• daniiel

    Fotografering innan eller efter vigseln?

    Vi valde att fotas efter vigseln och är jättenöjda med det!

    Det berodde dels på ett par praktiska saker, som att vi hade vår vigsel redan kl.13 och det hade blivit lite väl stressigt att hinna fotas före tycker jag. Jag steg upp kl.7 och hade svårt att hinna i tid som det var. Jag hade inte velat stressa ännu mer eller stiga upp ännu tidigare.

    Och vi hade dessutom inte tillgång till festlokalen förrän kl.17, så hur vi än gjorde, så skulle det bli väntan för gästerna. Vi hade dock sån tur att majoriteten av alla bor i samma stad, så det var ingen som bodde på hotell eller liknande. Makens familj/släkt åkte och fikade hos hans föräldrar, min familj/släkt fikade och våra vänner åkte hem till en av vännerna och hade lite förfest. Några som hade barn passade på att åka och lämna dom till barnvakten. Flera av dom äldre passade på att vila en stund för att orka längre under kvällen och det var flera av gästerna som åkte hem och bytte om.

    Vi åkte med brudföljet och fotades med dom direkt efter vigseln, sedan fotades bara jag och maken tillsammans. Det var jätteskönt att ha vigseln avklarad, vi var så avslappnade och lyckliga :) Inget smink som runnit och ingen frisyr som hade blivit ful. Det gick hur bra som helst :)

    Hur man vill göra är helt olika, även vad man har möjlighet till. Det ena är inte bättre än det andra, man måste bara välja det som känns bättre för en själv :)


Svar på tråden Fotografering innan eller efter vigseln?