• daniiel

    Billigt bröllop! Kan man skippa maten?

    Det är klart att ni kan skippa maten. Ett bröllop måste inte innebära middag :)

    Att ha bröllopsfika direkt efter vigseln för alla, familj, släkt och vänner och senare på kvällen enbart ha en fest för vännerna kan absolut vara ett alternativ :) Du och din nyblivna maken kan äta middag tillsammans, bara ni två. Alternativt att ni har middag med enbart närmsta familjen, föräldrar, syskon, kanske mor- och farföräldrar.

    Alternativt att ni spenderar kvällen på tu man hand och inte har mer än ett sk. tebröllop och bjuder på fika. Det förutsätter ju dock att ni inte vill ha någon fest och det kanske ni vill.

    Eller så har ni kvällsbröllop, då ni har vigsel efter middagstid. Tex kl.18.30 och sedan har fest efteråt för alla där ni bjuder på snacks och bröllopstårta tex. Alternativt lite snittar också.

    Att laga maten själv kan ju också vara ett alternativt för att få ner kostnaderna, men då måste man ju vara villig att göra det också.

    En annan idé är ju kuvertbröllop, där ni tar en kuvertavgift för matkostnaden. Alternativt att ni önskar er valfria bidrag till festen, som vissa har till bröllopsresan tex.


Svar på tråden Billigt bröllop! Kan man skippa maten?