• Miss JH

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    God fortsättning! Hade ni en bra kväll igår? Nu är det alltså 2013, året som vi gifter oss och vi ska stå som fruar . Så häftigt!

  • Miss JH

    Oj, det hände mycket kul i er vänskapskrets över nyår då . Kul när man är ett gäng som kan umgås så. Vilket dagis går de på? Jag har jobbat på dagis i Åhus innan, fast det är visserligen 8-9 år sen . Så det var innan dina barn gick på dagis haha. Vi var 5 familjer här med barn, så vi blev 23 st. Fullt ös . Vi är egentligen 4 familjer som umgås till nyår, midsommar och Valborg. Men i år hakade ytterligare en familj på. Det var jättetrevligt. Alldeles för mycket god mat dock som alltid haha. Nu blir det dags att ta tag i sitt liv igen. Nytt år nya tag . Blev en del bröllopsprat här med . Vännerna var så glada för vår skull... Kul. Längtar så tills jag får hem min klänning så man kan fixa till den till sina egna mått. Kommer säkert få lägga upp den lite då jag är en minimänniska på ynka 158 cm . Kompisen är minst 165 cm så...

  • Miss JH

    Förresten Linda, fick du nån fin ring när din sambo friade?

  • Miss JH

    Haha, vad kul att vi är lika mini du och jag . Annars är jag alltid minst. Jag har ju en förlovningsring sen innan. Den är guld med mönster i. Vi har likadana sambon och jag. Men när han friade så tog han upp en ring ur fickan medan han stod på knä. Superfin tyckte jag. Men jättestor. Så mellan glädjetårarna får jag fram, åååå den är jättefin men alldeles för stor. Och då svarar han genom sina tårar, Älskling det gör inget, den kostade 5 kr på maxi ! Helt underbart. Han ville jag skulle få välja en egen vigselring sen. Ska bli så kul att åka in till stan och kolla ringar nån dag. Åh, vad kul med frisyr och smink. Härligt med kompisar som kan som sagt . Jag jobbade på kryddgården , vad kul. Var bara där i ett drygt halvår innan jag fick jobb inom omsorgen. Var några ggr på fullriggaren oxå.

  • Miss JH

    Visst är det helt underbart . Trots 5 kr på maxi hänger ringen i mitt halsband just nu. Alldeles svart haha. Den har tappat sin glans. Jag har med all säkerhet jobbat med några av deras fröknar. Nån var gammal och skulle snart gå i pension när jag var där. Men där var en del yngre. Ja det är svårt med färgtema. Jag kan höra med en kompis som är nån sorts inredare, fråga mej inte vad för sorts, som är grym på färgsammansättningar. Jag kan höra va som skulle passa ihop som sommartema alt hösttema med den färgen om du vill?

  • Miss JH

    Nr 13 där på färgkombinationerna var ju inte så höstig. Den var läcker. Nu var den mer orange än rost. Men jag tror ju den skulle funka med dovare orange också. Ska dock fråga kompisen imorgon. Och ringen var superfin. Jag är inne på en i guld med infällda stenar så det matchar förlovningsringen. Har hittat 2 jag gillar. Ska se om jag hittar länkarna.

  • Miss JH

    www.guldfynd.se/page.jsp&attributeType_4=471&attributeType_2=&attributeType_1=&step=2&productType=1&articleNo=&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E&priceRange=&node=156 Första ringen längst upp på den sidan är vår förlovningsring. www.guldfynd.se/page.jsp&attributeType_4=472&attributeType_2=&attributeType_1=&step=2&productType=0&articleNo=&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E&priceRange=&node=156 Den längst ner på den sidan gillar jag. Går i stil med vår förlovningsring. Ska se om jag hittar den andra sidan med där det finns en ring jag gillar.

  • Miss JH

    www.albrektsguld.se/page.jsp&articleNo=0330076&attributeType_4=472&attributeType_2=&attributeType_1=&productType=0&priceRange=&&step=2&articleNo=&articlesPerStep=8&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E Den längst till höger längst upp gillar jag. www.albrektsguld.se/page.jsp&attributeType_4=472&attributeType_2=&attributeType_1=&step=3&productType=0&articleNo=&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E&priceRange=&node=156 Och så gillar jag den längst ner till höger på denna sidan. Hur ska man nånsin kunna bestämma sej ?! En hel djungel ju !!! Usch jag borde sova. Klockan ringer halv6 imorgon. Dags att upp och jobba efter 2 veckors ledighet. Sambon och ungarna är dock lediga och har det gott 1 vecka till...

  • Miss JH

    Åh vad härligt att vara ledig ett tag till. Det var ganska tufft att gå upp idag . Men nu pausar jag och lunchar på jobbet . Väldigt fin lokal. Finns det övernattningsmöjligheter i anslutning till lokalen så spelar det ju inte så stor roll var man är. Då kan ju folk sova över om de vill.

  • Miss JH

    www.valjeherrgard.nu/brollop.htm Här gifte sej sambons syster. Helt fantastiskt fint. Vet att hon sa att det inte var så dyrt heller. Men kommer absolut inte ihåg vad det kostade. Hon nämnde det nån gång. Däremot får man nog inte ta med sej egen mat. Där finns övernattningsmöjligheter med.

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!