• ev2013

    "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?

    Förlåt nu kommer negativa ord från snurvel Fia ;)


    Ååååå... blir så arg och besviken på mig själv... jag har gjort det igen... haft en riktig frossa-dag... och då menar jag inte en två godisar... utan en hel påse... och inte nog med det, en massa annan jäkla skit! Ångesten är enorm! Middagen hoppades över - trykte i mig en banan, smörgås och popcorn istället... jo tjena liksom!
    Gha, att man aldrig lär sig... nu sitter man här helt svullen om magen, och helt svettig för kroppen jobbar för fullt med all skit man tryckt i sig! Dumma mig!


    Funderar i alla despration helt seröis att ta en vecka pulverkur (trots att jag inte tror på skiten) bara för att på så sätt försöka komma ut den onda spiralen att alltid känna behov att tugga på något... och även få en liten knuff i rätt riktning.... pulver på heltid en vecka, sen byra ut två mål om dagen andra ev tredje veckan...


    Är det någon som testat, eller är jag en "idoit" som ens tänker tanken?


     


     

  • ev2013

    Tack för era fina svar! Ni är så kloka! Nytt år nya tag!


    Ska verkligen kämpa emot mina sug! Har inte riktigt beslutat om det blir några pulver dagar än, men har beslutat att nyårsafton skall bli nyttigare dag än mina tidigare detta veckorslut!


    Gott nytt år på er!

  • ev2013

    Hur går det för er ?

    Jag har idag bakat en massa frallor, hade mjölk och jäst som behövdes göras åt! Och är så nöjd över mig själv att jag inte provsmakat! Skall hålla mig borta från bröd.. för börjar jag kan jag inte sluta!
    Jag har brottats med mig själv flera gånger... lite kan du smaka... nej du skall inte smaka... så det sluta med att jag frös in allehoppa! Men sojm sagt nöjd ;)


    Första feberfria dagen på det nya året, vart ute på en timmas promenad, kändes gött!

  • ev2013
    JochP skrev 2013-01-03 17:15:22 följande:
    Hej på er! Tycker vi är jätteduktiga! Jag har bestämt med en tjej på jobbet att vi ska ha träningstävling. Vi får sätta ett kryss varje gång vi har tränat mer än 30 min och den som har flest kryss vid månadens slut vinner. Jättebra för motivationen, peppar mig att cykla varje dag på motionscykeln. Idag har jag varit sötsugen, men jag ska absolut inte trilla dit, har ätit mycket bra i tre dagar nu och tänker fortsätta med det. Håller på att kolla brudklänningar, men det är svårt att veta vilken storlek man ska ha. Jag har ju tänkt att gå ned 6-8 kg innan bröllopet så det blir ju lite skillnad. Får väl sy in klänningen när det närmar sig.

    Å vad roligt med en tävling! Skall se om jag kan ragga tag i någon i min närhet jag oxå och köra! Har ni något pris eller är det äran man vinner?
    Roligt att titta på klänningar, vet du på ett ungefär vad du e ute efter?


    Jag fick hem min igår... dock så var den på tok för tor... ;/ Beställde via nätet, och skeptisk som man e till måttabeller så drog jag i med storleken... så kan hålla in klänningen ca 10 cm, och ändå är den lite stor. Så får sy in den, men känns lite nervöst eftersom man då vet ca två veckor innan vigselen först om man blir fin i den :/

  • ev2013

    Å spets är så fint! Du skall se att du snart hittar din drömklänning!


    Vi skall gifta oss i smyg, borgligt och sen åka utomlands, så jag ville bara ha en enkel lite kortare klänning. Men om jag skullle gift mig lite större skulle jag gärna haft en i spets med ett litet släp ;)


    Så här ser klänningen ut, svårt att säga om jag e nöjd eller ej eftersom den inte sitter bra på mig. på bilden håller jag in den ca en dm i ryggen... så passformen blir ju inte den bästa heller... men förhoppningsvis blir det bra... när jag besökt sömerskan i mitt av feb.
    Men om man bortser från passformen, och bara tittar på själva klänningen så får jag säga att den e över förväntan... för 700 kr inkl frakt så tycker jag (ett otränat öga) att den e toppen! Tyget känns bra, innefoder, "underkjol".


     


  • ev2013

    Ingen kommentar ... haha ;) Kunde gått bättre om man säger så... fortfarande förkyld och tung i huvudet... gör mig lite deppig... blir arg på mig själv...


    MEN... måndag imon... nya tag! (so så många gånger förr... )


    Har bokat upp mig på jogging tors morgon med en vän, första träningen på länge... då skiter jag i om förkylningen sitter kvar, måste få komma igång med träningen, då blir kosten bättre!


    Duktigt att ni kämpar på!

