• daniiel

    Helt ärligt, vad tycks?

    Från en som enbart hade fjädrar och pärlor i sin bukett måste jag säga att din bukett är minst lika fin som en bukett med riktiga blommor. En brudbukett behöver definitivt inte vara med riktiga blommor! Det finns väldiga många andra fina varianter och alternativ, ett av dom är din bukett :)

    Hur känner du själv för din bukett? Blev den som du hade tänkt dig? Passar den ihop med din klänning? Det viktigaste är ju trots allt vad du själv tycker och tänker :)

    Om jag ska säga något negativt, så är det att pärlorna kanske inte riktigt passade in? Kanske om du hade mindre pärlor och inte gjorde dom riktigt lika långa. Hm.. svårt att säga..

    Nåja, överlag tycker jag din bukett är väldigt fin faktiskt :)


  • daniiel

    Jag tycker inte pärlorna behövs alls och jag tycker inte det behövs mer blommor heller faktiskt. Om du vill fylla ut med något, så tror jag lite mer gröna blad kunde vara fint. Vill du ha den väldigt vit, så tycker jag dock att den är fin som den är :)


  • daniiel

    Saken är väl dock den, vad ska man egentligen ha buketten till sen? :P

    Jag har en brudbukett, två tärnbuketter och en näbbukett här hemma som har sedan en vecka efter bröllopet som var för snart 1,5år sedan bara legat nerpackade i en kartonger i klädkammaren.


Svar på tråden Helt ärligt, vad tycks?