det började med champagnefrukost samt fruktansvärd 80talstant outfit å rosa foppatofflor (hatar såna!!) och tiara. Sen fick jag en burk med 12 uppdrag som skulle dras under dagen. Alla var fotouppdrag med olika tema, rekvisita och platser. Typ: tema sexig, rekvisita: linjal, glasögon, hud, plats:kontoret Det var bara att köra!! Därefter blev det en timmes dansträning med mkt rumpskak. Picknick lunch, kajakpaddling i fors, helt slut efter det!! Sen hem till en kompis för grillning, dusch och piff. Jag fick ny något snyggare outfit, vit klänning och slöja av markduk. Därefter utgång! Kvällen avslutades vid 12 i fontänen som var sista platsen för uppdragen.. (Den är inte så djup så blev mest fotbad!) Helt slut å trött resten av helgen! Men glad och lycklig över mina fina vänner!

  • mimmi

    Dumma telefon som tar bort radbrytniningar!! Suck! Å kvällen slutade 2 inte 12 hahaha!

Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013