• Ankan

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    JonnaAndre skrev 2016-01-29 08:17:36 följande:
    Har bokat tid i en brudklänningsaffär den 27 feb med 2 kompisar och min mamma. Längtar så :) De öppnar en flaska champagne när man kommer, känns som på film :)
    Det låter ju riktigt mysigt! Man vill ju ha lite extra stämning när man köper brudklänning, så det blir säkert perfekt Glad
    Vilken slags klänning ska du leta efter där? Jag gick med en rätt speciell bild i huvudet till brudaffärerna men till slut blev det en annorlunda klänning ändå. Men är supernöjd eftersom den passar min stil riktigt bra, medans bilden i huvudet var väldigt mycket styrt av dagens trenderna.
  • Ankan
    JonnaAndre skrev 2016-01-29 09:41:02 följande:
    Det ska bli mysigt.
    Jag har också en bild, spets upptill och sen något fint fall eller lite vidare kjol, typ, svårt och förklara. Men vet inte om det passar min kroppsform så bra.
    Har du bild?
    Har laddat upp bilder för ett par veckor sen, men hittar dem inte själv längre i tråden, så här kommer dem igen Flört Jag ville också ha spets upptill, vilket inte min klänning har nu, men jag har köpt till en spetstopp över, så det kan du också kolla upp! hittar du en fin klänning med rätt kjol så finns det alltid möjlighet att fixa en spetstopp separat. Min klänning är från Bianco Evento.


  • Ankan
    Helle skrev 2016-01-31 09:14:48 följande:
    Hej!

    Jag undrar vart du hittat spetstoppen? Tycker den var väldigt fin. Vet dock inte om det passar till min klänning då det är broderier på den.
    Jag köpte den i brudbutiken i Dalarna där jag köpte min klänning också, de är av samma märke: bianco-evento.com/ Jag vet inte var du bor men fråga i brudbutiker där om de har märket eller om de har spetstoppar av andra märken.
  • Ankan
    might2be skrev 2016-01-30 22:30:53 följande:

    Åh. Längtar tills imorgon eller nästa vecka då vi får höra om.dagens bröllop!


    Jag med! Hoppas vi får höra snart och att ni vill visa lite bilder också! Glad Hoppas ni hade alla en fantastisk dag och att snön höll! Eller blåste ni bort i stormvädret?
  • Ankan
    JonnaAndre skrev 2016-02-01 10:59:31 följande:
    Wow, så snygg !
    Tack! Glad Kommer att känna mig supersnygg i den! Hade aldrig hört talas om märket innan jag fick prova det i brudbutiken, men blev så positivt överraskad. Så bra att man kan kombinera klänningar med olika toppar etc. Och priset var det inte heller fel på Flört
  • Ankan
    Helle skrev 2016-02-01 18:16:47 följande:
    Tack! Ska kolla upp det. Både klänningen och spetsen var superfint!
    Lycka till! Berätta hur det gick sen Glad
  • Ankan
    Strassbruden2016 skrev 2016-02-02 08:58:59 följande:

    Nu är man gift. Vi lyckades pricka in enda lördagen i jan på typ 10 år när Borlänge inte hade snö. Klart att vi är besvikna när snön var anledningen att vi åkte 70 mil. änny mer surt när det på söndag morgon började snöa. Och vi hade regn under vår fotografering. Men vi har redan bestämt att vi ska förnya våra löften om ngt år i is kyrkan.Kvällen. innan trillade min man så vi fick åka o röntga hans arm o sitta på akuten till kl 02. O sen upp kl 06. Trots vädret som nog kommer ta ett tag att komma över så hade vi en super bra dag som gick alldeles för fort. Pga min mans smärta i armen valde vi o avsluta middagen redan vid 23 , men det gjorde ingenting. Ska sammanfatta mer av bröllopet när vi kommit hem från fjällsemestern.


    Vad surt med snön! Och det låter ju inte bra med din mans arm Rynkar på näsan Förstår att det påverkade bröllopet lite men hoppas ni kan ändå känna att ni hade en underbar dag. Ha en skön semester i fjällen nu (där finns det i alla fall snö!).
  • Ankan
    Strassbruden2016 skrev 2016-02-02 09:12:03 följande:

    Sen fick vi båda världens bästa bröllopspresent, då jag testade plus på söndag morgon. Vi hade det på känn då jag kräktes och mådde illa redan från torsdagen. Så om allt går vägen denna gång så blir det en bebis i höst.


    Stort grattis! Vilken härlig bröllopspresent Glad Det väger nog upp snön och armen. Fina bilder!
  • Ankan
    JonnaAndre skrev 2016-02-02 13:25:00 följande:
    Ja det är verkligen toppen. Får man vara så nyfiken och fråga vad du fick betala?
    Jag köpte klänning, spetstopp och en lång slöja och betalade sammanlagt strax under 5000:-. Och då känns kvalitén riktigt bra, så inga billiga, skräpia tyger etc. Glad
  • Ankan
    LMLostrom skrev 2016-02-08 03:11:59 följande:

    hej alla hittade just hit :) jag och min fästman gifter oss 14 maj och undrar om det är fler som gifter sig på våren? 


    Välkommen! Kul med ett vårbröllop! Om jag hade haft möjlighet hade jag nog gift mig en gång på varje årstid, tycker alla har så många fördelar. Glad Nu blev det sommarbröllop för mig (augusti) mest för att det var praktiskt för alla gäster också Flört
    Lycka till med planeringen! Berätta gärna lite, vi är alltid nyfikna här.
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)