• Loveit

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Har ni funderat på brudtärnor eller kanske redan bestämt?

    Jag vet att min syster ska vara brudtärna men sen vet jag inte, har svårt att bestämma mig.

    En nära vän som jag träffar mycket och bor på samma gata. Tyvärr kan man inte lita på henne till 100%. Hon avbokar eller "glömmer" saker i sista minuten så jag vet inte om det känns rätt till bröllopet.

    Sedan har jag 5 barndomskompisar. Träffar en av dem ganska ofta och skulle kunna lita på henne till 110%. Men känns elakt att då bara välja henne, som att jag ger handen åt resten av tjejerna.. Svårt!

  • Loveit

    Tack för era tips! Ska ta mig en riktig funderare.

    Kul och intressant att höra hur ni andra tänker kring val av tärnor! :)

  • Loveit

    Är någon här med i en hemlig Facebook grupp för blivande brudar 2016? Den ska vara hemlig så kan själv inte hitta den. Om DU är det får ni gärna lägga till mig! :)

  • Loveit
    militärfrun skrev 2015-07-21 15:19:06 följande:

    Ååh måste bara få skriva av mig. Har precis beställt min klänning, längtar så mycket tills jag får prova den! :)


    Åh vad spännande! Vart beställde du ifrån? :)
  • Loveit
    militärfrun skrev 2015-07-21 21:14:31 följande:

    Från Landybridal. De var väldigt trevliga och gav bra service, så nu hoppas jag bara att klänningen blir som man önskade :)


    Kul! Har själv funderat på att beställa en kinaklänning men är lite nojig :) Beställde du en måttbeställd eller enligt deras tabell? Du måste läggas ut en bild på resultatet sen. :)
  • Loveit

    Roligt att det går framåt för er alla! Tycker det är rätt tyst i tråden men antar att den blir mer aktiv ju närmare 2016 vi kommer ;)

    Vi har varit och kikat på lokalen vi har tänkt vara i, men inte bokat än. Det är byns Folkets hus och har egentligen allt vi vill ha. Det enda är väl att väggarna är gula.... Hade en tanke att täcka väggarna med fiberväv men velar lite då allt ska plockas ned i samband med städning. Jag tror inte att städerskan vill plocka ner allt!

    Vi har inte frågat så mycket. På hemsidan står all info. Kostar 500kr/dygn (12.00-12.00). Ingår stolar, bord, porslin, sterio, mikrofon och lite till :)

  • Loveit
    Anonym (F) skrev 2015-07-25 20:07:22 följande:

    Hej.

    Jag och min sambo sedan 9 år tillbaka har äntligen bestämt oss för att gifta oss. 2016! Vi har tänkt ha en borgerlig vigsel utomhus med max 50 gäster och har ett datum som vi hoppas ska funka med lokalen vi ska hyra och vigselförättaren.

    Har inte läst igenom alla svar i tråden så ni kanske redan har diskuterat detta men hoppas att någon orkar svara igen. :) Vad har ni för budget? Är det någon som kan dela med sig av ungefär hur mycket ni har tänkt lägga på olika saker till bröllopet?


    Välkommen!

    Måste fråga hur ni har tänkt med vigsel utomhus vid regn? Vi har varit inne på att ha vigsel utomhus men som den här sommaren har det regnat otroligt mycket här och det skulle bli dyrt med tält och tidskrävande :)

    Vi har ingen budget egentligen, men vi vill lägga så lite pengar som möjligt men ändå dådet som vi vill ha det.
  • Loveit

    Vad roligt att du redan har hittat dig en klänning! Vill gärna se bilder! Jag ör också kort 154 ;)

  • Loveit
    Anonym (F) skrev 2015-07-25 22:02:45 följande:

    Den lokalen vi ska ha festen i är ett hus med en stor trädgård. Tanken är att vi ska ha själva vigseln i trädgården och regnar det får vi i värsta fall vara inne i huset. Vi hoppas självklart på sol och värme, som förra sommaren, så vi kan vara ute som vi tänkt. Är det bara ett lätt regn är vi också ute, kanske spänner vi upp presseningar som skydd, men vi är nog bara inne om det regnar ordentligt.


    Okej då förstår jag. Låter mysigt! :)
Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)