• MoM130713

    Vart ska ni/åkte ni på smekmånad?

    hej hopp alla glada brudar,

    Vart åkte ni/ ska ni åka på smekmånad? Vi letar förfullt och är lite kluvna. Har ni några bra tips?

  • Svar på tråden Vart ska ni/åkte ni på smekmånad?
  • Mandala

    Vi ska åka till Rom 5 nätter, det är första ggn under vårt 11-åriga förhållande som vi reser ihop utan barnen. Ser fram emot detta jättemycket


  • a ring on my finger

    Vi är ju nu lite inne på att ta en sista minuten resan. Det är lite vi att vara spontana (på gott och ont Flört)
    Helst av allt hade vi velat åka till flygplatsen med en packad väska och hopa på första bästa flyg, men den typen av sista minuten resor är tydligen inte så vanliga längre.
    Jag hade kunnat tänka mig 10 dagar i Thailand (Koh Tao och Bangkok) men det är lite fel säsong för oss.
    Vi får helt enkelt se vad vi kommer ha pengar till och vad vi känner för när det närmar sig.

  • Utomlands 2013

    Hur menar du? Att alla flygbiljetter dit är slut helt och hållet och alla hotell fullbokade?Eller menar du att det är fullt hos den researrangör ni kollat hos? Eller på en specifik anläggning? Det finns ju många sätt att boka och åka dit... Så om ni vill dit är det väl att rekommendera att leta vidare hos andra arrangörer. Ri 2013 skrev 2013-09-03 15:20:12 följande: VictoriaE skrev 2013-02-07 01:04:27 följande: Vi kom just hem fran Maldiverna for ett par veckor sedan- ett litet paradis som man verkligen inte vill lamna bakom sig. Kan rekomendera varmt!Bifogar nagra bilder  Hit vill vi!!! Men det är fullbokat den perioden vi ska iväg :( Funderar pa Thailand, tar tacksamt emot tips!! Vi aker i slutet av december till början av januari och vill bo pa ngt fint spa-hotell.

  • xanthine

    Vi åker till Makarska i Kroatien i två veckor Vi har varit där förr eftersom jag är bördig därifrån och när vi var där förra året friade min blivande. Så det kändes som det naturliga valet även om vi funderade på USA, Maldiverna och kryssning i Karibien innan vi väl bestämde oss

  • 2015
    Emma94 skrev 2013-09-08 09:56:43 följande:
    blir kanske jorden runt
    Det låter härligt det! Skulle aldrig själv orka en sådan resa. men det låter ändå helt fantastiskt för den som orkar och vill åka på en sådan resa.
  • FruW

    Hej blivande brudar! (och brudgummar)


     


    Vill bara tipsa om en sak, och det är att ta några dagar direkt efter bröllopet som ni gör något speciellt av, bara ni två. En del åker ju direkt på bröllopsresa, men det är även många som väntar några veckor eller ibland månader (så gjorde vi) innan de åker iväg på smekmånad och då har liksom känslan av att vara nygift hunnit lägga sig känner jag. Så för vår del, eftersom vi åkte på vår bröllopsresa 2,5 månader efter bröllopet, var det fantastiskt skönt att ändå ha en liten mini-moon planerad direkt efter bröllopet. En så enkel grej som att tillbringa två dagar och en hotellnatt i en annan stad, med nöjen, restauranger och shopping men framför allt tid till att smälta bröllopet och njuta av att vara nygifta - det kändes som en lyx just då!


     


    Så det jag vill säga är väl bara att OM ni bokar er drömresa flera månader efter bröllopet, se ändå till att ha ordentligt med tid för varandra och kanske ta några extra dagar ledigt efter att ni gifter er. Den tiden upplevde jag som magisk och vi var som i en bubbla de första dagarna.

  • Js Fästmö

    Vi har inte bestämt oss men tittar på Kroatien och makarska rivieran eller Teneriffa, Sardinien, Sicilien, Malta eller Portugal. :) Såg att ett bolag, om det var Fritidsresor kanske, som hade Albanien som nyhet, väldigt rint och lite ovanligt. :) Vi får se. :)

Svar på tråden Vart ska ni/åkte ni på smekmånad?