• daniiel

    Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill

    Candyheart skrev 2013-02-04 20:53:01 följande:
    Vilken slags underkjol ska jag ha till den här klänningen? Några tips? Den ska tas in en del i midjan då den blev lite stor där och blir lite för rak enligt min smak. Jag vill visa min midja och förstärka mina höfter som är smala till min kropp. Därför vill jag ha fluff där nere :) Den har släp
    Oh, vilken fin klänning! :) Ska du ha släpet nere hela dagen/kvällen? Isåfall tror jag verkligen på en underkjol med släp, www.lightinthebox.com/Nylon---Tulle-Floor-length-Wedding-Petticoat--2000-_p67706.html Det förutsätter ju dock att du inte tänkt knyta/haka upp släpet senare :P
  • daniiel
    Candyheart skrev 2013-02-04 21:26:26 följande:
    Jo jag funderade på den kjolen, blir nog så. Jag har tänkt ta av underkjolen efter vigseln, när det är dags för middag och sen dansa sönder min brudklänning ;) Hahahaha
    Ja, jag tror att den underkjolen skulle passa väldigt bra till :) Du skulle ju kunna plocka ur ringar i underkjolen också, efter vigseln alltså, så får du fortfarande lite mer lyft och vidd, men slipper ringarna :) Och jag tycker det låter som en bra plan att dansa så klänningen yr ;)
  • daniiel
    Tilda93 skrev 2013-02-06 15:57:34 följande:
    Klänningen MED underkjol fast utan skor, och inte snörad :/

     


    Så otroligt nöjd. Men missnöjd med säljaren!!


    Köpte även en brudslöja och frågade vad samfrakten blev när jag hade vunnit dem båda aktionerna på tradera. efter en vecka fick jag svar, betalade 3 dagar senare fick jag hem underkjolen men ingen slöja. Skrev ett mail och hon ursäktade fick hem en slöja.. men FEL slöja :( och nu för några dagar sen skrev vi ett mail och har inte fått något svar.. grymt besviken!! :(


     
    Vad härligt att höra att underkjolen blev bra och att du är nöjd :) Jag tycker din klänning är så snygg och häftig! Jag tycker vecken i midjan och dom röda detaljerna är så snygga.

    Mindre roligt dock med slöjan :( Typiskt att det ska bli sådär! Jag hoppas att ni får kontakt med säljaren så du får rätt slöja. Hur ser slöjan du köpte ut och hur ser den du fick hem ut?
  • daniiel
    Tilda93 skrev 2013-02-06 16:52:32 följande:
    Tack :D , ja jag älskar verkligen klänningen, och har kännt mig missnöjd med den utan underkjol, har kännt mig ful och fet, men med underkjolen kände jag mig så OTROLIGT vacker :D

    Så här ser slöjan ut som jag hade beställt

    Som jag tycket var SKIT ful till min klänning, och den såg verkligen billig ut. :(
    Jag tycker kjolen såg ut att få riktigt fin vidd med underkjolen och när du sedan har skor, har snörat klänningen ordentligt, är piffad och fixad, har din bukett osv.. ja, då kommer du bara känna dig ännu finare och vackrare! :) Om du då redan nu känner dig vacker, så ja, då kommer det bli wow på bröllopsdagen :)

    Ah, det var ju stor skillnad på slöjorna :/ Jag förstår om du inte vill använda den andra. Var slöjan dyr? Och om du nu inte kan byta, så kanske du kan sälja den där och köpa en ny?
  • daniiel
    Lakinna
    Ojoj, så fin klänningen blev! :D

    När det gäller underkjol, så bör en "klassisk" två ringar med släp funka bra tror jag :)
    www.lightinthebox.com/sv/nylon-balklanning-kapellet-tag-1-klassens-golv-langd-slip-stil-brollop-underkjolar_p67706.html

    Och ta den till en sömmerska och hör om det skulle gå att sy in den lite. Det brukar vanligtvis inte vara några problem eller kosta alltför mkt :)
  • daniiel
    Yousofin skrev 2013-02-10 18:33:25 följande:
    Hej är det någon som vet något om coralbuy.com?
    För mig funkar inte länken. Jag kommer inte in på sidan. Jag kommer dock in på en sida som heter så om jag skriver in adressen själv istället. Jag har noll koll på den sidan, vet inte av någon som beställt därifrån. Du kan ju dock få din klänning, även om du hittat den där, uppsydd av tex Milly, Landy eller Dino om du inte vill chansa :)
    Yousofin skrev 2013-02-10 18:36:42 följande:
    Lakinna var har du köpt din klänning och för hur mycket?
    Förlåt Lakinna att jag lägger orden i din mun nu, men så vitt jag vet, så beställde du den från www.dinobridal.com och betalade 1450kr och det var gratis frakt just då. Rätta mig om det blev något fel :)
  • daniiel
    Yousofin skrev 2013-02-10 19:00:22 följande:
    Oj det var inte dyrt för den fina klänningen. Ursäkta mitt okunnande men kan jag kopiera bilden och skriva mina mått så syr dom upp den till mig? Kostnad tror du?
    Vilken klänning är det du vill ha? Kan du länka till den? :)
  • daniiel
    Yousofin skrev 2013-02-10 19:04:35 följande:
    www.coralbuy.com/201651.html
    Jättefin klänning, men bilderna där var inte så bra. Originalet är iaf en "David Tutera for Mon Cheri Kaylee", så om du googlar på det får du fram bättre, större och mer detaljerade bilder som du kan skicka in till tex Dino eller Landy. Då frågar du om dom kan sy klänningen och hur mkt det skulle kosta. Jag tror du får räkna med mellan 1500-2500kr inklusive frakt då.
Svar på tråden Jag har rätt bra koll på kinaklänningar och underkjolar - Fråga mig vad du vill