• Äldre 17 Nov 23:41
  1340467 visningar
  3377 svar
  3377
  1340467

  Orientaliskt bröllop

  goli skrev 2012-11-17 23:32:37 följande:
  Okej, innan jag fortsätter måste jag bara skriva 75 000 kr för en säng???? WHAT??? Ibland måste jag bara stanna upp o hämta andan när jag hör saker som verkar vara ett sjukt skämt. Var sängen gjord av diamant eller vad? Shiiiit!!!

  Ja, Pagnie, jag borde veta allt. Och jag håller med dig, läkare har noll social kompetens, det hör till. På tal om min fd roomie: jag pratade med han som är ansvarig för korridorerna här innan det skulle flytta in ngn och bad om en rökfri, stillsam och lugn tjej som e här för att plugga och inte festa. Sagt o gjort, det knackar på dörren och in kommer en liten liten mörkhårig tjej med glasögon med pipig röst men väldigt trevlig. Iaf, satt o pratade lite med henne o frågade om hon hade vänner här eller folk hon kände från innan hon kom hit. Hon greppade hårt om sina böcker och sa: Neeej, det e bara jag o mina böcker. Och efter det så lämnade hon ALDRIG rummet. Och hennes sociala skills.... no comments...

  Ok, nu när vi alla skriver samtidigt så har jag tappat tråden. Hm, vad var det vi diskuterade egentligen?
  haha det var en väldigt bra fråga. jag minns inte riktigt. smekmånad frågade kitkät om. Den svarade du aldrig på. så du och din sociala kompetens får ta och uppdatera oss på om ni bestäm er för smekmånad än ;)
  haha vilken roligt liten typ. det var väl bra då. hihi
 • Äldre 18 Nov 00:04
  goli skrev 2012-11-17 23:44:11 följande:
  Hahaha! Det har jag gjort ju, Pagnie, nu får du faktiskt ta o skärpa dig o hänga med lite bättre... Skrattande Ni sjuksyrror ska alltid vara så seeeega...
  haha okej då. bara lite seg. men hallå ursäkta mig? vi sega? sjuksyrrorna alltså? du vi förbereder alla patienterna långt innan läkaren ens funderat på att dom fanns där. ;)
 • Äldre 18 Nov 00:06

  hallå tat lugnt va ;) jag är kvar. jag sover alltid sent för övrigt. men jag håller på att prata avel på en av mina vovvar. ;) så mina tankar far iväg lite då och då

 • Äldre 18 Nov 00:08
  kitkät skrev 2012-11-18 00:05:58 följande:
  Ja, det verkar så. Jag har precis börjat titta på Grey's Anatomy, från säsong 1. Har aldrig följt den serien tidigare, men nu när jag jobbar natt så brukar jag ta med mig ett USB-minne med några avsnitt och glo på under nattpasset. 
  men hallå är ni så efter va? greys anatomy is the shit. senaste avsnittet kom ut igår och jag har legat och kollat på det jag och min påse med polly. älskade serie. :D men det finns ju såååå många bra ju.
  dock så stör dom mitt pluggande. jävla skit alltså. men vad ska man göra. beroendeframkallande ju. Ser alla jävla tjejserier eller har sett.
  oc, one tree hill, desperate housewives, greys anatomy, 90210 och gossip girl. jag är en riktigt girly girl nu känner jag.
 • Äldre 18 Nov 00:08
  goli skrev 2012-11-18 00:07:56 följande:
  haha, ok skönt att du inte tog åt dig! Nej, ni syrror e bäst! Sjukvården hade aldrig funkat utan er, helt seriöst. Plus att vi läkare har mkt att lära oss av er! Glad
  haha klart ni har. ni vet vilka mediciner som ska ges men inte hur dom administreras det är ganska roligt faktiskt. ;)
 • Äldre 18 Nov 00:11
  kitkät skrev 2012-11-18 00:08:41 följande:
  Avel och grejer... Nu pratar vi om allt annat än bröllop va? 
  haha ja vi pratar om annat. eller ja det blir väl avel på oss också någon gång men nu pratade jag hundar för tillfället. ;)
  tur att jag har er vad skulle jag annars göra. dock måste vovvarna kissa snart. jävla skit. fan nu blev jag sugen på en till valp. det här är beroendeframkallande.


  jag menar hur söta är inte dom här? på tal om annat än bröllop?

