• Äldre 7 Aug 11:26
  1433033 visningar
  3377 svar
  3377
  1433033

  Orientaliskt bröllop

  goli skrev 2013-08-07 11:21:34 följande:
  Tack söta Pagnie! Tyckte du blev en fantastisk vacker brud, det verkligen strålade om dig! Och oroa dig inte, vet att det känns trist och tomt just nu men livet fortsätter och förhoppningsvis kommer du inom en snar framtid ha fullt upp med annat! Kramar till dig!
  jag hoppas det. som sagt nu tänker jag inreda hemmet. Vi var till ikea i helgen och det blev så bra med dom nya bokhyllorna. Så nu är jag nöjd. var och kollade i förrgår också och hittade massa fina möbler på en butik vi har här. nu ska här mätas och ordnas och nästa månad blir det nog en ny soffa. hoppas på det i alla fall. tänker köra det här med att försöka att bara vara kanske. jag är väldigt dålig på det. vill ju ha något hela tiden. men vet att du har rätt. och det som är så skönt nu är att jag har världens bästa man som finns här och förgyller min vardag.
 • Äldre 7 Aug 11:55
  goli skrev 2013-08-07 11:49:28 följande:
  Haha, visst e det en härlig känsla att kunna kalla honom för sin make? Jag får gåshud varje gång jag kallar min älskling för min man! Skrattande
  haha ja det har du helt rätt i. :D glömmer bort det ganska ofta att man faktiskt kan kalla honom för det. Helt galet. Men han är det bästa i mitt liv.
 • Äldre 7 Aug 17:05
  kitkät skrev 2013-08-07 14:03:54 följande:
  Pagnie, 
  Jag kan tänka mig att det känns tomt, men hitta på något att pyssla med. Tackkort kanske?
  Ett fotoalbum med bröllopsbilderna samt smekmånaden?  

  Hur går tankarna kring barnverksta'n nu då? Vill ni fortfarande ha barn snart? Kanske du kan börja pyssla och planera inför det? Du är ju så duktig på det!  
  ja tackkorten måste jag ju faktiskt ta itu med. det är nog kanske bra att börja med dom kan jag tänka mig.
  ja ett album hade jag tänkt göra med. fick ett erbjudanden med billig framkallning på bilder så tänkte ta det och göra fotobok av bland annat det och sen en för varje hund vi har kan vara roligt att ha också.

  ja vi vill ju fortfarande. :D Börjar bli lite jobbigt bara för man har gjort det mesta och nu vill man ju göra det när man väl är gravid. Så vi får se hur jag gör med det. kanske jag tar itu med det och gör något mer.
  Men som sagt just nu så håller jag på och inreder hemma. börjar bli jättebra. Ni ska få se sen vad vi har i görningen.
  insåg att det är lika dyrt att beställa möbler direkt från ikea och få dom hemkörda som det är att hyra släp och åka själv. haha. så nu ska vi bli lata. ;)
 • Äldre 8 Aug 12:20
  Lavelii skrev 2013-08-05 21:08:01 följande:
  Pagnie,

  Tack! Men är det verkligen så? Min fästman är ofta i USA t ex och brukar köra där? Är han lite kriminell nu alltså? hahaha... Nej men det ska jag tänka på iaf. Lika bra göra det för att vara på säkra sidan hur som helst. 
  Oj missade detta inlägget. :D
  ja som jag förstod det så måste man ha det. kändes som att det var lika bra att skaffa i alla fall. för blir man stoppad är det ju lite jobbigt om man måste ha det och inte har det. gick ju snabbt att skaffa.
 • Äldre 15 Aug 11:36

  haha inte alls jag är kvar. Ta det lugnt nu Kitkät. :D
  jag lovade att inte lämna er.
  har bara haft en hektisk jobbvecka men nu har jag ledigt i två dagar. Så nu ska jag försöka göra lite nytta. känns just nu mest som att man sover bort tiden. Är så sjukt trött och sover fram till elva på dagarna. även fast man lägger sig 12 senast.
  Men jag antar väl att jag behöver det kan jag tänka mig.

