• Miss JH

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Hej tjejer! Vad kul att fler hittat hit ! Jag har inte kollat in Jespers lokaler bara ätit där. Men god mat har de iaf . Ardnaxela, har ni bestämt datum än? Och förresten, grattis båda två till bröllopsdags.

  • Miss JH

    Ardnaxela: haha, jaaaa det är verkligen massor och tänka på och massor att planera. Jag är så glad som har mina tärnor som är helt underbara. De planerar med mej och kommer med massa tips, råd och åsikter. De berättade igår att de kommer komma till mej redan på torsdagen så de kan hjälpa till med alla de sista förberedelserna. Lyckliga jag

  • Miss JH

    Linda: Suuuuperfint!!! Jag förstår att du vill vara där . Har ni kollat övernattningsmöjligheter? En kompis till mej gifte sej ner mot Tomelilla för där hittade de SITT ställe. Ingen av gästerna bor där och inte de heller. Men där var ett jättemysigt vandrarhem i anslutning till lokalen vi var i som gav rabatterade priser för alla som valde att sova över. Och vi var många som stannade. Hur smidigt som helst. Denna helgen har rusat iväg med vänner, familj och kalas. Träning och målat om trappan har vi med lyckats trycka in . Tur Facebook finns, där har jag och mina 2 tärnor en bröllopsplaneringsgrupp och vi planerar en massa hela tiden. Sååå kul . Nästa helg åker jag och den ena tärnan hem till den andra så vi kan diskutera IRL.

  • Miss JH

    Hej Erika! Välkommen till oss och grattis . Vad kul att det droppar in lite fler nu.

  • Miss JH

    Var ska ni ha festen? Blir ni många? Kommit långt i planeringen? Jag är nyfiken på allt . Kul att höra hur andra planerar och tänker

  • Miss JH

    Ååååå vad kul Linda ! Och ett datum med . Nu kör planeringen igång på riktigt . Underbart med Facebook där man löser alla "problem". Låter som ni har hunnit med en hel del de sista dagarna! Just nu kollar jag på ringar och tärnklänningar. Och i helgen ska jag och mina 2 tärnor träffas i Sjöbo hos ena tärnan och planera . Sååå kul.

  • Miss JH

    Ja, vi väntar ju samtal från prästen imorgon. Okejar han så är det bokat helt för vår del sen och isf dags för att börja fila på inbjudningarna. Sitter också bara och surfar runt på en massa sidor och kollar ringar och klänningar mm. Mina tärnor får själva bestämma vad de vill ha så länge det går i rätt färg . Näbbklänningarna har jag hittat och ska beställa snart dock. Ringar vill jag kolla IRL också innan jag bestämmer mej. Man ska ju leva med den ringen resten av livet sen så det måste ju kännas wow när man ser den

  • Miss JH

    Yeayh!!! Prästen ringde idag. Han har bekräftat att han kan den 29/6 och att det är okej att vara i trädgården i stugan i Åhus . Den 29/5 ska vi träffa honom och gå igenom upplägget för bröllopet. Vilka psalmer vi vill ha, solosånger mm. Shit vad häftigt det känns . NU är det verkligen på riktigt.

  • Miss JH

    Ja Linda !!! Nu är det på riktigt. Beställt näbbklänningarna ikväll. Bestman har tackat ja. Och vi har bytt toastmaster eftersom det blev för mycket för stackars tärnan som skulle va både och . Har det hänt nåt nytt för din del idag?

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!