• Anonym (längt­ar)
    Äldre 22 Jan 12:07
    295388 visningar
    1436 svar
    +2
    1436
    295388

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Väljer att lägga tråden anonymt då jag är rädd för påhopp eftersom jag börjat planera så tidigt.

    Det är ju ett tag kvar men det måste väl finnas några fler som längtar och väntar...?

    Hur går det för er andra med planeringen?

    Hittills har vi bestämt: Prel datum, börjat titta på ringar, tittar på lokaler, valt kyrka, spanar på känningar, valt ut save-the-date som ska skickas om ett år (tidigt jag vet, men vi vill att alla ska kunna komma). Jag har nu börjat fundera på färgtema och dekorationer och ska snart fråga min tänkta tärna.

    Hoppas här finns några andra som är tidiga planerare med:)

  • Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)
  • KoA201­6
    Äldre 7 Nov 17:04

    Rosalee: Kul med en till i tråden! Glad Vilken härlig blå färg ni kommit fram till att ni vill ha! Har ni planerat något mer än så? Plats, typ av vigsel, ringar, tid på året, etc.?

    Vi tänker oss ett sensommarbröllop i vår kommun på i en fin byggnad med härlig utsikt. Ringar är det tänkt att vi ska börja kika på (och prova på riktigt) nu någon gång innan jul då vi pratat om förlovning i anslutning till årsdagen i början av nästa år. Spännande, äntligen börjar det hända saker. Drömmer

  • Äldre 7 Nov 21:01

    "Rosalee"

    Silver brukar annars ses som det minst hållbara materialet för ringar.

    Vill man inte ha gul eller rosa färg och vill inte behöva rhodinera om som med vitguld så finns: titan, stainless steel, palladium och platina.

    Jag har själv i palladium (pa500).

  • Camill­aForsg­ren
    Äldre 8 Nov 00:06

    Nu verkar det som att även vi valt ett datum 2016. Jag är dock redan gift så det är en löftesförnyelse som gäller förr oss. Men det kommer planeras precis som ett vanligt bröllop då det var så mycket som inte blev som jag/vi ville. Så mycket som jag vill göra om och göra rätt. 

    En av de sakerna är att jag SKA lyckas gå ner i vikt så jag kan ha min drömklänning (mermaidtyp, googla på mermaid wedding dress om du inte vet vad det är), har runt 50 kg att gå ner så wish me luck! Det här är dock en utmärkt morot och jag har gått ner mycket tidigare så jag vet hur jag ska göra. Min man har också lovat att hjälpa till tack och lov.

    Vi har inte bestämt så mycket mer än att det troligtvis bli 6 augusti 2016 (gifte oss 9 augusti 2014 så blir nästan exakt 2 år efteråt) och kanske valt kyrka. Hur går det för er andra? Har ni planerat nått? (har inte läst igenom mer än sista sidan än så länge). Någon mer som finns i Skellefteå/Skelleftehamn? 

    Lycka till så länge iallafall!

  • Äldre 8 Nov 07:32

    "Koa2016" 
    Tack, roligt att jag hittade hit :) 
    Ja, vi har inte direkt pratat om när och var, men jag själv tänker mig också på sensommaren faktiskt, och kyrkan är nästan självklar tror jag , en kyrka som vi båda döptes i, i vår hemkommun :) Den är jättefin.
    Ringar pratade vi först om vitt guld, men sen nu lutar det åt silver, 
    men som
    "ViskesLopme" Säger så är det inte så hållbart,, igår pratade vi om någon blandning mellan silver och Titan, vi vet inte riktigt ännu faktiskt, något hållbart iaf som Inte är i Guld ;) Vi våda vill ha "silverfärg" iaf, vi ska kolla på ringar innan året är slut, Palladium, hur ser det ut? Blev nyfiken på det :) 

    "CamillaForsgren" mysigt med förnyelse :) Vilken resa du har framför dig! Jag håller stenhårt på dig, lycka till :) 

  • Ms T
    Äldre 8 Nov 13:24

    Snygg färg på temat

  • Äldre 10 Nov 08:52

    Rosalee: 

    Välkommen!!! Så jättefint tema, mörkblått ger ett så himla lyxigt intryck, nästan lite kungligt. Verkligen vackert och elegant. Blått är min favvofärg, ävervägde också en mörkare ton, men vi ska ha lite mer "lantligt" och ljust tema, så jag ska köra på ljusblått.
     

    Senaste lilla nyheten för oss är att jag blivit HELT BESATT av Anna Campbells klänningar. Jag trodde aldrig jag skule obsessa så mycket över en specifik designer, jag är inte jätteintresserad av kläder annars. 

    Sedan jag såg hennes klänningar har jag blivit så kräsen, men det hela är lite olyckligt då hennes klänningar kostar 12 till 20 tusen om jag tittar i de nedre prisklasserna... Suck! Tänkte faktiska posta en ny träd här inne om några månader och efterlysa second hand eller tips på kopior.... Någon annan som snöat ner sig på klänningar?



    Camilla Forsgren: Lycka till med viktnedgången! Var inte för hård mot dit själv! Det är ganska svårt att inte vara vacker i en fin brudklänning oavsätt vad man säger. Men I feel you, jag brukade löpa mycket men efter en svart mögel förgiftning förra året har mina lungor tagit mycket stryk och min kropp har förändrats mycket. Jag hakar på dig och sätter ett mål att börja springa ordentligt igen innan stora dagen.

    Vi ska nog också gifta oss i Augusti, hade tänkt juni men glömde helt bort att min mamma fyller 50 i juni, så det blir nog med spektakel för släkten den månaden... 

  • Äldre 10 Nov 08:56

    Men fy vad mycket stavfel det blev.

    väger och inte säger

  • Äldre 10 Nov 10:11

    "Ms T", Tack! &  "Groken"  Tack så mkt, kul att vara här :) Vi gillar den också skarpt. När jag har googlat på just bröllop och dessa färger så har det dykt upp många "kungliga" bilder, hihi. Det kommer att passa oss perfekt, jag nämnde dessa färger för sambon och han höll med till tusen, just även också för att hans pappa älskade blått och vitt (Han gick bort nu i April-14) Så det känns bara helt rät med dessa färger Solig MEN det kan komma att bli att vi tar en lite ljusare också, men just nu är vi inne på denna mörkblå. 

    Men vilken UNDERBAR skapelse! Något sådant vill jag också ha Groken! Jag har letat som en toka, men inte vetat VAD jag ska leta efter! Lägg gärna till mig i den tråden sHittade liknande på tradera för några månader sedan. Har bilden på telen och kan lägga in sen. Men den var liksom inte "perfekt" den hade "spets" detaljerna vid armar men sen hände det liksom inte så mkt mer än att den var rak och elegant. 


    Jag har hela högerarmen med tatueringar så jag vill ha "långärmat" men det är skitsvårt att hitta verkar det som(?) Och så har jag tattoo på ryggen så den vill jag också dölja.... hittar jag inget när dagen börjar närma sig så kör jag rakt av på "rockabillyklänning" i ren tjurighet. Men det vill jag egentligen inte :P 

  • Äldre 10 Nov 10:33

    "Groken" 


    Era ringar, vart har ni köpt dom? Jag har funderat på en likadan som du har och jag vet att min sambo vill ha liknande din fästman, hihi. Men är det inte jobbigt med diamanten att den sticker upp? Tänker på om den kanske fastnar i kläder osv vid påklädning osv? 

  • Äldre 10 Nov 10:41

    Typ sån här klänning är jag ute efter.

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)