• LindaCalle

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Hejsan!

    Var är ni, alla ni som ska gifta er i Åhus/Kristianstad trakten under året som kommer?
    Jag vill mer än gärna ha nån att bolla ideér med! :)

    Bor själv i Åhus och ska gifta mig nån gång under 2013!
    Dyk in vet ja! 

  • Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!
  • tess80

    hoppar in här trots att jag tillhör Hässleholm
    Miss JH SKa ni med slå till inu under 2013=) va skoj 

  • Miss JH

    Mäh! Det är ju superstörigt Erika. Hoppas du får rätt på det. Du lägger de i rätt mapp också? För man kan ju välja mellan några stycken. Hoppas du får svar från moderatorn snart. Ja Linda, är man hemma och sjukskriven hinner man surfa runt på nätet och skriva lite . Hoppas du har hunnit klart med alla dina omdömen så du får hålla kväll efter middag och nattning iaf.

  • Miss JH

    Välkommen Tess. Hmm känns på din kommentar som jag skulle känna dej . Är det så ? Ja, vi gifter oss den 29/6. Sambon gick ner på knä och friade på själva julafton .

  • Miss JH

    Ah, vad kul! Nu vet jag vem du är ! Grattis! När ska ni gifta er och var? Blir ni många? Berätta allt, nyfiken

  • tess80

    10aug gifter vi oss. Började planera typ i februari=)  runt 30 -35 st, Vigsel ev på hovdala slott eller i Hembyggdsparken eller hemma i trädgården. Har inte helt bestämt oss..

  • Ritak

    Miss JH: Ja jag kan se dina bilder i galleriet iaf. Jaaa så fint! Smart idé. Gjorde samma sak till min sambo fast beställde till mina föräldrar, mamma var helt förtvilad när när hon hade öppnat ett packet som var till min blivande i tron att det var till henne. Haha Glad jag är ju för tillfället "mellan" jobb ni vet så har också rätt mycket tid över. höhö.

    Erika: Jag kan inte heller se några bilder Gråter Åh jag är ju jätte nyfiken nu juuu!

    Tess: Välkommen! Slott? oh det lätt fett! Har du kommit långt i planeringen? Köpt klänning? Ös in med bilder vi vill se allt! Skrattande

  • tess80

    Nja blir utomhus sen åker vi hem=) Tar bilder där. 
    Nja klänningen har jag bara kikat efter=) ska ta och åka ner till malmö för att prova olika=) sen beställer jag på nätet.
    Ska diskutera inbjudningkort emd min bästa kompis även toastmadame på torsdag. Var även inom guldsmeden här i hässleholm och diskuterade ringen. Han gör allt från grunden så det blir mycket diskuterande och provande osv=)
     

  • Ritak

    Blir nog jätte mysigt! Ska ni ha vigseln ute? Oh spännande! Ja beställde från jenjenhouse och dom kan jag varmt rekommendera :) finns en bild på den längre bak i tråden. Vad har du tänkt för ring? Jonna jag har köpt ljusen från partylite, men det kan man ju bara köpa på deras homepartys. Annars kan ja rekommendera yankee candels :D

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!