Inlägg från: Ebbaa |Visa alla inlägg
  • Ebbaa

    Vi med små bröllop

    VI20130831 - alternativet är ju att ni fotas efter vigseln i så fall? Medan folk åker till lokalen, det finns ju folk som gör så med.

  • Ebbaa

    ja, instämmer med majjja, jättekul att läsa om ert bröllop mrs mickel. :)

    Haha, ojdå majjja, lite bridezilla varning? Ja men det var väl skönt att du kom på en lösning på det hela :)

  • Ebbaa

    Supersöt!
    Vad duktigt av dig, är riktigt imponerad!

    Jag hittade också en supersöt idag, en tjej som stod på en resväska på tå för att kyssa honom. Hon hade kort klänning också :) och jag är 160 och min sambo 2m så det var så himla vi ^^ men likadant där, lite väl mycket pengar. Kanske skall göra som du och försöka mig på att göra en själv!

  • Ebbaa
    MH2014 skrev 2013-02-20 08:07:27 följande:
    Ebbaa - gratulerar till klippet!! :)
    tack! :D
  • Ebbaa
    majjja skrev 2013-02-20 23:08:46 följande:
    ebbaa: vad sött med resväskan! tyckte faktiskt att det var lite väl, alltså visst. Behöver man inte bry sig om kostnaden, varför inte, men för mig var det mer än dubbelt mot vad jag hade tänkt med utlägg för ett brudpar på toppen. så det blev ju billigt och personligt att göra en själv :) 
    Ja men precis, det är lite så jag känner med. Och jag kan även känna att oavsett om man hade haft pengarna eller inte så lägger jag hellre dom hundralapparna på någonting annat än en cake-topper faktiskt.
  • Ebbaa
    majjja skrev 2013-02-24 19:27:04 följande:
    ah jo det har ni nog rätt i. Det går ju att beställa hem men då kostar de väl därefter också. Vill ha en fin "skir" bukett som doftar gott och eftersom vi inte har massa gäster som kan vara allergiker så hade det varit underbart med pioner och liljekonvaljer.. får nog kolla vad de ska ha för dem i så fall. Annars om det  blir för dyrt får jag nog tänka om 
    Ja, dels kostar det en halv förmögenhet men framför allt så brukar de allra första pionerna som kommer inte blomma utan blir lixom bara en hårt packad boll. Om du pratar med en florist vet h*n säkert om de finns några liknande alternativ. Tror ranunkel blommar då och den är ju lite samma stuk, inte riktigt men nästan, lite mer "bollig" bara. Annars finns ju chrysantemum, dahlia och nejlika som också är lite sådär "mjuka", är inte säker på när de blommor dock, en florist kan säkert ge ett bättre svar. :)

    Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag vill ha än.. Jag är lite kluven för jag tror att en enkelt bukett med bara brudslöja hade passat mig, klänningen och de övriga bäst, men jag är mest förtjust i lite såndadär mjuka vilda buketter. Såna där de ser ut lite som man plockat den själv på väg till kyrkan.



    Vad tror ni?
    Förresten, någon som vet vad den orangea blomman i nertill i mitten på den första bilden heter?
  • Ebbaa

    Okej, tack så mycket för de! :)
    Ja, gör så :) de vet ju säkert.
    Jag är mest nojjig att svärmor inte skall låta mig få riktigt som jag vill utan att det skall bli som hon vill (hon är florist och skall göra alla blommor). Redan nu har hon gjort klart att jag borde ha murgröna hängandes i buketten, för de första tycker ja inte de är fint och för de andra får jag utslag av att hålla i de :/ hmm.. vi får se hur de blir.

  • Ebbaa

    Ja, de va verkligen superfina. Något sånt hade jag också kunnat tänka mig.
    Jag hade nog överlåtet något av de två sakerna till någon annan, slippa stressen.

    Ja, hon kan va lite kämpig. Hon är så himla tradionstrogen och jag är verkligen inte det. Min mamma är väldigt lätt och tycker att man kan göra precis som man känner men vill inte ens tänka på vad svärmor kommer säga när hon får veta att jag ska ha en kort klänning... ojoj..

  • Ebbaa
    majjja skrev 2013-02-24 22:02:15 följande:
    ebbaa: aj då :) du får låta bli att nämna det innan, hon har väl ändå den goda smaken att inte kommentera klänninen på bröllopsdagen ;) 

    Jo, kanske ska göra det ändå. Få se hur det blir. Är ju sådär som person att jag älskar att pyssla, men tar lätt på mig MASSOR och så står jag sen uppe halva natten för att fixa, och det är ju kanske inte så smart om jag inte ska se ut som en tvättbjörn runt ögonen sen.
    Ne, vi får ju hoppas på de ^^

    Ja, jag vet hur de e! Jag är också en total pysselfnatt, men tänker att jag inte skall sätta mig i en sån sits inför bröllopet. Det räcker med alla andra gånger jag får möjlighet ^^ och jag vet att om jag planerar att jagi inte skall göra någonting själv kommer jag säkert stå med lagom mycket :P
Svar på tråden Vi med små bröllop