• MsChevy

    Sheer Cover-nån som testat?

    finns det nån som testat sheer cover-sminket? Berätta om era erfarenheter om det!!!
    Jag har väldigt känslig hy som inte tycker om "spackel", får finnar för minsta lilla, men på vår stora dag vill jag ju va "drop dead gorgeous". Har ganska ärrig hy med mörkare ton under ögonen, men Sheer Cover sägs ju fixa allt! Tungan ute
    Så, kom igen, tjejer, dela med er av erfarenheter av såväl Sheer som andra favoriter! Och gärna med en bild oxå så vi får se hur bra sminkningen blev! (Spelar ingen roll om det är brudsminkning eller inte)

  • Svar på tråden Sheer Cover-nån som testat?
  • MsChevy

    Tack för alla tips o recensioner, men nu är det ju inte hudkrämer jag ville veta nåt om, utan Sheer Cover, alltså sminket. Vilka produkter ni använder när ni sminkar er, för fest, vardag eller bröllop. 
    Och jag vill se bilder!!!Skrattande 

  • MsChevy

    iSusanna: jag vill jättegärna se din bröllopsbild för den är den sminkning jag är mest intresserad av! Vill ju dölja div hud-skavanker på mina bröllopsbilder GladÄr det du på den bilden?

  • MsChevy
    iSusanna skrev 2012-10-20 22:22:43 följande:
    Jag ska se om jag hittar någon bra från bröllopet. Det var väldigt soligt på vår dag, så närbilderna är inte lika bra som jag skulle önskat. Men jag återkommer så fort jag kan!

    Japp, that's me.
    Dra mig baklänges, va fin du är!!! 
    Det är sån hy jag vill få till med hjälp av smink.

    Jag behöver inte ha nåt vardagssmink eftersom jag jobbar på industri och på sin höjd använder jag lite mascara.  
Svar på tråden Sheer Cover-nån som testat?