Inlägg från: Tingeling89 |Visa alla inlägg
  • Tingeling89

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Loveit skrev 2015-12-06 15:13:33 följande:

    Har ni planerat någon bröllopsresa? Vi har börjat kolla runt endel. Just nu är New york väldigt lockande! Vi var där förra året med hela familjen + mina föräldrar och syskon.

    Den här gången kommer vi åka själva en vecka medan barnen får ha det mysigt med mormor istället. Det vi tänker på är priset..så dyrt!


    Vi funderar på kap verde. Det ska vara varmt även i februari när vi kommer ha vår smekmånad. Det verkar också vara ganska rimliga priser. Men New York hade inte varit helt fel de heller Glad
  • Tingeling89
    Allrakäraste skrev 2015-12-07 15:16:17 följande:
    För oss var det självklart att det skulle vara fästmannens bäste vän. Han är väldigt utåtriktad och har inga problem att stå framför folk. Klart att du kan fråga din syster! Det är rent teoretiskt inga problem att en person har flera uppdrag men ta en funderare på om det blir för mycket för henne.
    En toastmaster är heller inget "krav", det går bra att ha en bröllopsmiddag utan. Annars kanske någon av dina vänner ändå vågar om det bara handlar om att ställa sig upp och presentera talarna under middagen?
    Jag kände samma sak i och med att vi hade alla som är utåtriktade redan med i bröllopsföljet. men så snackade jag med en av mina tjejkompisar som jag hade trott skulle tycka det vore pinsamt, men hon blev glad. Hon har redan börjat planera vad hon ska säga. Kolla med dina vänner. Någon kanske tycker det vore toppen Glad
  • Tingeling89
    Allrakäraste skrev 2015-12-14 16:29:37 följande:

    Jag är imponerad av Skatteverket! Ca en vecka tog det för oss att få hindersprövningen. Nu känner jag mig lugn!

    Nu är det ca 2 månader kvar. På lördag ska vi provsmaka menyn, söndag besöker jag frisören för konsultation, tisdag nästa vecka ska jag till sömmerskan med klänningen och så träffar vi fotografen. Onsdag nästa vecka är det möte med prästen. Så nu måste jag bara på ett smidigt sätt försöka lirka ut mannen hur han önskar att vigseln ska vara.... Flört Hrm... trycka ner honom i soffan med ett glas whiskey och ge en nackmassage kanske?


    Det var verkligen smidigt med Skatteverket. Trodde jag aldrig att det skulle vara Glad Fast det gäller förstås att man kommer ihåg att fylla i allt. Vi var smara nog att glömma det i första vända. Tyckte det var uppenbart att vi inte var släkt tydligen Flört
  • Tingeling89
    augusti skrev 2015-12-15 20:01:57 följande:

    Hämtade ut min ring i lördags med. 
    SÅ nöjd! Bara 6.5v kvar ca.....


    Åh vad fin!

    Helt sjukt att det bara är 6, 5 vecka kvar!!! Känns som jag har tretton olika känslor åt alla olika håll Tungan ute tur att vi har julen att distrahera oss med. Plus att ledigheten blir behövlig så man hinner preppa. Ska ägna hela julen åt bordsplacering och festhäfte.
  • Tingeling89
    augusti skrev 2015-12-16 13:33:08 följande:
    tack:)

    Ja de 6,5veckorna kommer gå sååå fort.

    Vi har redan gjort bordsplacering. Det gick jätte fort men vi har också bara 31pers med oss själva så :) festhäfte blir det inget för oss. Orkar inte helt enkelt haha

    Sen som du säger e det juloch nyår och sen fyller mamma år och sen fyller jag pr och sen är det bröllop, så jag hinner tänka på massa annat istället ;)

    Snart e vi gifta iaf!
    JAAAA! Så taggad Glad

    Jag har gjort ett väldigt enkelt festhäfte efter en mall jag hittade. Känner mig ganska nöjd. Mest till för de som inte orkar bara sitta och vänta för att vissa alltid ska käka tre portioner.
  • Tingeling89
    Strassbruden2016 skrev 2015-12-18 12:41:28 följande:

    Nu har vi bara typ 40 dagar kvar. Fick missfall för ca 1.5 vecka sen och veckan innan dess drabbades min blivande av en tia attack o har legat på sjukhuset... nu har han körförbud till precis veckan innan bröllopet.. så just nu har jag tappat all gnista kring bröllopet... min ena syster hoppade av sitt tärnuppdrag i tisdags... varken hon eller hennes barn kommer gå med i brudföljet... känns lagom roligt... dock är min andra syster fortf tärna o min dotter ska vara brudnäbb.. just nu har vi sagt vi inte ska fixa mer kring bröllopet förrän efter nyår..


    Vad tråkigt! Det var verkligen inte roligt att höra. Hoppas du kan fokusera på det roliga som finns kvar och njuta lite av julen.

    Hoppas det känns bättre snart.
  • Tingeling89

    Vad kul att det blivit så mycket action i tråden. Det märkas att det börjar närma sig Glad

    Jag har nu mindre än 3 veckor kvar!!!! Jag är så nervös att jag glömt något. Och mna skor kommer inte förrän senare i veckan så nu måste jag ha dem varje dag för att gå in dem. Men annars så känns det som jag har ganska bra koll.

  • Tingeling89
    BlivandeFru2016 skrev 2016-01-13 10:34:04 följande:

    Okej får kolla upp det för vi tänkte gifta oss borgerligt i ett slott med dom närmasta med inne under vigseln, eller om vi gifter oss ute. Har ni alla bestämt allt sånt redan, känner att jag börjar bli stressad även om det är några månader kvar. Ska kolla på ringar i helgen eller nästa men den är jag nästan 100% säker på att jag vet vilken jag vill ha ??