  Nu känns det mest som att man försöker hitta någon slags vardag i det hela. fyller år nästa helg så försöker hitta på vad vi ska göra.
  vet inte om vi ska åka till paris eller om vi avvaktar med det till vår semester vecka 44. fick ju en upplevelse i bröllopspresent så funderar på om vi ska ta och köra den på min födelsedag. vi får se i alla fall.

  Gud vad ni diskuterar allt mellan himmel och jord.
  Väldigt synd att du inte var nöjd med sandra lavelli. Men jag tror inte hon är bra på att sminka annat än blonda skandinaver. speciellt inte syrianer för det är en helt annan liga. Det verkar ju uppenbarligen så. Jag var ju jättenöjd med sminket. kände mig som en prinsessa bara grunden var lagd. håret däremot är jag chockad över att hon ens kunde få till det som hon gjorde och att det höll. Mitt hår är hemskt. du vet så där typiskt skandinaviskt. men mycket gjorde nog av löshåret. däremot så hade jag gjort om det så hade jag nog skippat slöjan. Det tuffsade ju till håret rätt mycket.
  Men som någon av er sa så bryr man sig inte om håret efter vigseln. allt det där bara försvann.

  Lavelli föresten. du är medveten om att vi bor rätt nära varandra va? hade ingen aning om att du bodde där. :D

 • Äldre 15 Aug 21:05
  Lavelii skrev 2013-08-15 15:57:48 följande:
  Pagnie,

  Ja, så kanske de är. Fast jag tycker att en vettig bas ska man kunna lägga på vem som om man är utbilda MUA. Sen att man kanske inte har superkoll på vilka färger som bäst passar en osv är en annan sak. Men som sagt, det är min upplevelse bara. Hon gör ju uppenbarligen ett bra jobb enligt många andra. Men jag trivdes inte i varken hennes extremt långsamma sätt att arbeta eller hennes sminkning/hår.
  Kanske för att jag blivit sminkad flera gånger förut och har ett hum om vilka steg som brukar tas i en sminkprocess? Ingen aning. Men det är ju tur då att man har provtillfälle   

  Nej, det hade jag ingen aning om!! Sörmlandsbo eller Östergötare?
  Hur går det nu med inredningen?
  ja alla kan inte vara nöjda så är det ju bara. :D du har nog högre krav vad det gäller smink för jag kan noll om det. haha.

  sörmlandsbo :D
  Den stora staden i sörmland om man ens kan kalla det de ;)

  jodå det går sakta men säkert. håller på att slipa stolar för fullt som jag ska måla vita sen. Men det tar tid. så jag tar ett litet steg i taget. Här stressar vi inte ser du. haha
  men vårt största problem nu är ju den där jävla bilen. vet inte vad vi ska ha. Men det får ta den tid det tar så att säga.
  Men är lite trött i huvudet. har inte riktigt kommit igen efter helgen nu känner jag. jobbade lördag kväll började 14.30 och kom inte hem förrän 07.30 dagen efter. tar lite tid att återhämta sig efter ett sådant pass.

  Men soffa är ju nästa steg. har kanske hittat en på mio som vi vill ha. och så tänkte vi en fåtölj med fotpall till som jag kan sitta och läsa i. lite som en läshöra. tror det kommer bli jättebra.
  sen vill maken så gärna ha en diskmaskin eftersom diskandet faller på honom då jag lagar mat. Men jag vill hellre ha en tvättmaskin. haha.
  får se hur den fejden går men om jag känner oss rätt så blir det väl båda.
  Men bokhyllorna står uppe nu i alla fall och den nya tv-bänken så det tar sig. Men mer saker blir det till att handla. det är så roligt men det känns som att väggarna är ett stort problem också. vi har så mycket stora väggar som vi inte vet alls vad vi ska göra med. så alla tips mottages gärna.
 • Äldre 16 Aug 13:00
  kitkät skrev 2013-08-15 21:36:35 följande:

  Pagnie, kan du inte ta lite bilder på er heminredning? Vore kul med lite inspiration! :)


  Det är så skönt att vi har både diskmaskin och tvättmaskin i nya lägenheten. Vi behöver inte köpa det.
  Men skulle jag behöva välja mellan diskmaskin eller tvättmaskin så hade jag valt tvättmaskin. Jag avskyr att springa upp och ner till tvättstugan! Att diska för hand skulle jag kunna leva med!