  • ev2013

    Grattis, grymt jobbat! Boosta med massor av c-vitamin, så får vi hoppas att det inte bryter ut!


    JochP skrev 2013-01-08 21:36:30 följande:
    Vägdag för mig idag. Första veckan gick över förväntan -1,3kg! Wohoo! Nu blir jag peppad att fortsätta. Idag har det inte blivit nån träning. Har känt mig otroligt trött och hängig, hoppas jag inte håller på att bli sjuk. Ska lägga mig och sova nu.
    Min dag har gått bra idag, kosten fungerat fint fint, och första träningspasset sen 10 dec... så gött att den envisa förkylningen börjat gett med sig! Imon kl 07,00 blir det löpning med vän innan jobbet. Alltid gött att få tränat på morgonen, man vet att det är gjort, kvällen är fri och man har mer sporrad att låta dagen gå i hälsans tecken ;)
  • ev2013
    Hotlena skrev 2013-01-11 11:37:32 följande:

    Jag var så jäkla taggad i måndags, tränade bra och åt bra. Sen fick jag panikont i magen på tisdag och blev liggande hela kvällen, onsdag spenderades mestadels på sjukhuset och resten av dagen sovandes. Ätit och druckit extremt dåligt har jag också och har därav gått ner 1,8 kg. :O Ska jag kanske tacka för men det är verkligen helt fel metod! Förväntar mig inte att det ska stå.
    Fortfarande ont i magen idag även fast det är 100 resor bättre. Nu har dock förkylningen slagit till ordentligt så det blir ingen träning  =( men jag hoppas jag orkar nåt litet pass i helgen. Får kurera så gott det går utan att gå in å-det-är-så-synd-om-mig-jag-förtjänar-glass-godis- och-pizza  -mode. :P 


    Hoppas att du snart mår bättre! Låter inget vidare!

    För mig har det gått ganska bra denna vecka, hållit mig till min plan, kommit igång med träningen. Nu väntar den stora utmaningen, helgen. Bortbjuden på både långlunch och 60års kalas för släkting! Denna gång skall jag lyckas att äta lagom , och hålla mig borta från det onyttiga!
    Önskar alla en trevlig helg!
  • ev2013

    Grattis! 6 hg är alltid 6 hg, för stor skillnad på några veckor ! :)


    JochP skrev 2013-01-15 17:37:01 följande:
    -0,6 kg den här veckan. Inte så mycket men det går åt rätt håll.
  • ev2013

    Vad duktiga ni alla är! Ni kämpar på bra!

    Själv har jag legat väldigt lågt både med motion, kost och mitt deltagande här på tråden! Tyvärr!
    Gick åter igen och blev sjuk, känns som hela jan gick i feberns och hostans tecken! Vilket har gjort att jag vart dum nog att tycka synd om mig själv! :/ Vågar inte ens ställa mig på vågen!

    Men vilken tur att det är måndag igen, och det är dags att skärpa till sig! Idag är det jag som börjar käka nyttigt och pallar mig ut och traskar lite lätt! Vågar dock inte köra igång ordentligt med träning, utan det får vänta en vecka till.

    Imon skall jag troligtvis hämta hem min klänning från sömerskan, ångest! Börjar tvivla om det är rätt klänning och om den kommer att sitta fint! Vart lite strul fram och tillbaka! Men men... morgondagens problem!


    Ny vecka nya tag!

  • ev2013
    Mustikka skrev 2013-02-05 21:18:18 följande:
    Uhhhu lite pepp jag kör på nutrilett soppor två gånger om dagen sen äter jag en middag. 
    På det så går jag ca 20 min löpband men hoppas på att klara mer, det är nästan så man tippar av när man går på den!

    Har någon annan kört en mixning med nutrilett och sen äter middag? självklart är det nyttigare middag och mer grönt :D Som godis om jag blir riktigt suger så har jag färska dadlar, tar en eller två och det är super gott. Om jag vill knapra så tar jag morötter till filmen eller om man verkligen vill ha salt så äter jag Liiite liite jordnötter eller hemma lagat popcorn.

    Vad sägs låter det som en bra plan eller är jag helt ute och cyklar?? 
    Jag brukar byra ut några mål då och då. Idag blev det en soppa till frukost. Ibland blir det både frukost och lunch och ibland ingenting alls... allt beror på tid, sug osv. Känns ganka smidigt... sen att det kanske inte är det bästa... men bättre än att en smörgås i farten känns det som ;)
  • ev2013

    Vad duktiga ni e! Mitt har skitit sig rejällt! :)
    När vi kom hem från vår bröllopsresa på fyra veckor insåg jag att jag var gravid :)


    Men jag önskar er alla lycka till! Jag får satsa på baech 2014 istället :)

Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?