    Det är nog en bra ide att boka redan nu. Populära platser blir bokade redan ett år innan för sommarbröllop.
  • Tingeling89

    Haha vad kul att se att det inte bara är jag som suttit och funderat över hur det bli med nya namnet Glad Ingen kan läsa in ändå så fortsätter nog bara att göra den

    Vad många fina klänningar alla ska ha! Tur att jag är så nöjd med min. Får lägga upp lite bilder om två veckor när det gått av stapeln.

  • Tingeling89
    Allrakäraste skrev 2016-01-18 08:24:41 följande:

    Blev överraskad med möhippa i helgen! Skrattande Blev så glad - jag hade inte trott att det skulle gå att styra ihop något eftersom nästan alla bor i olika städer. De hade ordnat det så fint och jag behövde inte göra något pinsamt eller jobbigt. Det mest "pinsamma" var att jag fick bära runt på en kartongversion av min blivande när vi gick ner på stan för att äta lunch. Många tittade och en bilist tutade och vinkade, men värre än så var det inte Glad


    Grattis! Hoppas du kände dig lika uppskattad som jag gjorde Glad
  • Tingeling89
    augusti skrev 2016-01-20 11:33:43 följande:

    OH herre vad det har hänt mot i tråden sen jag kikade inför ett par veckor sedan.

    Jag har inte läst allting då det var över 100 nya inlägg ,en ser att vissa har fått sina hippor. Så kul och mysigt ?

    Vilka fina bilder strassbruden!

    Vi har hunnit med massor sista veckorna, bland annat bestämt meny och vigsel, gått valskurs, beställt bukett, skickat efter menyer och vigsel program till kyrkan, bestämt detaljer kring festen med lokalen, köpte en kort klänning till festen då jag insåg att jag inte kommer orka gå i den där långa hela kvällen, och i lördags blev jag överraskad med möhippa. Så himla genomtänkt och kul, och världens värsta bakfylla på söndagen, men det var det värt haha

    Nu är det bordsplacering kvar i princip samt körschema för dagen D.

    10 dagar kvar????

    Angående save The data är den sociala regeln, 6 månader innan för långväga gäster, 3 månader innan för gäster i samma stad, enligt mangan ribban iaf ????


    Jag är fortfarande i valet och kvalet angående att byta klänning. Men det kan nog bli svårt att dansa särskilt mycket i mina fina vita Obestämd

    Vad tog du för färg på den du köpte nu?
  • Tingeling89
    linamatilda skrev 2016-01-21 11:29:26 följande:
    Jag ska byta klänning, antingen inför middagen eller inför dansen, beroende hur bekväm min "stora" brudklänning är efter några timmar. Kommer att byta till en lätt vit spetsklänning från zetterberg, som jag definitivt kan dansa i hela natten  :D
    Nightrod skrev 2016-01-21 13:03:57 följande:
    Bruden min bytte innan middagen så hon kunde sitta ordentligt och gå på toa själv osv.
    Tack för tipsen! Gå på toa själv ill jag gärna. Bara att börja panikleta. En vecka kvar Glad

  • Tingeling89
    Ankan skrev 2016-01-21 16:00:01 följande:
    I fall du inte hittar en toavänlig klänning kan du ju använda andra knep: offbeatbride.com/2013/08/how-to-pee Tungan ute
    Haha wow det var också ett sätt att lösa det!
    Strassbruden2016 skrev 2016-01-22 07:51:32 följande:

    Jag kommer ha samma klänning hela kvällen. Resonerar som så att den är sååå fin och tiden jag får ha den är ju bara en dag så då vill jag njuta till fullo. Jag har läst tips att man ska gå på toa på fel håll, dvs man sätter sig åt andra hållet på toan.


    Det kanske kan fungera. Min klänning är mycket kortare fram än bak Glad

  • Tingeling89
    augusti skrev 2016-01-23 11:36:51 följande:
    Min klänning har för långt släp men det går inte att få upp släpet så det blir denna.

    Plus toa grejen, mkt lättare att gå på toa i den här.

    www.zalando.se/chi-chi-london-cocktailklaenning-white-cz621c00s-a11.html

    Kan ju fortfarande inte lägga in bilder från plattor så ni får länk istället.
    Den var ju jättesöt och känns brudig även om den är lite kortare Glad har inte hittat nåt sånt så det får bli att gå på toa baklänges haha

    Fatta att det bara är 6 dagar kvar!!!!
  • Tingeling89
    Strassbruden2016 skrev 2016-01-25 11:41:59 följande:
    Jag har också bara 6 dagar kvar, helt otroligt, Vi gifter oss på lördag.

    fattar inte att tiden gått så fort.

    Har du läget under kontroll?
    Då är vi några stycken Glad Kul med flera!

    Har koll på det mesta. Det är bara placeringstavlan som vållar mig lite bekymmer. Men har semester från imorgon så det blir till att bli kreativ då.

    Fick hör att en tjej hade influensa i helgen så då ville jag skjuta på det så länge som möjligt om jag skulle behöva ändra något.
  • Tingeling89
    Tenshi skrev 2016-01-25 22:42:11 följande:

    Önskar både Tingeling89 och Strassbruden2016 ett stort lycka till på lördag! ^_^


    Tack!!! Skrattande
  • Tingeling89

    Så det tog lite tid att få ihop bilder. Men här kommer äntligen en på mig och min nya man. Vi firade nyss 1 månad som gifta och det känns fortfarande lite overkligt! Jag önskar er alla lycka till med era bröllop i år. Tänk på att alla odds säger att allt inte kommer gå som planerat, men det är inget att stressa upp sig över. Och det hjälper att ta nåt glas bubbel under dagen för att inte bry sig när inte allt klaffar precis Skrattande

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)