  Kämpa för din sak!


   


  haha ja men det blir nog båda ska du se. ;)
  han vill ju ha det ena och jag det andra så det blir nog lika bra att ta båda.
  disken gör ju inte mig något eftersom att det är han som diskar. haha
  jag får försöka lägga upp lite bilder sen.
 • Äldre 18 Aug 18:40

  Hej Flickor. Hur går det med planeringen? Jag saknar verkligen det där planerandet men nu får jag göra annat på dagarna. Måste hitta rätt i den här vanliga vardagen och det går sakta men säkert framåt.
  Tränar vovven lite mer nu och det är jätteroligt. Han är verkligen jätteduktig och jag hoppas att vi kan tävla något i höst.

  Svärmor ringde. Dom hade varit på bröllop igår på Panorama. Jättefin lokal men många som hade varit på vårt bröllop innan sa att vårt bröllop var sjukt mycket bättre så vi är jättenöjda.
  Desserten serverades tydligen innan alla ens hade fått mat vilket inte alls skulle hända. Och riset hade inte varit därfigkokt och dom hade haft för lite att välja på.
  Tråkigt för brudparet.

   

 • Äldre 20 Aug 10:22
  kitkät skrev 2013-08-19 14:30:43 följande:
  Pagnie,
  Jag antar att det är buffé dom hade valt? Tyvärr så tror jag inte att Panorama, eller egentligen någon annan syriansk festlokal, är van vid matbufféer. Dom kan meza och syriansk mat. Kanske därför som det inte blev så bra?
  Panorama har jättegod mat och bra service. Och ägaren är extremt nogranna med hur dom framstår inför oss och våra gäster (han säger väldigt ofta att våra gäster är hans potentiella framtida kunder) och därför vill han att allt ska vara professionellt gjort. 
  Han sa att om någon av personalen inte sköter sitt jobb, så får dom gå dagen efter - allt ska vara perfekt! 
  Och angående att det inte fanns mycket att välja på, så förstår väl vem som helst att det inte går att beskylla festlokalen för det? Det beror ju på hur mycket man är villig att betala. Ju fler rätter desto dyrare är det! 
  T ex i vårt paket ingår 10 mezarätter samt huvudrätt, vill vi ha fler mezarätter så kostar det ju mer också. 
  Det är ju brudparet som i så fall har valt så få rätter! 

  Men men, man kan inte göra alla nöjda och det är alltid något som går snett på bröllop, så är det ju. 

   
  ja men så är det säkert. jag skyller inte på lokalen alls. jag har ingen aning om hur dom är annars utan hörde bara vad dom sa. jag vet inte om dom hade buffé men det hade dom säkert. om dom tyckte att det var lite att välja på så var det säkert så.
  som sagt synd för brudparet men kul att så många tyckte att vårt bröllop var så bra. känns skönt att få höra det tycker jag.
  men som sagt detta var ju persisk mat och dom är väl rent generellt kanske bättre på syriansk kan jag tänka mig. mm
 • Äldre 20 Aug 10:24
  Lavelii skrev 2013-08-19 11:58:16 följande:
  Ja, och det var tråkigt för brudparet att det blev så. Tror det är undantag dock. Har varit på flera bröllop på Panorama - de är generellt väldigt duktiga. Iaf de gamla ägarna... tror att de bytt ägare senaste året eller 2 åren eller så? Kan ha fel.
  haha ja det blir både och nästa månad säger han. så jag är nöjd. Dock vill jag köpa min soffa också men vi får se när det blir. vi har ju en som fungerar men jag vill ju förnya lite.
  Vi flyttade hit i december bodde i örebro innan där vi pluggade och jag är från dalarna från början. så vi har inte heller bott här så länge.

  jag vet faktiskt inte om dom bytt ägare. Men spelar ingen roll dom har ju gott rykte i övrigt så.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop