• mimmi
    Äldre 7 Feb 08:19
    82419 visningar
    487 svar
    487
    82419

    Bröllop 27 juli 2013

    27/7! Världens bästa datum! :)


    Gfter oss i en liten by i västerbotten där jag vuxit upp, men runt 70 mil från där vi bor nu, så det krånglar till saker en del.. Ska åka upp i påsk och träffa div människor för att kunna spika saker helt, typ cateringen, prästen, konditorn, leta frisör osv..


    Vi blir nog ett hyfsat litet bröllop på grund av avståndet... Min släkt finns ju där uppe, men blivande makens är från Dalarna.. sen har jag många kompisar i Skåne.. Bjudna är väl runt 60pers + barn. Vi gissar att det kommer runt 35-40..


    Vi har valt att ha barn med då vi själv har en liten dotter som då kommer vara strax över 2 år, klart hon ska vara med! Dessutom finns det ju absolut ingen chans att hitta en barnvakt som hon känner och som inte är bjuden.. Kanske går det att lösa genom att min farmor kan ta hem henne till sig (hon bor i byn) efter middagen. Vi kommer även att bo där vi ska ha festen, så det löser sig på nåt vis!


    De vänner och släkt vi har bjudit som har barn är ju vuxna människor, och inga som låter sina "ungar" ränna fritt liksom.. Hellre att de kommer och har barnen med sig än inte kommer alls.. Som sagt, avståndet är ju avgörande oxå..


     


    Avbockat från checklistan:


    save-the-date kort utskickade och med det temat och färgerna (nörd/vintage i beige,rosa å ljusblått)


    kyrka bokad


    lokal bokad


    tårta bokad


    fotograf bokad


     

  • mimmi
    Äldre 7 Feb 10:37
    #4

    Förresten... idag är det 170 dagar kvar!!

  • mimmi
    Äldre 9 Feb 16:15
    #16

    Åhhjälp! Provade klänningar idag.. Hittade först rätt modell, en slimmad a-linje med drapering vid midjan. Smickrande för figuren så provade flera olika av sen typen. Sen gick jag till nästa butik där jag hittade DEN!! En Alfred Angelo för 14tusen vilket är väldigt mkt mer än min budget! Suck!! Nån som vill köpa en njure? :D

  • mimmi
    Äldre 9 Feb 18:02
    #18

    Fniss Jennie! Själv har jag 8 kvar att gå ner! (Av 11 från början så det tar sig!!)

  • mimmi
    Äldre 10 Feb 08:44
    #20

    737dagar: ja jo jag funderar på att beställa den från någon kinasida om jag törs.. Har beställt tygprover iaf så ska kolla kvalitén först! Då kan jag ju dessutom passa på att göra några ändringar, tex inget släp.. Men den sidan hade jag inte sett förr! Ska genast spanas in!!

  • mimmi
    Äldre 14 Feb 16:17
    #22

    Vad roligt!! Visa gärna sen när du kan!! Ska pyssla ihop mina själv, har fått hem lite prover på papper så ska bara välja rätt nyans och utformning! Har lite idéer! Själva kuverten och kortbaserna fick jag igår från etsy! Så skönt att åtminstone slippa sitta och skära till och vika alla kort!

  • mimmi
    Äldre 15 Feb 12:52
    #25

    Ååååh!! Supersnygga!!! Å vilket roligt tema! Var på en väns femtiotals bröllop för 1,5 år sedan!! Jättekul! Sydde min egen klänning med gigantisk kjol :)

  • mimmi
    Äldre 16 Feb 07:57
    #30

    Läckert jonsar02!! Snygg vikning med framsidan kortare och sigillet!!

  • mimmi
    Äldre 17 Feb 11:41
    #33

    Supersöt väska!! Kanske läppglans/lypsyl att ha på efter allt pussande? Och en liten spegel så du kan kolla makeupen efter glädjetårarna?

  • mimmi
    Äldre 17 Feb 14:00
    #37



    Här är våra save-the-dates! Helt gjorda i photoshop och tryckta via vistaprint!
    De "riktiga" inbjudningarna blir mer hemmapysslade, men i samma färger och bokstäverna ska vara med på något vis oxå.. Hittat lite olika sidor där man kan beställa egna klistermärken, så funderar i de banorna.. 
Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013