Inlägg från: Tingeling89 |Visa alla inlägg
  • Tingeling89

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Emmy skrev 2015-09-01 12:20:19 följande:

    Har nu kollat runt lite på det här med inbjudningskort osv. Hittade en serie på en nätbutik där man kan få inbjudningskort, vigselprogram, placeringskort och tackkort med samma bakgrund och stil. Verkade bra.
    Vi kommer att köra på inbjudningskort, placeringskort och tackkort. Men sedan blev jag fundersam. Vigselprogram tolkar jag som de klassiska man får i kyrkan med psalmer osv och det känns ju bra att ha också att alla kan följa med i sångerna enkelt. Men vissa verkar ha festprogram också? Vad skriver man på dessa? Hur gör ni?


    Hej, festprogram brukar ha information om festen/alternativt vad man nu har efter vigseln. T. ex meny, något roligt om olika gäster, nåt roliga citat eller nåt man kan göra om man äter fort typ bingo.

    Det är absolut inget måste Glad
  • Tingeling89
    Jhalie skrev 2015-09-19 18:00:46 följande:

    Vi hade tänkt att ha barnfritt faktiskt. Våra barn kommer att vara med på vigseln och middag sen får de åka till barnvakt. Ville helst ha festen barnfri, då det inte ens är speciellt många av våra vänner som har barn. Tänkte väl att de flesta kanske har en mormor eller liknade som säkert gärna hoppar grodor med barnbarnen... Själv skulle jag inte ha något emot att själv vara barnvakt åt någon just midsommar eller annan högtid om någon av mina vänner/släktingar skulle på bröllop då, det är lite så jag tänker. Kanske är helt fel ute?...

    Tänker på mig själv hur jag hade gjort och jag hade hellre gått på bröllop och firat midsommar med barnen alla andra år istället.

    Anledningen till just midsommar är att vi träffades då första gången och tyckte det kunde vara fint att gifta oss då.


    Jag tycker ni ska köra på. Var bara ute i god tid så folk kan skaffa en barnvakt Glad
  • Tingeling89
    Loveit skrev 2015-10-07 08:59:30 följande:

    Hej brudar!

    Hur går det för er med bröllopsplaneringen?


    Det känns faktiskt som jag har koll på det mesta i dagsläget. Just nu ligger fokus på att hitta 1. en sömmerska för att sy upp klänningen och 2. ett bussföretag som inte är hutläst dyrkt för transport av gäster.

    Annars sitter jag mest och pillar med våra inbjudningskort Glad
  • Tingeling89
    Loveit skrev 2015-10-07 11:46:45 följande:
    Vad räknar ni med att det kommer kosta? Hur många bussar och hur lång sträcka? Vi är sugna på att ordna med transport mellan kyrka och festlokal då det är ca 30min bilväg. Meeen vi ska samtidigt försöka hålla nere kostnaderna. Ingen bra kombination hehe
    Jag har räknat på att vi bara kommer behöva en stor "vanlig" buss. Det verkar som det kommer ligga på starax över 2000 kr. men kikar fortfarande rund efter den bästa offerten.
  • Tingeling89

    Å vad kul att se att det går framåt för alla. Känns själv som jag äntligen börjar fatta att nu blir det av. Inbjudningarna gick ut i torsdags och vi har redan fått flera svar Glad Nu är det inte långt kvar till 30 januari!!!

  • Tingeling89
    Allrakäraste skrev 2015-11-11 19:41:59 följande:

    Hurra! Idag levererades inbjudningarna från tryckeriet (vistaprint), skitsnygga blev de och jag är så stolt över min egna design! Glad Har precis suttit och tagit fram adresser till de som ska få sina inbjudningar med posten, andra ska vi ge personligen. Ska bli så kul! Och om exakt en vecka får vi nycklarna till vår lägenhet, gissa om jag längtar?? Solig


    Grattis!! Vad kul med mycket roligt på en gång Glad
  • Tingeling89
    Brudpar2016 skrev 2015-11-12 19:57:51 följande:

    Igår var jag och min sambo iväg och träffade den präst som fått äran att viga oss i sommar, så himla skönt när det bara säger klick! :D Underbar människa! 

    Men....
    Jag sitter nu och funderar över ett litet familjedrama som existerar och som vi är oroliga för att det skulle kunna drabba oss på vår speciella dag. 
    Det är nämligen så att brudgummens far träffat en ny som hela släkten ogillar och ej vill veta av, men jag funderar på om man verkligen kan bjuda fadern utan sällskap. Känns så ohyfsat på något vänster, någon som har en idé? 


    Jag tycker som loveit att denna dag är er och då får släkten bete sig. Det handlar inte om dem just då.
  • Tingeling89
    Strassbruden2016 skrev 2015-11-14 00:02:12 följande:

    Vår hindersprövning har kommit, och är överlämnad till prästen. På söndag går anmälningstiden ut för våra gäster, vi har skrivit att man ska höra av sig oavsett om man kommer eller ej, väntar fortfarande besked från ca 20 st

    Är nästan för lugn inför bröllopet, trots min blivande ej har köpt kläder, eller jag inte beställt min ytterjacka eller en tärnklänning o där är mkt kvar... men paniken kommer väl om en månad

    77 dagar kvar


    Åh spännande! Helt sjukt att det är så kort tid klart.

    Ska man lämna över hindersprövningen i förväg? Eller går det bra i samband med vigseln?
  • Tingeling89
    augusti skrev 2015-11-25 14:56:36 följande:
    I know!!! Jag e typ... Avundsjuk på mig själv haha

    Det är hans föräldrars present till oss, vi har haft några svåra år bakom oss så det här lyfter verkligen. Vi älskar musikalen:)
    Men guuud, lyllos!!!! Skrattande
  • Tingeling89

    Vad kul att se att det trillar in fler med sikte på bröllop nästa år. jag vet att det är några fler än jag som kommer ha det ganska tidigt. Någon som haft/fått sin möhippa än? Jag blev själv överraskad i helgen och det är en dag jag inte kommer glömma i första taget Skrattande

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)