Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Äldre medlemmar...

    Ja, jag skriver väl helt enkelt bara under på inläggen från Tokig, Chicita samt Aniara4 faktiskt. Jag håller med om allt dom skrivit och även jag tillhör väl skaran äldre och gamla medlemmar, om man tänker på att jag gifte mig för över ett år sedan. I övrigt är jag en relativt ny och ung medlem faktiskt ;) Nåja, som sagt.. jag tycker det här forumet blir så bra, intressant och roligt just för blandningen av nya medlemmar som har nya idéer och tankar och frågor och gamla medlemmar som kan dela med sig av erfarenheter. Även jag, när jag planerade mitt bröllop, hade ju mest "nytta" av dom som redan gift sig och kunde dela med sig av just sina erfarenheter :)


  • daniiel
    passionsblomman skrev 2012-11-08 22:50:38 följande:
    När jag tänker efter, så blir jag faktiskt ganska arg.
    Ja, egentligen är det helt befängt att klaga över vissas närvaro på ett helt öppet forum. Alla har vi lika rätt att vara här. Ung som gammal, ny medlem som äldre medlem, gift som ogift, planerar bröllop eller inte.
  • daniiel
    yavanna81 skrev 2012-11-09 14:07:01 följande:

    När gamla trådar rekommenderas är det väl ofta för att det står användbar info i dem. Många ämnen kommer upp med två veckors mellanrum och då är trådarna inte gamla. Jag har faktiskt lite svårt att förstå varför vissa nya trådar startas i ämnen som diskuterats bara en vecka tidigare, när man kan få upp dem rätt lätt med en googling. Men folk svara i dem ändå på ett snällt sätt, det skulle väl vara värre om folk struntade i att svara för att de inte orkar skriva om grejer det redan finns trådar om.


    Precis så brukar jag göra. Om det redan finns en aktiv tråd om ämnet, som ibland bara startats någon vecka före, så kan jag länka till den för att jag ju tror att TS gärna vill prata om ämnet och det är faktiskt rätt onödigt att det finns många aktiva trådar om samma sak. Då är det ju bättre att alla som vill prata om just det kan samlas på samma ställe, då blir det ju fler svar, tankar, tips och idéer.

    Alternativt om det finns en gammal tråd där det finns bra med info (även om den inte är aktiv) om det TS undrar, så kan man länka till den tråden istället för att skriva om allt igen i en ny tråd. Det betyder ju inte att man inte vill svara TS, att man inte vill hjälpa.

    Inget utav det hindrar ju heller TS, och/eller andra, att prata vidare i den nya tråden. Om en tråd dör ut, så beror det inte på en länk till en gammal tråd eller att någon äldre medlem svarat i den, utan då beror det förmodligen på att det inte fanns så mkt mer att säga, varken från TS eller någon annan. Startar man en tråd, så har jag ju faktiskt själv ett litet ansvar att hålla igång tråden om det är vad man vill.
    passionsblomman skrev 2012-11-09 14:14:11 följande:
    Det kan jag förstå att man inte tycker är så kul-men då kan man väl säga till där och då, och utan att behöva vara anonym?
    Och jag håller med. Är det så att man blir väldigt stött av att någon tipsar om en gammal tråd i samma ämne, förmodligen i all välmening, så är det bättre att man säger ifrån där direkt om att man inte var ute efter det, utan vill ha svar direkt i nya tråden. 
  • daniiel
    Oskarsdotter skrev 2012-11-09 20:49:40 följande:

    Jag håller faktiskt med dig. Vissa gamla trådar kan väll vara bra t ex "Visa ditt pyssel/ring/klänning" men vissa trådar är det ju faktiskt gammal info och det kan fräschas upp med nya trådar. Ibland orkar man inte läsa igenom 148 sidor för få läsa 258 olika svar, utan börjar om.


    Sen till er veteran BT:are: Är bröllop eran hobby eller har ni svårt att släppa taget från forumet? :)


    Ni behövs ju också, missförstå mig inte.


    Jag förstår att det är beroendeframkallande, själv ägnar jag mitt liv åt facebook. Typ ;)


    Själv tänker jag bara ta del av alla tips, sedan lägga upp lite bilder från våran dag, för att sedan ta bort min profil.


    Är bara nyfiken!


    Jag räknar väl till en av veteranerna antar jag. Jag gick med här första gången för ca 5år sedan, då vi för första gången hade planer på att gifta oss. Det blev dock inte av när livet och främst vår dotters sjukdom och operationer tog över.

    Sedan blev jag medlem igen.. i februari 2011 kanske.. för då spikade vi ett datum för bröllopet - augusti 2011. Då var det ju till stor del frågor, tips och tankar inför bröllopet som lockade och främst kinaklänningar eftersom jag själv beställde flera såna. Sedan rullade tiden på, bröllopet gick av stapeln och jag var kvar för att berätta om det och visa bilder.

    Sedan hände något otrevligt och det var en person som bor i samma stad som jag som satt här och började mobba mig rejält, både här och irl så att säga (vuxna människa, hu!). Då gjorde jag en paus, tog bort min användare. När det hela sedan hade löst sig, så längtade jag tillbaka, så jag gjorde en ny användare och i början låg jag riktigt lågt med vem jag var, men kunde sedan slappna av mer och mer.

    Jag är hemma massor, både pga min egen "sjukdom" och med dottern, trots hushållsarbete och hund, så får man mkt dötid över. Jag kan dock inte lämna hemmet och jag har faktiskt inga tjejkompisar, så det blir här jag hänger för sällskap.

    Lägg då sedan till att det finns helt underbart snälla och trevliga människor här som ställer upp och som man verkligen kan prata med, det finns en underbar gemenskap här tycker jag, och det faktum att jag fullkomligt älskar allt som har med bröllop att göra, främst brudklänningar (jag har hela mitt liv avskytt klänningar, så den kärleken kom som en överraskning), så blir det ett självklart val av tidsfördriv ;)
  • daniiel
    Chicita skrev 2012-11-09 23:18:13 följande:
      även om jag kanske kan vara lite envis i vissa trådar när jag tycker en viss sakOskyldig *visslar oskyldigt*
    Haha det är ju delvis det som är charmen med dig ;D
  • daniiel
    Alyllyra skrev 2012-11-09 23:14:36 följande:
    Ni som fortfarande är irriterade på gamlingar, säg det när tillfället dyker upp i så fall! Det är svårt att se vad man gör för "fel" (enligt andra) när "felet" refereras till utanför sitt sammanhang. Själv är jag helnöjd med att det finns alla sorter här - singlar, sambos, förlovade, gifta, skiljda, föräldrar, ungdomar, äldre, folk som tar plats, folk som bara är inne och läser, folk som ställer frågor, folk som svarar, folk som vågar ifrågasätta... Solig
    Eftersom det inte finns någon "gilla"-knapp här, så får man göra "tummen upp" istället :) Jag instämmer.
Svar på tråden Äldre medlemmar...