• Miss JH

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    Hahaha, underbart att läsa ditt inlägg Linda . Du låter som jag . Håller med, bridezilla me?! Det är ju fantastiskt om du hittar nån som kan lägga smink av dem ni utbildar. Vad jobbar du med? Kolla gärna upp vad de tar så kanske jag med kan "låna" någon av dem . Jag ska ringa till frissan här i byn. Vet att hon sagt innan att hon aldrig tar över 1000 kr hur mycket jobb hon än gör med någons hår. Och det är ju rimligt pris. Smink skulle jag dock behöva hjälp med. En kompis kommer ev, om det inte blir för svårt, sy näbbklänningarna till flickorna. Igår erbjöd sej mamma hänga med till Tyskland och inhandla alkohol och dela på notan där . Älskade mamma!

  • Miss JH

    Ja just det. Dessa inbjudningar. De måste vi med fixa. Vårt färgtema kommer bli rosa, marinblått och nougat. Eller rosa,lime och vitt.

  • Miss JH

    Förstår att det är svårt att välja färgtema innan du vet årstid. Jag älskar ju rosa, så det var en självklar färg för mej. Och sen eftersom vi är 20 meter från stranden och har ett utomhusbröllop vill jag ha strand/sommartema på både dukning och färger. Håller tummarna för att ni får bra svar angående lokalen idag. Har ni bokat vigselförrättare? Vi har bestämt oss för att ha präst iaf, så sambon ska ner och prata med honom nästa vecka. Hoppas han kan den 29/6 . Annars har vi dock en backup-plan. Åh vad kul att toastmastern tackade ja, härligt ju. Det är så skönt när man kan bocka av saker från listan. Och riktigt bra att din kompis gör tårtan . Det gör ju en av mina med. Tycker det är kul, som sagt, med lite personlig prägel på bröllopet.

  • Miss JH

    Åh den var fin! Jag funderar på att ha Leonard cohens hallelujah (instrumental) som ingångsmarsch. Vet dock inte om den funkar . Vi är dessutom utomhus haha. Men jag tänker ändå på att vi ska komma in i trädgården bakom alla människor på nåt vis. Får fila på den... Dessutom vill jag att nån ska sjunga "utan dina andetag" av Kent. Och sen funderar jag på Ulf lundells "kärleken förde oss samman". Får se vem som sjunger. Har några olika jag funderar på som kan sjunga på vigseln. Vi har inte bokat nån präst än . Men vi hoppas på att få loss prästen i Fjälkinge (där vi bor) som heter Fredrik. Han är superbra och rolig. Min sambo ska kontakta honom nästa vecka och tills dess håller vi tummarna. Har du hört nåt om lokalen?!

  • Miss JH

    Förresten så pratade jag med en fd arbetskamrat idag. Hennes dotter går sista året på frisörlinjen. Och hon ville nog göra min bruduppsättning ! Vad glad jag blev.

  • Miss JH

    Jag ska absolut kolla med henne. Hon tycker det är jätteroligt att få göra uppsättningar och sånt sa hennes mamma. Verkligen super att du startade denna tråden Linda ! Jag bollar mer tankar med dej, som är lika mycket bridezilla som jag just nu, än någon annan haha. Wow 6000 för en hel helg. Go for it! Nä det kan vara svårt med lokal i Åhus annars. Iaf som motsvarar det man vill ha. Då hänger bröllopsdatumet på när där är ledigt då . Tänker oxå att det måste funka om man kör musiken genom högtalare med förstärkare. Har jag jättejättetur så kan en professionell musiker sjunga på vår vigsel och då har han ju keyboard och riktigt bra anläggning. MEN jag har nog tur om han inte är inbokad på annat. Vilken fantastisk gest att sjunga Utan dina andetag som tal. Jag hade nog börjat storböla . Fick bilder av kompisen som ska binda min bukett. Wow så fint hon gör det. Och då gör hon det som hobby. Hon erbjöd sej även att binda till barnen som ska va näbbar.

  • Miss JH

    Ja, det är verkligen synd att inte fler hittat hit! Kan ju inte bara vara vi 3 runt kristianstad/Åhus som ska gifta oss i år . Hade varit toppen att ha ett helt gäng och bolla tankar med. Allt från det lilla till det stora. Hade varit toppen med en massa tips gällande en massa. Förhoppningsvis droppar det in några fler snart...

  • Miss JH

    Fantastisk låt. Fick rysningar. Och vilken fin klänning. Älskar de axelbandslösa, enkla klänningarna. Ååååå var hittade du bröllopstidning?! Jag har letat, senast idag när jag var på ekohallen. Men har inte hittat. MÅSTE ju också ha !!! Sitter och kollar på Så ska det låta och "min" låt kom som nr 1, Utan dina andetag. Jag skruvade upp volymen och bara njöt...

  • Miss JH

    Hahaha, ja man hade inte missat många tips iaf. Men jag vill med ha nya. Bör ju komma ut en för 2013 nu tycker man. Jag har redan panik inför dukningen. Man vill ju att det ska bli perfekt . Jag kunde inte sova inatt (har problem med en njure som gör ont) och OJ vad jag gjorde planer . Jag såg hela mitt bröllop från fotografering till festen var slut typ, haha. Helt galen jag vet . Det slutade med att jag drömde om mitt bröllop. Jag gifte mej för alla som inte kunde komma och de vi hade fått plocka bort från gästlistan onsdagen innan. I ett rött hus. Men när jag var på väg in kom jag på att jag inte hade lagt nåt smink, mitt hår var inte vidgjort, ingen präst och ingen som skulle sjunga. Störda drömmar man har nu .

  • Miss JH

    Åh, tack för tips! Var först inne på rosa. Men funderar mer och mer på marint. Mina flickor ska vita satinklänningar med ett brett satinband i midjan som man knyter. Det ska iaf vara i samma färg som tärnornas klänningar. Så till de ska sys upp får jag bestämma mej iaf .

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!