 • Äldre 18 Nov 00:15
  goli skrev 2012-11-18 00:12:18 följande:
  Pagnie skrev 2012-11-18 00:08:05 följande:
  men hallå är ni så efter va? greys anatomy is the shit. senaste avsnittet kom ut igår och jag har legat och kollat på det jag och min påse med polly. älskade serie. :D men det finns ju såååå många bra ju.
  dock så stör dom mitt pluggande. jävla skit alltså. men vad ska man göra. beroendeframkallande ju. Ser alla jävla tjejserier eller har sett.
  oc, one tree hill, desperate housewives, greys anatomy, 90210 och gossip girl. jag är en riktigt girly girl nu känner jag.
  Grey's e så jävla bra. Eller snarare var. Jag har sett alla avsnitt innan, nu fick jag lust att börja kolla på dem igen och jag föredrar de tidigare avsnitten. Så Kitkät, fortsätt kolla! You're in for a treat!

  Uff, du snackar med serie-holic numero uno här! Kollar på det mesta som går... typ Homeland, Once upon a time, the good wife, the walking dead, game of thrones. Kan serier bättre än läkemedelsordinationer! Läskigt, va? Skrattande
  haha ja lite kanske. men det är så mycket mer jag vill se också men det får allt vänta. vill se  Suburgatory
  parenthood
  private practice
  mike & molly
  switched at birth
  2 broke girls
  priviliged
  once upon a time

  Ja du fattar ju
 • Äldre 18 Nov 00:17
  goli skrev 2012-11-18 00:15:00 följande:
  Åh vilka fina hundar! Jättefina! Jag försöker övertala fästmannen till att skaffa hund när barnen, ni vet de som inte existerar ännu, har   blivit lite äldre... Solig

  Vill ha en siberisk huskey, en maltipoo och en akita. Bra, va?
  haha bättre att skaffa dom först så dom blir större för valpar och barn brukar inte vara bästa kombon direkt ;) men det funkar ju så klart. ;) dock är dom såååå krävande som valpar. usch ville slänga ut dom genom fönstret ibland faktiskt. haha.
  men vi ville också ha en husky förut men dom är för stora kom vi på och dom kräver såååååå mycket aktivering. Men orkar man så är dom ju underbara.
  Så nu ska jag med mina köra igång med lydnad och agility. ska bli så kul
 • Äldre 18 Nov 00:17
  kitkät skrev 2012-11-18 00:14:09 följande:
  Riktigt fina hundar! Jag gillar hundar, men jag är uppväxt med en katt, så jag är mer en kattmänniska! Jag har övertalat min fästman om att vi ska skaffa två kattungar när vi gifter oss. 

  Och hallå brudar, nu får ni sluta upp med ert läkare-sjuksköterska-bråk!
  haha äh då. vi tycker bara om varandra därför vi bråkar ;)
 • Äldre 18 Nov 00:18
  kitkät skrev 2012-11-18 00:16:06 följande:
  Pluggar ni eller försöker ni lära er serie-repliker utantill? 

  Som min pappa brukade säga till min bror när han rappade med till hiphopmusik: "Om du kunde lära dig dina läxor lika bra utantill som du kan raptexter, så skulle du få MVG i alla ämnen".  
  haha klockrent. ja jag pluggar ju min jävla persiska så finns greys anatomy på persiska så kör vi ;)
Svar på tråden Orientaliskt bröllop