• Anonym (längt­ar)
    Äldre 22 Jan 12:07
    295442 visningar
    1436 svar
    +2
    1436
    295442

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Väljer att lägga tråden anonymt då jag är rädd för påhopp eftersom jag börjat planera så tidigt.

    Det är ju ett tag kvar men det måste väl finnas några fler som längtar och väntar...?

    Hur går det för er andra med planeringen?

    Hittills har vi bestämt: Prel datum, börjat titta på ringar, tittar på lokaler, valt kyrka, spanar på känningar, valt ut save-the-date som ska skickas om ett år (tidigt jag vet, men vi vill att alla ska kunna komma). Jag har nu börjat fundera på färgtema och dekorationer och ska snart fråga min tänkta tärna.

    Hoppas här finns några andra som är tidiga planerare med:)

  • Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)
  • Äldre 6 Oct 08:03

    Folk har ganska Svårt att fatta att man är seriös då man säger datumet, 2 juli 2016!

    Men nu tror jag att de flesta fattat galoppen att det inte är nästa sommar utan därpå följande......

    Tänk va skönt att få "suga på karamellen" så länge och ha tid att fundera, ändra sig, tänka om igen ....osv.


    Juli 2016
  • Anonym (91)
    Äldre 6 Oct 08:43

    Håller med dig! En sådan stor dag ska vara igenomtänkt tycker jag :)

  • Anonym (91)
    Äldre 6 Oct 11:11


    Såg att bilden föll bort i mitt första inlägg :)
  • KoA201­6
    Äldre 6 Oct 15:42

    Det vore kul att höra mer om hur era tankar har gått kring val av årstid. Hur har ni tänkt? Vi har kommit fram till sensommar. Då har jag hunnit ta examen och det är dessutom inte lika varmt som under högsommaren.

  • KoA201­6
    Äldre 6 Oct 15:56

    Anonym (91): Vilken fin ring! Jag blevlite nyfiken. Är det en eller består den av flera?

  • Anonym (91)
    Äldre 6 Oct 16:50

    KoA! Tack så mycket!! 
    Det är en ring som har bredare skena med biljantslipade diamanter i olika storlekar, samt en 0.40 i mitten :) I vitguld. Diamanterna går inte hela vägen runt så det är vanlig guldskena på baksidan vilket jag anser är bäst då det är lätt att skada diamanterna annars när man ex öppnar dörrar, klappar händer osv osv :) 

  • Äldre 7 Oct 17:09

    Vi har egentligen inte funderat så mycket på årstid utan bara när det passar oss bäst!

    Sommaren - juli, innebär semester och ledigt, gifter oss 2 juli, har alltså från midsommar på oss att på plats och ställe ordna allt som är kvar att ordna och sedan kommer vi att dra till Kreta på 2 v

    Sen tillbaks på jobb.......

    Anonym (91) - jätte snygg ring! Vi kommer inte att ha varken förlovningsring eller vigsel ring, jag kommer i stället att göra ett halsband som får "motsvara".


    Juli 2016
  • Anonym (91)
    Äldre 7 Oct 17:10

    Har att ni gjort någon form av budget?

    Hur många gäster ska ni ha?

  • Äldre 8 Oct 11:26

    Hej allihop! :) 

    Vi planerar också inför 2016, någon gång under våren eller sommaren, datum är inte bestämt ännu! Sitter i samma sits som vissa andra här, ringarna har vi, men det är sambon som har dem undangömda i väntan på rätt tillfälle! :)

    Vi har dock börjat planera lite smått redan då vi har många gäster från andra länder, och vi vill vara förberedda på hur mycket vi behöver spara.

    Han och hans familj kommer från ett fattigt land långt lång borta (vi bor där just nu), men vi ska gifta oss i Sverige. Varken hans mamma, pappa, eller mormor har råd att flyga, så vi tänkte sponsra biljetter till dem som en del i vår budget.

    På grund av det kommer vårt bröllop förmodligen gå på 100 000 för ca 50 pers....... När det är många långvägna gäster känner man ju också att man vill ha en fin fest för dem, om ni förstår vad jag menar... Vi vill ha festen på Teleborg Slott, kostar ca 1100 per kuvert. Utöver det kommer vi satsa på budget, begagnat och pysslat!! :) 

    Skickar med ett par bilder på Teleborg slott, så vackert!! 

  • KoA201­6
    Äldre 8 Oct 16:20

    Groken: Wow, vilket imponerande ställe! Jag har svårt att tänka mig att gästerna skulle ha något att klaga på där. Flört Det ser riktigt maffigt ut. Vi har tänkt oss ett lite liknande ställe (har dock aldrig besökt slottet i Trelleborg), men det är likt i den bemärkelsen att det ligger i trevliga omgivningar och har dessutom riktigt fin utsikt, något vi värderar högt.

    Hur tänker du kring klänning? (Om du tänkt ha en förstås). Ska du försöka hitta något som "smälter in i miljön" eller går du på något du gillar eller dessa två parametrar kanske går hand i hand?

    Själv funderar jag på en klänning i tea length då jag tycker det känns alldeles lagom och som att det passar mig, trots att det kanske inte passar lika mycket in i lokalen som vi funderar på. (Där "skulle man egentligen ha" en maffig gräddbakelse eller liknande.) ...sen kanske man ändrar sig på vägen med både klänning och lokal, vem vet. 

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)