• Miss JH

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    www.millybridal.com/one-shoulder-chiffon-sheath-column-sweep-train-pleating-wedding-dress-p-1226.html. www.millybridal.com/white-chiffon-sheath-column-ruffles-sweetheart-knee-length-wedding-dress-p-1286.html. Vet att detta inte är exakt vad du letar efter, men denna sidan har tusentals klänningar. Orkar inte leta igenom alla . Du kanske kan hitta nåt där ? Adressen till hemsidan är www.millybridal.com

  • Miss JH

    Hittar du bara nån som kan sy så tror jag inte det är så svårt . Att fixa till den som du vill ha den. Släng ut en fråga på fb, om det är nån som kan eller nån som vet nån som är bra på att sy? Brukar alltid vara nån som nappar . Hoppas du hittar DEN rätta klänningen.

  • Miss JH

    Vet inte om du hittar nåt och om det är till mycket hjälp precis haha ! Men det är kul att kolla på klänningar trots att jag redan har min .

  • Miss JH

    Åååå min pappa och hans sambo var här idag. Hon hade gjort en provisorisk uppläggning på min brudklänning, plus lagt in den provisoriskt där det behövdes. Behövs ff läggas in 0,5 cm på vardera sida om brösten, sen sitter den som en smäck. Så häftig men underlig känsla att få den på sej igen . Man längtar ju bara ännu mer haha. Bara 5 månader och 2 dagar kvar nu

  • Miss JH

    Yeayh!!! Idag låg inbjudningarna i brevlådan när vi kom hem från jobbet . Nu blir det till att skriva adresser och klistra in infolappar i dem. Sen ska de skickas ut. Hoppas på att ha alla klara till att skickas ut på onsdagskväll.

  • Miss JH

    Ååååå men jippi Linda!!! Vad kul att den prästen ni ville kunde nu. Glad för er skull. Vi har inte vigseln förrän 16. Personligen tycker jag det känns lugnare ned en senare vigsel så hinner man fixa allt man måste utan stress under dagen. Vi kommer också bjuda på fördrink när alla kommer och lite mingel. Sen blir det brudskål i champagne efter vigseln. Och vad kul att killen ni ville skulle sjunga har sagt ja. Vi väntar ff besked från han vi vill ska spela på vår vigsel och trubaduren. Visar det sej att de inte kan måste jag kolla vidare sen.

  • Miss JH

    Sahara8: välkommen hit ! Kul att du hittade hit. Låter som du har en bra plan för ert bröllop. Kul. Jssson: åh spännande! Riktigt kul idé.

  • Miss JH

    Linda: Men åååå. Vad less jag blir! Kollade både i vår affär senast idag OCH på ekohallen. Och den var inte i nån av affärerna. Suck! Vilken affär är det sommar tidningarna i Åhus? Jag fyller år i helgen men ska se om jag kan köra ner till Åhus en sväng ändå. Här har vi nu satt frimärke på sista inbjudningen och imorgonbitti läggs de på lådan. Yeayh !!! NU är det på riktigt. Ett bakslag idag:-/. Trubaduren vi tillfrågat meddelade idag att han inte kan spela på festen. Så nu får vi leta efter nån annan.

  • Miss JH

    Tack Linda ! Kollar där i helgen om jag hinner. Slängde ut en fråga om nån hade tips om nån trubadur på Facebook. Och det har redan kommit in flera tips. Så det ska nog lösa sej . Tur man är ute i tid med vissa saker så man slipper bli sönderstressad av sån här bakslag. Vilket jag vet att jag kommer bli när det närmar sej hahaha.

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!